La "9 zile de vara" am iesit pe primul loc ca oras(puncte), craft, iar realizari si xp chiar pe primele 2 locuri. Nu stiu ce legatura are numarul de orase care era in alianta noastra cu cele mentionate mai sus. Sa spui ca are legatura cu duelurile, pe care nu am luat niciun premiu. Asa ca nu stiu unde bati, sincer, cu server-ul ala.
Domnul meu, aia nu e gluma. La o gluma rade lumea nu se cruceste de ce ineptii debitezi. Si crede-ma, am un simt al umorului foarte dezvoltat. Si nici macar asa nu am ras la bazaconia cu masca de la Lidl. Tu ai ras? Daca da ai mari probleme de perceptie a umorului.Totuși … Lord Ion a făcut gluma cu cioara și lumea a înțeles că e glumă mai puțin Viper-x. Acum e diferit se pare … sau poate nu.
@dudu eu cred că tu nu înțelegi ce e aia glumă. Ba mai mult eu cred că tu pârăști oamenii fără mască din Lidl. Dacă nu înțelegi gluma mergi mai departe.
Te-ai întrebat vreodată cum sunt construite rachetele? Crede-mă, sunt inginer.Domnul meu, aia nu e gluma. La o gluma rade lumea nu se cruceste de ce ineptii debitezi. Si crede-ma, am un simt al umorului foarte dezvoltat. Si nici macar asa nu am ras la bazaconia cu masca de la Lidl. Tu ai ras? Daca da ai mari probleme de perceptie a umorului.
Explica-mi si mie glumele astea. Unde era umorul de nu l-am inteles? Vad ca-ti tot place sa ma bagi in discutiile tale.Totuși … Lord Ion a făcut gluma cu cioara și lumea a înțeles că e glumă mai puțin Viper-x.
Explicația e că … recent s-a făcut un studiu.Explica-mi si mie glumele astea. Unde era umorul de nu l-am inteles? Vad ca-ti tot place sa ma bagi in discutiile tale.
Esti slab si ai argumentele unui pusti de 14 ani. Iar daca cumva esti inginer felicitari. Profesional esti infinit mai sus decat moral.Te-ai întrebat vreodată cum sunt construite rachetele? Crede-mă, sunt inginer.
Nu era glumă ce am zis mai sus. Eram foarte serios de data asta.
asta asa este...sincer fiecare are gura sa raspunda pentru el....Nu bre, o duci in altceva, voiam doar sa iti spun ca esti cringe.
Contra. La mine sunt 14 grade si senin.mai ploua afara? Parca ziceau astia de la meteo ca de Duminica mai creste temperatura si o sa fie putin mai cald.
Astept pareri PRO si CONTRA![]()