La taclale

adsum

Gunman
1. Sondaj pt ce ? Munca căror jucători? Și care bătaie de joc? Folosești cuvinte mari și aduci acuze de valoare, fără să te bazezi pe nimic.
Sunteți liberi să vă exprimați părerile, în limita bunului simt.

2. Legat de aventuri, după cum am spus deja, n-avem nicio putere. Nu putem controla cine intră și cine nu, cum joacă, în ce set intră etc.
Sunt conștient de faptul că au multe minusuri, dar momentan ne descurcăm cu ce avem.

3. Care sunt acele nereguli sau hotărâri luate de staff? Să amintesc oare cum l-ai acuzat pe nedrept pe just că ți-a modificat comentariul la un concurs la care ai dat răspunsul greșit?

4. Din moment ce nu se supun regulilor e absolut normal ca unele postări să fie șterse. Nu ți-a fost ștearsă cea legată de aventuri, ci cele repetitive menite să provoace. Ai lansat eronat ideea că nu se mai dau premii și chiar dacă am spus de 3 ori că acestea vor fi alocate, ai continuat să spamezi inutil.

5. Ai perfectă dreptate, asta e țara: plină de pamfletari și miștocari ca tine, cărora le place să mai și pozeze în victime.
 

RADWIN

Greenhorn
Emeer asa face mereu e un player toxic, pe joc da snipe cand incerc sa vand iteme la alt jucator le fura doar sa strice setul cum a facut cu setul fotbal face screenshot si editeaza si conversatia, aveti grija la un om ca el.
 

RADWIN

Greenhorn
Eu sper la migrare pe ny... da vad ca o populati... pacat adio migrare l1.. raman cu toti playeri astia toxici
 

DeletedUser27887

Guest
Despre migrarea pe Georgia (și sper să nu mă înjure prea multă lume):
Desigur, înțelegem că unii jucători ar dori să migreze după ce activitatea de luptă fortă scade, dar trebuie să ne amintim că avem o mulțime de tipuri diferite de jucători, cum ar fi iubitorii de RPG, jucători care iubesc misiunile și puzzle-urile, duelerii sau aventurierii. . Și vă rugăm să vă amintiți că nu dorim să închidem o lume atunci când există jucători dispuși să joace.

Sunt dispus să joc în continuare aici =)) Așteptați să fac și eu nivel 150 și după vedem :))
 

DeletedUser27887

Guest
Eu nu cred că 1 sau 2 playeri care cumpără pepite fac prea mare diferență.
 
Sus