La taclale

MARYO8

Cowboy
Mai e vreun personaj din perioada 2010-2013 pe-aici? :))
majoritatea comunitatii doar ca joaca cu alte nume, crezi ca s-au inregistrat jucatori noi pe acest joc? :)) hai sa nu fiu rau, poate foarte putini....
hopa se deschide o lume noua...cine se inscrie?...tot jucatorii vechi :))
 

marcumihai

Greenhorn
Din cate inteleg, setul pompierului nu va fi disponibil pe Ohio. Este prima data cand procedati asa pe o lume noua. Dupa anuntul cu vanzarea setului de pe .net, majoritatea jucatorilor, inclusiv eu, s-au oprit din goana dupa xp asteptand in liniste setul. Nu vad niciun motiv pentru ca vanzarea sa nu fie valabila si pe Ohio, mai ales ca setul este inutil pe lumile vechi iar profitul Inno va fi sub nivelul mării.
 

Moonlight

Greenhorn
Multi au vandut deja seturile confederat achizitionate din magazinul union pacific.De ce anuntati asta cu nici 24 de ore inainte?
Din lumile existente 98% sunt moarte, 1% e noua si vrea set xp, 1% e de fort si nu vrea set xp!Deci?
Daca vrei sa oferi egalitate, fa o lume fara pepite!!!
 

Tk0la

Trapper
Corect, pe toate lumile s-a avut set, anul trecut ba chiar ati bagat toate seturile din anul precedent la vanzare se sfarsit de primavara, daca voiati sa faceti asta cum s-a mai spus, o lume unde nu s-ar cheltui deloc pepite ar fi fost ideala, dar sa cheltuim prea mult pentru sapun si energie pentru 40 xp la 15 secunde, nu are niciun farmec, nu salvati jocul in felul asta ci il stricati, lumea era aproape moarta inainte de a incepe, playerii stateau in stand by asteptand setul, acum cumva cu ideea geniala ati reusit sa o omorati de tot, felicitari!
 
La 2400 pepite nu se inghesuiau prea multi sa-l cumpere.
Singurul motiv pentru care nu l-au bagat pe OHIO a fost sa nu destabilizeze serverul, sa nu faca diferenta dintre pepitari si non-pepitari fiind un server nou deschis. Decizia a fost luata in favoarea jucatoriilor care nu folosesc pepite. Mi se pare o decizie corecta din partea conducerii acestui joc.
 

Tk0la

Trapper
Total greșit, diferența se cunoaste oricum, cei cu pepite sparg pepitele in shop, pe seturile de acolo plus consumabile, probabil in mintea celor de la inno ies mai in avantaj fără set, asa ai cumpărat set si nu prea mai ai nevoie de altceva, dar daca nu il baga, pepite vor fi cheltuite in plus pe energie, motivație, consumabile cu viața, te asigur eu ca nu a fost in favoarea jucătorilor, ci in favoarea buzunarelor lor.
 

Apot3quil13

Trapper
A mai desenat inno 2 seturi noi, special pentru banii vostri. Nu ma mai plangeti atat ...

Ultima lumea deschisa inainte de Ohio, are doar 13 jucatori de lv 150.... In concluzie aceasta lumea noua nu trebuia existe. Poate pe asta vor sa o faca fara seturi :)))
 
Ultima editare: