obai-the-king
Gunman
O sa mai fie deblocat topicul de spam?
La care te referi?O sa mai fie deblocat topicul de spam?
Subiectul 'Spam' https://forum.the-west.ro/index.php?threads/spam.9216/La care te referi?
Eu vorbeam la modul cel mai serios, ma supara fontul rau de tot. Chiar ma dor ochii cand ma uit la elDa, e urât dar și unic în același timp. Mie imi place la nebunie o să-l cumpăr pe toate lumile unde joc. Merită banii![]()
)))Constituția RomânieiSalutare tuturor!
Vă reamintim un aspect important din regulamentul forumului, secțiunea Comportament, punctul 1.6:
Membrilor forumului le este interzis sa provoace moderatorii sau adminii in mod deliberat. Postările care au ca scop crearea de conflicte intre jucatori si moderatori vor fi sterse, iar autorii vor fi pedepsiti. De asemenea este interzisa postarea de acuzatii aduse echipei de administrare a forumului si jocului.
Pe scurt, dacă aveți o nemulțumire legată de un admin, vă rugăm să nu deschideți subiecte publice pe forum despre asta.
În schimb, puteți deschide un tichet și discuta direct cu Managerul Comunității, care va analiza situația obiectiv.
Scopul nostru este ca forumul să rămână un loc plăcut pentru toată lumea, unde putem discuta civilizat, fără conflicte sau acuzații.
Mulțumim pentru înțelegere și pentru atitudinea respectuoasă față de echipă și ceilalți membri ai comunității!
Alo, domnu'! Nu ti-a interzis nimeni sa te exprimi. Numai ca anumite exprimari se supun unui regulament intern al acestui forum, nu Presei Libere. Probabil ca intr-un ziar sau pe social media, nu ai avea nici o problema, ca tot felul de categorii de oameni isi pot exercita dreptul la libera exprimare acolo, din pacate.Constituția României
CAPITOLUL II – Drepturile şi libertăţile fundamentale
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.
(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.
(8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.
Nu prea merge, nu-i asa ? Eh, aici esti la InnoGames acasa, pe un server privat care are reguli clare de conduita cum ai si tu la tine acasa, nu se aplica vreun drept la libera exprimare, se poate exprima orice strict in limita regulamentului, atat, restul e erezie
E atat de simplu si e de bun simt. Constitutia de unde ai citat iti spune si ea acolo "in public", iar aici nu e domeniu public... Drepturile acelea fundamentale au limitari clare si nu, nu se aplica la tine in bucatarie, nici pe site-uri private
Cheers.
de care cel putin eu nu am auzit. Drept urmare hai sa respectam regulamentul cu care am fost de acord in momentul cand ne-am creat cont pe forum.Man, este exact cum spun, se si poate verifica foarte usor, legile sunt clare. Nu confundam domeniul de internet, cu domeniul public manLegat de ce spui tu Elmer, nu este asa. Compania se supune constitutiei si legilor statului, ca jocul asta nu este aparut ca si organizatie non profit sau alte lucruri asemanatoare, este clar ca la un anumit nivel se auto-guverneaza, dar si jocul atata timp cat are un domeniu public .ro trebuie sa respecta constitutia si legile statului. De pilda daca The-West in locul de steagul Ucrainei ar pune un simbol nazist cu siguranta statul roman intervine si inchide domeniul public.
Organizatii non-profit, mere si pere, n-au nicio treaba in context. Domeniul public si domenul privat sunt cu totul alti termeni, iar libera exprimare este extrem de ingradita cand nu e vorba de domeniul public, aka mass media, intitutiile statului, samd. Aici e domeniu privat. De asemenea, libertatea de exprimare nu este un drept absolut, nu iti da dreptul sa defaimezi, calomniezi, inciti, samd... asadar, asemenea lucruri nu sunt permise nici macar in cadrul legal unde libertatea de exprimare se aplica la cel mai inalt nivel, dar aici in cazul unei companii private, unde libertatea de exprimare e limitata... Accesul la acest site este un privilegiu, nu un drept, ai un regulament intern, il respecti sau suporti eventualele consecinte, e atat de simplu
Daca ajungi un element nedorit de comunitate si nu te mai aliniezi cu regulamentul, ti se revoca orice acces si nu mai esti lasat sa mai scrii un cuvintel de pe contul respectiv... poti merge tu la Haga sa plangi pentru libertatea de exprimare ca-i degeaba, ti s-a retras odata ce ai incalcat regulmentul si nu ai ce face in privinta asta
Consultati legile cum trebuie, informatia e acolo, publica, nu scoatem lucruri din context si aplicam unde ni se nazare ca nu functioneaza asa. Cheers.nu stiu care e calin si care e nicusor...
ceea ce am scris si am dus in discutie a fost doar un fapt care tine de etica si de alegerile facute pentru persoane cu functie
Etica nu este totuna cu libertatea de exprimare. Daca ne referim la etica, sigur, ai perfecta dreptate. Mai sus insa s-au invocat drepturi fundamentale, constitutie, libertate de exprimare, etc, eu la ele am raspuns, nu facem salata si cu etica acum, e alta speta. Nu stiu nici ce ai scris, ca sa-mi dau cu parerea sau sa insinuez ceva, erau doar exemple de interactiune, nu am vazut postarea respectiva, dar indiferent cat de etica a fost de o parte sau de alta, aici e domeniu privat, cum spuneam, cu un regulament, tot ce poti face e sa ceri dialog si sa discuti orice cu bun simt sau sa parasesti incinta, nu ai vreun drept fundamental. Ca e etic sau nu ? Asta e alta mancare de peste.I'll keep pushing this further to make it happen.IFBC 5 waiting room![]()
subscribeIFBC 5 waiting room![]()
You should also keep dreaming.I'll keep pushing this further to make it happen.