La taclale

lord ion

West Marshall
Membru personal
Ați vrut avatar clasic, acum aveți ocazia să-l obțineți la loto. Ioane, tu n-ai voie, că după iar ne ies vorbe canIswearhere?canIswearhere?

!!avatar vechi pentru un jucator ales prin random dintre cei care au ghicit cel putin un numar cu exceptia celui care a ghicit 5 numere!!

Succes :boone:
eu n-am nevoie!

y6.jpg

Mrs. Pain

Cowboy
E urat asa … daca din 8 atacatori la awesomnia nu am avut sanse la artificii o sa am sigur la avatar clasic. M-am oferit sa il platesc si nu se poate. Urat …

Mr.Piscot

Trapper
Mr.Piscot
Trapper

Joi la 07:28

Italia - Anglia 1-1 dupa 90

FELICITARI MIE, SINGURUL CARE A GHICIT UN EGAL DUPA 90 DE MINUTE, PRIMU CARE A PUS SCORUL CORECT PT FINALA DUPA 90 DE MINUTE, SUNT UN ADEVARAT GENIU AL ACESTEI ERE. MERIT UN PREMIU MAI SPECIAL, MULTUMESC. BAFTA.

adsum

Gunman
Mr.Piscot
Trapper

Joi la 07:28

Italia - Anglia 1-1 dupa 90

FELICITARI MIE, SINGURUL CARE A GHICIT UN EGAL DUPA 90 DE MINUTE, PRIMU CARE A PUS SCORUL CORECT PT FINALA DUPA 90 DE MINUTE, SUNT UN ADEVARAT GENIU AL ACESTEI ERE. MERIT UN PREMIU MAI SPECIAL, MULTUMESC. BAFTA.

N-ai fost singurul, dar felicitări oricum!

E urat asa … daca din 8 atacatori la awesomnia nu am avut sanse la artificii o sa am sigur la avatar clasic. M-am oferit sa il platesc si nu se poate. Urat …

Ai câștigat deja o dată. Ținând cont de faptul că ai "împușcat" pușca legendară pe Pennsylvania, aș zice că nu stai prea rău la capitolul noroc :D

Sus