DeletedUser12588
Guest
Bug?

Nu e. Mie mia picat cel din 2014 si am primit Revolverul Nobilului.
Cel din 2014 mi-a picat si mie, in el a picat cel din 2015.Nu e. Mie mia picat cel din 2014 si am primit Revolverul Nobilului.
GhinionPe beta tot mai pica iteme de doamne ajuta in saci, dar aici la noi e dezastru. :ras:
Si eu,sper sa primim inapoiMultumesc! Am luat 2 cufere cu 3kk, acuma costa 2,5kk. Sarbatori fericite, n-o sa aveti din partea jucatorilor de care va bateti joc. :ras:
cine teo pus sa iei? seturile is praf oricum, si nici nu valoreaza atatMultumesc! Am luat 2 cufere cu 3kk, acuma costa 2,5kk. Sarbatori fericite, n-o sa aveti din partea jucatorilor de care va bateti joc. :ras:
Fa ticket sa iti dea inapoiAi un job, primesti o mie de euro pe luna, lucrezi 2-3 saptamani si iti zic ca-ti dau numai 500 euro, e bine?
Nu toti au avut timp sa vada acel post pe forum, trebuia sa fie acel anunt si pe pagina de start.
Collin, Aird, Corey, Gordon si Skarunyate nu pica, au fost evenimente recente cu cele 5 seturi, le-au exclus.astia par mai interesanti.
![]()
iteme din collin de ce nu pica?
Nu scrie ca primesti un set complet :ras:Imi vreau oup-urile inapoi, n-am primit niciun set. :whistle:
![]()
A zis ca primesc un set, un doar un item dintr-un set. :ras:Nu scrie ca primesti un set complet :ras:
http://prntscr.com/9fhcybNu scrie ca primesti un set complet :ras: