Mereu am avut aceeasi atitudine. Cand eram in staff, nemultumirile le trimiteam direct la sursa, acum nu mai pot, asa ca le scriu aici pentru a fi preluate de staff-ul actual. Rolul unui moderator nu e sa lase critici pe forum, ci sa le preia pe ale celorlalti. Eu mi le exprimam oricum, stai linistit, mai ales la IFBC, unde, mai intai de toate, am fost jucator, am lasat feedback si pe forumul de evenimente si in alte locuri mai private. Daca tu nu vezi decat ceea ce iti convine sau ce iti confirma asteptarile, nu inseamna ca asta e realitatea. Observ ca nu e prima oara cand lasi comentarii provocatoare ce acest tip, care nu doar ca au in continutul lor multe informatii false, dar mi se pare ca esti de rea credinta, incercand cu tot dinadinsul sa imi patezi imaginea, desi nu ai niciun argument solid sau vreo dovada pentru afirmatiile pe care le faci sau acuzatiile pe care le aduci. De asemenea, faci o mare confuzie intre critica constructiva si hate gratuit, tu incadrandu-te la cea din urma categorie.