La taclale

toxic

Trapper
Cât am fost în aceeași alianță erai în stare să îmi dai haina de pe tine Toxic. Am văzut ce poamă ești stai liniștit. Haiducule. Vezi că plâng toți că nu mai intri tu pe joc … fă ceva și rezolvă.

Da, bre, pentru baieti ca lumea fac pe dracu-n patru si ii ajut, daca vor sa joace. Dar tu te-ai prostit putin, asta e.
 
o sugestie mica pentru profil sa iti pui o melodie un fel de muzica tema sa vezi ori tu in privat ori public cand intri pe profil asta in limita regulamentului da ar fi geniala.
like daca sustii ideea .
repost cu da.
contra si argument..
 
Ultima editare:

DeletedUser24094

Guest
o sugestie mica pentru profil sa iti pui o melodie un fel de music theme sa vezi ori tu in privat ori public cand intri pe profil asta in limita regulamentului da ar fi geniala.
like daca sustii ideea .
repost pro aicanar vrom vrom.
contra si argument..

Limba folosita pe forum este romana :


La fel ca si in joc, pe acest forum este permisa doar folosirea limbii romane. Va rugam sa limitati folosirea altor limbi la citate sau fraze bine cunoscute (sau traduse) si doar cand acest lucru este in concordanta cu situatia respectiva.
 
Care este lista cu scripturile permise? Ca nu o găsesc nicăieri.
2 . De ce setul gonzarles gonzales cum se numește nu se mai da la fort și decât gringo?
 
Ultima editare:

adsum

Gunman
1. Nu există o listă oficială cu scripturi permise. Teoretic acestea sunt interzise, practic sunt folosite de toată lumea.

2. Pentru că e un set destul de slab în comparație cu El Gringo și nu e cerut.
 
1. Nu există o listă oficială cu scripturi permise. Teoretic acestea sunt interzise, practic sunt folosite de toată lumea.

2. Pentru că e un set destul de slab în comparație cu El Gringo și nu e cerut.
Parca a fost acum 2 dăți acm 1 sau 2 ani când a câștigat balubajr. si gringo și Gonzalez eu zic ca ar fi o idee geniala pentru anul acesta și dacă nu lumea asta ci viitorul cred c ar declanșa conflicte acum deci următoarea lume speed .
Am văzut ca cica ar fi cel de trimis floricele sau diferite lucruri event covrigi etc. legal da nu am găsit nimic concret.
 

adsum

Gunman
Luăm în considerare ca la următorul eveniment să includem și setul Gonzales - poate îl vor și upgrada între timp.
Cât despre listă, voi încerca să o actualizez.
 
Ultima editare:

Emeer

Gunman
Pai este logic ca un script sa fie interzis, deorece faciliteaza ceva; insa se face o exceptie in cazul scripturilor de fort si la cele ce nu influenteaza bunul mers al jocului.
- scriptul cu avatar vechi - atata timp cat nu iti afiseaza avatarul pentru toata lumea si doar pentru tine este o exceptie
- scripturi legate de inventar - atata timp cat nu-ti introduce anumite iteme fraudulos este o exceptie

se interzice scripturile:
- ce ofera xp jucatorului
- ce ofera un anumit drop
- ce cumpara automat sau munceste/participa la activitati multiplayer automat
- ce ofera coduri cadou sau accesul catre oup sau pepite
- ce ofera hp sau dmg x4
- ce ofera anumite calitati in duel
- ce ofera o viteza asemanatoare testoasei
- ce ofera posibilitatea multi-clicker
- ce ofera sansa free in eventur

De cand joc TW si din discutiile avute cu multi playeri si fosti playeri, multe dintre aceste script-uri sunt folosite insa sunt atat de bine facute incat cu greu realizezi ca-i script. Cunosct totodata cativa playeri care folosesc asemenea scripturi.

Personal folosesc cele 2 de pe site-uri ( twdb si calc ) si big inventory.

Scripturile interzise am inteles ca se pot cumpara de la anumiti playeri. Personal voi incepe o ancheta insa rezultatul va fi personal. Conducerea noastra este destul de apta si se pot descurca sa-i gaseasca. Ofer totusi un bonus cei ce folosesc scriptul de secunde apar ca si cand ar avea minim 48h de somn in hotel in momentul in care folosesc scriptul.
 

DeletedUser27887

Guest
Ești amuzant Ernest :)) Nu știu dacă ai idee cum funcționează JS/PHP și MySQL sau alte tipuri de baze de date. Ce zici tu acolo cu exp, pepite ... sunt în capu tău că nu există așa ceva.
 
Se pare că sunt toate în afara regulamentului. Mămica inno, ce să faci :)
Nu vreau sa fac dramatizare și sa ma iau de admin și zic exact ce a zis lord ion de eventul okctoberfest o zis accept cereri dau zilnic cu script sau a adus vorba de script și I am zis pai e legal și el o zis ca da ca e cel cu covrigi.
Acum lord poate sa ne zică sau nu.
 
Sus