La taclale

batras

Cowboy
mdea..gandind mai in profunzime,noi ,astia de pe .ro,nici nu suntem prieteni,asa ca ce sa sarbatorim...sau poate sa schimbe putin ca sa nu fie ca la aia de pe beta si sa zica ”the enemy festival” :D

Obsess

Greenhorn

Vrem si noi Festivalul Prieteniei, asa-i prieteni ? :D
Bagati si la noi?

diniss

Gold digger
Da, putem avea și noi un bonus din aceasta pe an. Anul trecut a fost de 1 decembrie, ne-am gândit să fie și acum așa. Sau vreți de o altă ocazie?

Vreți să fie aceeași bonusuri ca pe Beta?
Propun sa fie %la xp pentru orice, nu doar munci, nu stam toti la sec, zic asta ca să multumim pe toti daca e sa fie

cozmaliviu

Cowboy
de ce mai tineti georgia deschisa desi are peste 1an de cand e deschisa migrarea? cine a adormit acolo sa i se puna cruce si lumanari parfumate.

diniss

Gold digger
@SophiaL De fiecare dată când văd că răspunzi pe forum, pentru o clipă cred că sunt eu… apoi îmi dau seama că e doar din cauza avatarului. :lol::pifpaf:

diniss

Gold digger
E cel mai urât set pe care l-a scos Inno de când joc The West. Așa cum spuneau și jucătorii de pe beta, acum cu AI poți face un set în câteva secunde, dar oricum nu ne mai ascultă nimeni de la Inno. Degeaba mai există forumul, că nu-l citește nimeni. În plus, se vede clar că nu mai există comunicare între Inno și jucătorii The West. Păcat.

Criminus

Federal Marshal
Ex-Team Member
E cel mai urât set pe care l-a scos Inno de când joc The West. Așa cum spuneau și jucătorii de pe beta, acum cu AI poți face un set în câteva secunde, dar oricum nu ne mai ascultă nimeni de la Inno. Degeaba mai există forumul, că nu-l citește nimeni. În plus, se vede clar că nu mai există comunicare între Inno și jucătorii The West. Păcat.
Da, e urât dar și unic în același timp. Mie imi place la nebunie o să-l cumpăr pe toate lumile unde joc. Merită banii :)

Sus