Multi Account
Trapper
Iei 10 puncte ptr fiecare cont
Ca sigur vrei primi tu premiile daca faci puncte pe baza unui botLink în privat cine are acest bot și vrea sa îl doneze.
Cine are acest bot sa facă conturile pe link ul asta https://www.the-west.ro/?locale=ro_RO&ref=west_invite_linkrl&player_id=1133444&world_id=17&hash=889f
Ce contează pe ce dacă nu se găsesc pe ip meu .Ca sigur vrei primi tu premiile daca faci puncte pe baza unui bot)
Orice ajutor e bine venit mai ales ca itemele la noi pe indiana sunt scumpe fata de l1 și Hawaii cu cât mai multe clone cu atât va face jocul mai atractiv.nu prea are rost daca nu face lvl pe acele conturi
Păi nu dar cine e suspect de clone?Ce contează pe ce dacă nu se găsesc pe ip meu .
Orice ajutor e bine venit mai ales ca itemele la noi pe indiana sunt scumpe fata de l1 și Hawaii cu cât mai multe clone cu atât va face jocul mai atractiv.
Cine știe aia care vor suspecta vor fi la ignorPăi nu dar cine e suspect de clone?)
Atâta poți ? Copilaș eu înțeleg că ai fost crescut în puf și că vrei totul așa când vrei tu, dar Elmer sau cine mai are sau o să mai aibă putere în viitor au și ei o viață. Dar nu am pretenți ca un frutrat sau mai mulți să înțeleagă, voi vă plângeți, eu nu o să mai zic, iar Staff-ul o să vă răspundă așa cum meritați. Frustrații au atacat mereu conducerea, dar când a fost să ocupe un post în conducere se sustrăgeau, așa că nu am așteptări de limbaj de la frustrații pe viață.@Emiliano Zapata nu uita sa stergi inainte sa pupi, ca in zona respectiva se gasesc multi microbi.
Sunt la un sfert din pretul de pe Hawaiiitemele la noi pe indiana sunt scumpe fata de l1 și Hawaii
cred că se referă la bișnița lui @cozmaliviuSunt la un sfert din pretul de pe Hawaii![]()
zvonuri......e lumea individuoasaAm auzit zvonuri c-ar face asa ceva, dar mi-e greu sa cred.
De fiecare data cand am vrut sa vand ceva pe indiana, preturile erau de doua, trei sau chiar patru ori mai mici decat pe Hawaii.
Haha ce gluma ieftina și de prost gust sa vezi când ai da pe o pereche de sundown 1kk când la voi era 600kAm auzit zvonuri c-ar face asa ceva, dar mi-e greu sa cred.
De fiecare data cand am vrut sa vand ceva pe indiana, preturile erau de doua, trei sau chiar patru ori mai mici decat pe Hawaii.
nu se numeste bisnita. Se numeste redistribuirea banilor amaratilor in conturile miliardarului cozmaliviu.cred că se referă la bișnița lui @cozmaliviu![]()
E ocupatBent’s Fort @Elmer Fudd ???
Trimite premiile cred.E ocupat)