CaptainSparrow
Gunman
da' set unionist tot nu baga in SHOP
Am vrut să am caracter de băiat dar din cauza timpului nu am mai avut timp. Nu e treaba ta că am eu caracter de fată. Sunt destui la fel. Nu cerșesc iteme stai liniștit. Nu mă mai menționa în topicuri aiurea te rog. Zi faină!daca si guralivul ala de @Mrs. Pain a ajuns sa aiba ARME GRINGO....... ce entuziasmat o fi in urma discutiilor acide pe care le-a avut pe forum si s-a comportant ca un copil de 13 ani.
P.S. pe deasupra mai are si caracter de fata si el e baiat. Nu am inteles niciodata chestia asta....... Ciudat ca tu sa fii baiat si sa te dai ca esti fata.
Deci sa imi fie cu iertare, dar nu fac referire la NIMENI.
Cum vine asta, unii muncesc tot anul sa faca BANI VIRTUALI ca sa aiba ce cheltui de Craciun, ORE DATE PENTRU A FACE PRODUSE PENTRU TINCTURI MINUNATE si altii primesc pe de-a MOACA ITEME SUPER POWERFUL?!?!?!
Cum vine asta???
Unde mai este echilibrul jocului?!?! Se duce naibii de rapa jocul asta incet, incet. O sa joace "valorile".
Trela, tu nu ai nici cea mai mică vină. Dar problema e că sunt jucători care au muncit la lumi de eveniment 30zile să dea secunde 24/7 pentru armele astea, jucatori care au atins treapta 9, adică 100.000 pepite consumate de cel invitat, jucători care au sute de mii de pepite consumate și ei nu au cele mai bune arme din joc. Just4fun nu dă arme gringo pe motivul că dezechilibrează și brusc peste noapte apar seturi gringo garla. Atunci Dă-ne bre 10iteme gringo la treapta 9 și nu mai țipă nimeni, că doar așa scrie. Sunt multe nereguli.Voi ati fi refuzat un asemenea cadou daca faceati parte din stafful tehnic?
Aici a fost vina inno ca nu a impus restrictii la cadouri. Iti dai seama ca toata lumea isi ia ce e mai bun la momentul actual.Just4fun nu dă arme gringo pe motivul că dezechilibrează și brusc peste noapte apar seturi gringo garla. Atunci Dă-ne bre 10iteme gringo la treapta 9 și nu mai țipă nimeni, că doar așa scrie. Sunt multe nereguli.
Dar cat timp din 10 replici 7 sunt insulte,sarcasm sau frustrarii personale nu o sa rezolvam nimic.
-> Ti se pare ca de cand am armele Gringo sunt invincibil, iar la capitolul fort am dat 50k daune stand pe steag si fara alt echipament pe mine doar armele? Atat de rau influenteaza un set si nu stiu eu?Cum sa ii bati la duel??? Cum sa ii bati la fort???
-> ai uitat de spirite. Clonele si spionii au existat de la inceputuri. Acum atat ca e ceva normal sa existe.Unde e TW de altadata unde nu se stia de o gramada de seturi, ARME GRINGO, clone, spioni?
-> Nu te pune nimeni sa bagi bani in joc. Pentru bonus de caracter sau mai stiu eu ce se pot strange frumos pepitele saptamanale. Nu te pune nimeni sa iti bagi cardul pe joc.Oare se mai merita sa bagi pepite in joc?
Oare se mai merita sa cheltui bani cand vine eventul pentru a castiga armele acelea de event???
Renunta si tu la armele alea gringo nemeritate daca vrei forturiVoi in loc sa faceti tichet la inno prezentand situatia data si punctul vostru de vedere, v-ati gandit ca ar fi mai bine sa distrugeti o lume de forturi (sa nu le mai sustineti)
Voi in loc sa faceti tichet la inno prezentand situatia data si punctul vostru de vedere, v-ati gandit ca ar fi mai bine sa distrugeti o lume de forturi (sa nu le mai sustineti) si sa creati/spamati zilnic pe forum in speranta ca se va rezolva ceva.
1. Asa nu rezolvam nimic, doar ne certam intre noi si pana la urma tot acolo suntem. Nu se schimba nimic. Doar distrugem jocul
2. Daca asa tare influenteaza un set de arme la un fort mare de 250 de playeri puteati discuta cu mine direct si renunt sa le mai port. Prefer sa am o batalie de fort ok decat sa port un set de arme. Aici vorbesc strict de lumea Hawaii.
3. Stiu ca sunteti revoltati de modul in care s-au primit itemele tinand cont ca nu putem avea acces toti la ele prin intermediul pepitelor. Intrebarea mea este: voi ati fi refuzat un asemenea cadou daca faceati parte din stafful tehnic? Si de asemenea credeti ca vor plange adminii ca nu mai veniti voi la forturi? tot noi astia marunti suferim.
E unul dintre principalele scopuri ale acestui joc. Repet, renunt sa le mai port daca din punctul vostru de vedere e un dezechilibru asa mare. Daca sunteti frustrati pe stafful tehnic faceti tichete mai sus, degeaba discutati pe forum ca tot acelasi staff va raspunde.
Suntem oameni in toata firea, majoritatea lucram, unii poate au familie/copii, consider ca putem discuta ca niste oameni maturi.
Pana la urma suntem aici sa ne relaxam nu sa avem un motiv in plus de nervi.