Emiliano Zapata
Gunman
Poate-i prea ocupat omu'De ce l as avea săptămâna viitoare si nu acum cum a fost și pe restul lumilor?
Sau noi nu meritam același drept ca și ceilalți
Poate-i prea ocupat omu'De ce l as avea săptămâna viitoare si nu acum cum a fost și pe restul lumilor?
Sau noi nu meritam același drept ca și ceilalți
Acele 5000 de conturi sunt create de un bot de spam acum cateva zile, vor fi sterse automat pentru inactivitate.A mai bagat careva de seama toate clonele de pe lumea noua? 5000 de clone din 5800 de conturi, pe o singura lume, mi se pare totusi exagerat. De porc. Si nu, nu sunt clonele mele, eu nu mai joc asa. Ori poate e careva care vrea sa faca sa pice serverul Ro![]()
Nu ii tin ocupati cu nimic, daca a zis ca se sterg de la inactivitate. Doar ignora conturile cu 0 xpDa, dar ii tin ocupati pe admini cu ele, in loc sa se uite la altele![]()
Au fost făcute câteva mii de conturi de un bot.
Fiindca noi ii oprim sa dea toate premiile la timp, in timp ce pe alte servere se dau in mai putin de doua zile, dar se poate discuta pe forum si sa se stea pe jocAu in minus... nu va au pe voi...- Asta era cea ma bună replică de închis acea temă
![]()
vrei sa spui ca sunt conturi gen bot care cresc singure etc.? Pentru a crea concurenta si a face lumea sa doneze?sunt conturi bagate de inno, doar nu vreti sa atraga fraieri cu pepite pe o lume cu 400 conturi dintre care 70 active, salariile trantorilor trebuie platite cumva
Ai explicatia mai sus, conturile au fost facute de un bot de spam, sunt inactive si vor disparea la un moment dat( dupa cele 45 zile).vrei sa spui ca sunt conturi gen bot care cresc singure etc.? Pentru a crea concurenta si a face lumea sa doneze?
Este o tehnica intalnita des mai ales pe jocurile de pe mobil. De exemplu eu joc Pirate Crisis si sunt pe server-ul 596. Efectiv au sistem care creaza jucatori tip bot, dupa un anumit pattern care lucreaza la fel. Urca in clasament si fac ca ceilalalti sa doneze pentru a-i-ntrece. Efectiv marketing.Un bot ca ala se face usor cu jumate - un an de programare e doar js... da nu i vad logica cine ar sta sa mineze conturi de the west
Scuze @iulianp nu am citit mai sus, am crezut ca era vorba despre ce i-am povestit lui @xD3MEnTuAi explicatia mai sus, conturile au fost facute de un bot de spam, sunt inactive si vor disparea la un moment dat( dupa cele 45 zile).
nu prea are rost daca nu face lvl pe acele conturiLink în privat cine are acest bot și vrea sa îl doneze.
Cine are acest bot sa facă conturile pe link ul asta https://www.the-west.ro/?locale=ro_RO&ref=west_invite_linkrl&player_id=1133444&world_id=17&hash=889f