La taclale

X-viper

Gunman
Ex-Team Member
Are dreptate din anumite puncte de vedere, oferi feedback si e degeaba, sute de jucatori se roaga de ani de zile pentru niste schimbari banale care nu se implementeaza. Iar despre IFBC, desi el in sine e distractiv, organizarea lasa de dorit, IFBC-ul trecut s-a simtit mai mult ca un speed de secunde si misiuni decat unul de fort. De durata nu mai zic. Mult prea lung.

-NeK-

Greenhorn
Viper, cand erai in staff altfel aveai raspunsurile si nu prea te plangeai asa mult pe forum. Acum vad ca ai foarte multe nemultumiri, de ce schimbarea asta de atitudine? Un om transparent are mereu aceeasi atitudine.

X-viper

Gunman
Ex-Team Member
Mereu am avut aceeasi atitudine. Cand eram in staff, nemultumirile le trimiteam direct la sursa, acum nu mai pot, asa ca le scriu aici pentru a fi preluate de staff-ul actual. Rolul unui moderator nu e sa lase critici pe forum, ci sa le preia pe ale celorlalti. Eu mi le exprimam oricum, stai linistit, mai ales la IFBC, unde, mai intai de toate, am fost jucator, am lasat feedback si pe forumul de evenimente si in alte locuri mai private. Daca tu nu vezi decat ceea ce iti convine sau ce iti confirma asteptarile, nu inseamna ca asta e realitatea. Observ ca nu e prima oara cand lasi comentarii provocatoare ce acest tip, care nu doar ca au in continutul lor multe informatii false, dar mi se pare ca esti de rea credinta, incercand cu tot dinadinsul sa imi patezi imaginea, desi nu ai niciun argument solid sau vreo dovada pentru afirmatiile pe care le faci sau acuzatiile pe care le aduci. De asemenea, faci o mare confuzie intre critica constructiva si hate gratuit, tu incadrandu-te la cea din urma categorie.

-NeK-

Greenhorn
Doar te-am intrebat de ce schimbarea asta de atitudine (mult mai zemflemista) si din ce in ce mai nemultumita pe forum de joc, dar ca moderator raspunsurile tale date la nemultumirile playerilor erau indreptate mai mult spre companie (INNO) decat spre player. Atata tot, asta am vrut sa expun.

Spor la secunde, vipera.

Ultima editare de un moderator:

Syntex

Community Manager
Membru personal
Community Manager
Vă rugăm să păstrați un ton respectuos pe forum.

X-Viper este într-adevăr foarte activ aici și oferă frecvent feedback, preponderent constructiv. A contribuit mult cu feedback și în perioada în care a fost membru al echipei, iar faptul că acum își exprimă opiniile pe forum este firesc, iar contribuția sa este apreciată.

Bineînțeles, ne place să primim și feedback pozitiv atunci când vă place ceva, așa că vă rugăm să îl împărtășiți cu noi. Ne ajută să înțelegem ce merită să continuăm să facem în aceeași direcție. Suntem recunoscători pentru orice părere transmisă și ne străduim să îmbunătățim tot ceea ce putem, atât la nivel local, cât și global, trimițând feedbackul mai departe.

Sus