La taclale

Mr.Piscot

Trapper
dupa 90 de minute, eu am specificat.. nu ca voi la intamplare, + am spus primu scorul corect voi doar m ati copiat.. fiind idolul vostru
 
Că tot ziceai de noroc :))

Ai bagat ceva pepite in eventul asta.
Si ce faci cu howdah-ul? Avand in vedere ca o arma de duel per level, daca o upgradezi, e mai powerful fata de Tomahawk de Aur sau Howdah.

Poate asa de colectie.... Colectie de pixeli.
Si eu vreau Tomahawk de Aur sa il am in inventar, dar....inca sper ca o sa se reintroduca cuferele la bataliile de fort sau aceste 2 arme, Tomahawk de Aur si Howdah vor putea fi dropate si din cufar cu sine de otel sau cufar de fier.
 

rares us

Trapper
In vacanta cum esti si tu pe indi ? https://prnt.sc/1c2g3pw :njub: :roll:


S-a trezit clonatu asta cu 2000 de tincturi prin inselaciune sa isi dea cu parerea. Eu vorbesc cu Mr Pain aici. Eu sunt jucator de top Mr Pain, care joaca pe toate fronturile: toate misiunile, realizarile, itemele, aventuri, fort, duel. Nu cartonar care sparge 100k pepite pe o lume si dupa 6 luni se lasa ca alokt, luke sau altii. Si am si eu zeci de mii de pepite bagate, dar le folosesc cu cap, nu in cel mai slab event din istoria jocului.
 

Mrs. Pain

Cowboy
Cine a zis ca se lasa? E problema ta ca esti asa cum esti nu ne priveste pe noi ce faci tu sau fiecare jucator atata timp cat e conform regulamentului. Eu joc de distractie.
 
Sus