ZenooRO
Cowboy
buna gluma....daca imi da 1kk cu imprumut imi aplica taxe si dobanzi de 500%
buna gluma....daca imi da 1kk cu imprumut imi aplica taxe si dobanzi de 500%
ziceam că atâta i-a dat cozma lui zenoo.Si tie?? Dau dublu
Eu i-am dat western si fanilor pe hawaii, ca sa creasca. Atat de bine se descurca incat au aia pe pennsylvania lv mai mare decat el)
reformuleaza , inlocuieste ,,i-am dat'' cu ,,i-am facut cadou ''Eu i-am dat western si fanilor pe hawaii, ca sa creasca. Atat de bine se descurca incat au aia pe pennsylvania lv mai mare decat el)
Mr.Piscot
Trapper
Joi la 07:28
Italia - Anglia 1-1 dupa 90
FELICITARI MIE, SINGURUL CARE A GHICIT UN EGAL DUPA 90 DE MINUTE, PRIMU CARE A PUS SCORUL CORECT PT FINALA DUPA 90 DE MINUTE, SUNT UN ADEVARAT GENIU AL ACESTEI ERE. MERIT UN PREMIU MAI SPECIAL, MULTUMESC. BAFTA.
Eu i-am dat western si fanilor pe hawaii, ca sa creasca. Atat de bine se descurca incat au aia pe pennsylvania lv mai mare decat el)
In vacanta cum esti si tu pe indi ? https://prnt.sc/1c2g3pwJucator de carton, peste cateva luni cand moare pensilvania, ce faci, dai delete sau bagi mod vacanta?
La ce te referi cu “jucator de carton”? Tu de care esti?Jucator de carton, peste cateva luni cand moare pensilvania, ce faci, dai delete sau bagi mod vacanta?
Cine a zis ca se lasa? E problema ta ca esti asa cum esti nu ne priveste pe noi ce faci tu sau fiecare jucator atata timp cat e conform regulamentului. Eu joc de distractie.