tu nu esti colectionar
Bă, ștergem atât timp cât nu își au locul unde sunt făcute.Ba, mai ștergeți mult comentarii?
ohooo pai baaa , o sa aveti de sters , ca am impresia ca o sa ma plictisesc si deschid vreo 30 imediat , macar asa va mai meritati armeleBă, ștergem atât timp cât nu își au locul unde sunt făcute.
Beny stai că te și banează, nu ai voie să ai vreo părere aiciohooo pai baaa , o sa aveti de sters , ca am impresia ca o sa ma plictisesc si deschid vreo 30 imediat
ar vrea ei , ca d-aia dau 5 puncte pentru " nu mai dati tinte ampulea jos" si dupa nu mai raspund la tichete dar din pacate nu o sa mai aiba ocaziiBeny stai că te și banează, nu ai voie să ai vreo părere aici
Mda, a fost mancat de bau bau. S-au ocupat de situatie in toata jena, in loc sa-si apere decizia luata de Inno de a le oferi cadouri stau si sterg postari, de parca stiu si ei ca nu le merita.Pacat ca a disparut comentariul lui stefyx cu cadourile de sarbatori))))))))))
Nu au invatat nimic astia de la inno din setul unionist?
Sincer nu va inteleg cum dupa atata timp inca puteti juca mizeria asta de joc.
'eh, spre deosebire de comentariul pe care l-au sters ultima oara, pe asta se poate dezbate cum ca am fi incalcat vreo regula.vezi ca o sa iti stearga comentariul))))