La taclale

MARYO8

Cowboy
Mai e vreun personaj din perioada 2010-2013 pe-aici? :))
majoritatea comunitatii doar ca joaca cu alte nume, crezi ca s-au inregistrat jucatori noi pe acest joc? :)) hai sa nu fiu rau, poate foarte putini....
hopa se deschide o lume noua...cine se inscrie?...tot jucatorii vechi :))
 

marcumihai

Greenhorn
Din cate inteleg, setul pompierului nu va fi disponibil pe Ohio. Este prima data cand procedati asa pe o lume noua. Dupa anuntul cu vanzarea setului de pe .net, majoritatea jucatorilor, inclusiv eu, s-au oprit din goana dupa xp asteptand in liniste setul. Nu vad niciun motiv pentru ca vanzarea sa nu fie valabila si pe Ohio, mai ales ca setul este inutil pe lumile vechi iar profitul Inno va fi sub nivelul mării.
 

Doxie

Trapper
Corect, pe toate lumile s-a avut set, anul trecut ba chiar ati bagat toate seturile din anul precedent la vanzare se sfarsit de primavara, daca voiati sa faceti asta cum s-a mai spus, o lume unde nu s-ar cheltui deloc pepite ar fi fost ideala, dar sa cheltuim prea mult pentru sapun si energie pentru 40 xp la 15 secunde, nu are niciun farmec, nu salvati jocul in felul asta ci il stricati, lumea era aproape moarta inainte de a incepe, playerii stateau in stand by asteptand setul, acum cumva cu ideea geniala ati reusit sa o omorati de tot, felicitari!