just4fun

The Boss
De ce nu anuntati cu o zi inainte sa atacati? Bine, tu nu anuntai deloc, asta e partea a 2-a. Ok, anunti in momentul in care atacati, dar daca aliantele principale au atacat deja fort si au trimis tactica, unul dintre cele doua forturi va fi abandonat partial, niciun fort nu va fi full, covrigii vor fi impartiti si vor exista scandaluri cu privire la forturile luate din atacul initial pentru care s-a trimis si tactica. E asa de greu de inteles?
Iar in legatura cu update-urile, majoritatea jucatorilor au impresia ca postezi in ultima zi si modifici data. Tu probabil ai postarea scrisa, dar o faci publica in ultima zi, care e cam acelasi lucru. Sigur, acum ai anuntat din timp, dar la ultimele update-uri nu.
Eu am venit cu o sugestie banala dar eficienta, dar va faceti ca nu intelegeti.

Emy, vezi-ti, bre, de clonele tale, ca te plangeai intr-o postare anterioara ca astia ca tine care au clone vor fi afectati si mai puternic de noul update.
Faptul ca updateurile sunt anuntate cu o zi inainte sau chiar in ziua updateului, nu schimba cu nimic ceea ce se va intampla :)
Oricum, de curiozitate m-am uitat peste changelog-urile mai vechi si nu prea am observat a fi multe anuntate fix in ziua updateului (adica martea).
Dar oricum, iti multumesc pentru parere :)
Inteleg faptul ca vrei sa afli informatiile astea inainte sa se publice pe beta dar asa ceva nu va fi posibil :)
 

DeletedUser28095

Guest
Mulțumesc de feedback! La următoarea luptă vor fi aplicate condiții speciale (lupta din weekend). Rețineți că luptele au loc de obicei Duminica iar cea de mâine este bonus pentru că evenimentul Oktoberfest este pe sfârșite.
 

X-viper

Gunman
Nu era vorba de mine, dar sunt multi care intreba de update-ul x sau y ca l-au vazut postat pe alte forumuri, iar la noi nu. Sunt constient ca ai o fereastra de timp in care poti posta update-urile si ca probabil te incadrezi in ea, dar daca ai face-o cu o zi mai devreme, cred ca multi ar aprecia. Nu neaparat eu, eu verific pe beta si stiu ca intr-o saptamana apar si pe serverele live.
 

just4fun

The Boss
Da, e painea lui Dumniezo, sf. treime chiar... papa cel cu 3 coroane si nume diferite, posibil chiar adsum reinventat... mai curat, mai uscat :p
Este usor sa iti dai cu parerea fara sa fie cazul :)
Criminus face parte din echipa de mai mult timp, se ocupa de pagina wiki (intre timp se ocupa si de alte pagini wiki, de pe alte versiuni) - facea parte din echipa si cand era adsum.
Daca e el reinventat, tot se afla . asta clar :)) si dupa pica just4fun de bun
Fii fara grija ca nu este asa :)
 
Sa fiu sincer....mi-ai dat dauna totala :)
Ai mentionat sa anuntam cu o zi inainte sa se intample asta - si nu este cu o zi inainte (mai precis 23 ore si 30 minute aprox)? sau astazi este deja luni si nu mai stiu eu?
Multumim ca ne oferiti o noua lupta la Awesomia ! Asta este tot ce conteaza. Cui nu-i convine, sta acasa.

@Criminus multumesc, tu pari fain! ca o comparatie de cel trecut, sper ca a ales bine just!
Daca este cel pe care l-am vazut pe beta si cel care se ocupa de wiki, crede-ma ca-i om fain.
 

X-viper

Gunman
@just4fun daca dai pe cineva afara din orasul JustUs, te dau in judecata :))))))) de cand ma rog de ei sa ne mareasca locurile la oras :))
Nu stiu daca te descurci cu asta, dar putem vorbi cu prietenul nostru stnn si se rezolva. Din cate am inteles, deja pregateste un proces colectiv impotriva innogames gmbh, just4fun si alianta La Familia de pe Rhode Island pentru folosire de hack de lovituri critice la forturi (La Familia) si complicitate pentru aceasta (innogames gmbh si just4fun).
 

X-viper

Gunman
Dupa ce am fost banat pe nedrept de catre individul al carui nume nu il putem pronunța (si nu e vorba de Bruno), am renunțat în a mai folosi forumul. Am revenit in forță dupa ce a fost excomunicat.
 
Sus