se inchid lumile daca trec eu
Daca just a renuntat la pozitia de CM nu inseamna ca toata echipa de administrare a disparut.
Omule ești iubit, deja mulți te așteaptă să preiei frâiele...Ma bucur sa vad cat de iubit sunt pe aici)
pfff si eu care imi pregateam armataDaca just a renuntat la pozitia de CM nu inseamna ca toata echipa de administrare a disparut.
Eu imi fac doar datoria pe aici, asa cum am facut mereu. Urat nu m-am purtat niciodata cu nimeni.Cel mai onest ar fi lord ion ca și CM , Iulian așteaptă postul se poarta bine și după o sa fie nasoool pentru unii .
Doar conturile de moderator de forum sunt colorate cu rosu, al meu fiind de administrator nu este!De ce nu ai culoare roșie ca și ceilalți admini? Și de ce ai atâtea mesaje de multe postate? Scorul de reacție? Eu propun pe lord ion chiar dacă are o familie ar fi cel mai onest
Minte luminată și înțelepciune, dacă ne vei conduce !Doar conturile de moderator de forum sunt colorate cu rosu, al meu fiind de administrator nu este!
Cat despre postari, am lipsit o perioada indelungata din motive personale si cand s-a facut curatenie pe forum au sters si contul meu.
Vezi ca rolul managerului nu e sa conduca pe nimeniMinte luminată și înțelepciune, dacă ne vei conduce !![]()
TW - ul seamănă a vestul sălbatic, dar totuși nu este sat fără câini. Este nevoie de un conducătorVezi ca rolul managerului nu e sa conduca pe nimeni)
Iar daca era iulianp noul manager, ar fi fost investit pana acum. Probabil i se face training viitorului CoMa, de asta se intarzie.
Asa glumet esti tu de fel sau ai incercat acum?Cel mai onest ar fi lord ion ca și CM , Iulian așteaptă postul se poarta bine și după o sa fie nasoool pentru unii .
Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare.
Doar conturile de moderator de forum sunt colorate cu rosu, al meu fiind de administrator nu este!
Cat despre postari, am lipsit o perioada indelungata din motive personale si cand s-a facut curatenie pe forum au sters si contul meu.