La taclale

Doar pentru ca raspunsul nu e pe placul tau, nu inseamna ca raspunsul este gresit. Ti-am spus adevarul. Timpul de deplasare nu a fost crescut. Fie ti-a expirat bonusul de viteza, fie ti-a expirat buff-ul, fie ai gresit setul, fie doar e in imaginatia ta.

Dacă nu știi sa dai un răspuns de ce încerci sa dai unul?
Doar pentru ca raspunsul nu e pe placul tau, nu inseamna ca raspunsul este gresit. Ti-am spus adevarul. Timpul de deplasare nu a fost crescut. Fie ti-a expirat bonusul de viteza, fie ti-a expirat buff-ul, fie ai gresit setul, fie doar e in imaginatia ta.
cand are dreptate,are dreptate nu poti sa zici altceva..mai cată prin inv si vezi ce ai modificat la set ,obai,ca nu sa modificat nimic ..

doar ca dif intre setul youger si thereze e f mic..eu,cu toate up-urile si bonusurile de-abia am castigat 17 sec dintr-un colt in altul al hartii..dar macar am reusit sa scad sub 2 min ca timp..

Eu ma intreb de ce ii raspuneti neironic lui Obai cand stiti ca-i mare troll..

E gata ianuarie, si februarie....................

E gata ianuarie, si februarie....................

Reclamatie la ANPC :lol::lol::lol:

In ultima vreme s-au dezgropat cam multe topicuri vechi, tin sa va amintesc ca acest lucru este interzis:
2.6.4 Deschiderea sau "reinvierea" topicurilor multiple, cu caracter irelevant, intr-un interval scurt de timp, va fi considerata incalcare a regulamentului si va fi pedepsita (chiar si la sectiunea Saloon).

Pentru off topic, puteti folosi topicul asta.:pifpaf:

Noi avem vânzare?

De 1 Aprilie al acestui an, se pot adauga SETUL DE MAGICIAN (LINK) cat si CRAVATA ATOTPUTERNICULUI (LINK) in shop pentru a fi cumparate cu OUP? Nu stiu cum a fost mai exact cu setul de magician, dar stiu ca intr-un an, cravata atotputernicului a fost in shop, aceasta fiind posibil de cumparat cu oup. Si nu ar strica si setul sa fie cumparat chiar daca nu a fost asa. Ar fi fain sa le putem lua din nou pentru colectie ori pentru amuzament.

De 1 Aprilie al acestui an, se pot adauga SETUL DE MAGICIAN (LINK) cat si CRAVATA ATOTPUTERNICULUI (LINK) in shop pentru a fi cumparate cu OUP? Nu stiu cum a fost mai exact cu setul de magician, dar stiu ca intr-un an, cravata atotputernicului a fost in shop, aceasta fiind posibil de cumparat cu oup. Si nu ar strica si setul sa fie cumparat chiar daca nu a fost asa. Ar fi fain sa le putem lua din nou pentru colectie ori pentru amuzament.
Visine

Înapoi
Sus