Bagati si la noi?Announcement - Friendship Festival - Special Bonuses
Howdy Cowgirls & Cowboys, This weekend, we’ve got something extra special for y’all! :) It’s now been three incredible years since I set out on this journey with you, and I couldn’t be more grateful. Managing this community has been an amazing ride - the voices, stories, and passion for the...forum.beta.the-west.net
Vrem si noi Festivalul Prieteniei, asa-i prieteni ?![]()
Da, de pe 28 noiembrie pana pe 1-2 decembrie, in ultimul weekend din noiembrie, exact ca anul trecut!Da, putem avea și noi un bonus din aceasta pe an. Anul trecut a fost de 1 decembrie, ne-am gândit să fie și acum așa. Sau vreți de o altă ocazie?
Vreți să fie aceeași bonusuri ca pe Beta?

Propun sa fie %la xp pentru orice, nu doar munci, nu stam toti la sec, zic asta ca să multumim pe toti daca e sa fieDa, putem avea și noi un bonus din aceasta pe an. Anul trecut a fost de 1 decembrie, ne-am gândit să fie și acum așa. Sau vreți de o altă ocazie?
Vreți să fie aceeași bonusuri ca pe Beta?
cum de ce... de ce sa nu se ia calaria globala sau alte nebunii cu pepite mai puține?de ce mai tineti georgia deschisa desi are peste 1an de cand e deschisa migrarea? cine a adormit acolo sa i se puna cruce si lumanari parfumate.
si al meunu seamănă, al meu e puțin modificat de chat gpt
Da, e urât dar și unic în același timp. Mie imi place la nebunie o să-l cumpăr pe toate lumile unde joc. Merită baniiE cel mai urât set pe care l-a scos Inno de când joc The West. Așa cum spuneau și jucătorii de pe beta, acum cu AI poți face un set în câteva secunde, dar oricum nu ne mai ascultă nimeni de la Inno. Degeaba mai există forumul, că nu-l citește nimeni. În plus, se vede clar că nu mai există comunicare între Inno și jucătorii The West. Păcat.

Nu, cozmaliviu. Ai incercat sa te înscrii cand inca se făceau restricțiile la fort și de asta ai primit eroarea. Mai sunt probleme acum? Ai nevoie de ajutor?mai nou pe indiana se intra la Awesomia cu invitatie?