obai-the-king
Gunman
Dacă nu știi sa dai un răspuns de ce încerci sa dai unul?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Dacă nu știi sa dai un răspuns de ce încerci sa dai unul?
cand are dreptate,are dreptate nu poti sa zici altceva..mai cată prin inv si vezi ce ai modificat la set ,obai,ca nu sa modificat nimic ..Doar pentru ca raspunsul nu e pe placul tau, nu inseamna ca raspunsul este gresit. Ti-am spus adevarul. Timpul de deplasare nu a fost crescut. Fie ti-a expirat bonusul de viteza, fie ti-a expirat buff-ul, fie ai gresit setul, fie doar e in imaginatia ta.
Eu ma intreb de ce ii raspuneti neironic lui Obai cand stiti ca-i mare troll..Doar pentru ca raspunsul nu e pe placul tau, nu inseamna ca raspunsul este gresit. Ti-am spus adevarul. Timpul de deplasare nu a fost crescut. Fie ti-a expirat bonusul de viteza, fie ti-a expirat buff-ul, fie ai gresit setul, fie doar e in imaginatia ta.
Chiar nu sunt poate mi s a părut mie dar au mai fost și alții care au zis același lucru.Eu ma intreb de ce ii raspuneti neironic lui Obai cand stiti ca-i mare troll..
Îl supraestimezi.Eu ma intreb de ce ii raspuneti neironic lui Obai cand stiti ca-i mare troll..
Cate gringo ai pe toate lunile?Îl supraestimezi.
Mai zi ceva.Îl supraestimezi.
Vino în echipa noastră!
Dragi jucători! După o lungă perioadă de timp, avem din nou oportunitatea de a vă alătura echipei noastre ca Supporter! Dacă sunteți pasionați de joc și doriți să ajutați comunitatea, acum este momentul potrivit să aplicați! Aplică acum! Știi pe cineva interesat? Partajează linkul...forum.the-west.ro
E gata ianuarie, si februarie....................

Suspendarea activitățiiReclamatie la ANPC![]()
2.6.4 Deschiderea sau "reinvierea" topicurilor multiple, cu caracter irelevant, intr-un interval scurt de timp, va fi considerata incalcare a regulamentului si va fi pedepsita (chiar si la sectiunea Saloon).
VisineDe 1 Aprilie al acestui an, se pot adauga SETUL DE MAGICIAN (LINK) cat si CRAVATA ATOTPUTERNICULUI (LINK) in shop pentru a fi cumparate cu OUP? Nu stiu cum a fost mai exact cu setul de magician, dar stiu ca intr-un an, cravata atotputernicului a fost in shop, aceasta fiind posibil de cumparat cu oup. Si nu ar strica si setul sa fie cumparat chiar daca nu a fost asa. Ar fi fain sa le putem lua din nou pentru colectie ori pentru amuzament.