La taclale

DeletedUser28095

Guest
Nu aveai cont pe new york criminus?
Despre mrs.pain cam dubios avatarul clasic cum l a câștigat da armele gringo sau oferit după ce își făcuse treaba si a fost anunțat de cm alecum ca toți ajutori care au făcut munca în folosul comunității își pot alege ce set vor .
Dacă greșesc va rog sa îmi spuneți
Mrs. Pain e pe Georgia și Pennsylvania.
 

Gold Membres

Gold digger
Cred ca nu o sa le placa anumitor jucători acest lucru deoarece dacă împreună exemplu indiana new york sau Arizona l1 și tot asa nu mai pot sa aibe unele privilegii prima ar fi ca ar consuma mai multe pepite pe armele globale pe evenimente pe circul calator da este adevărat ce zici zenoro da nu cred ca va fi posibil.
Privind orasele fantoma sau pe cele neconstruite cred ca am avea nevoie de un oras pe fiecare plansa a hartii deoarece ai o misiune în coltul hârtii și nu prea este niciun oraș sa dai munca și sa te odihnești intr un oras și trebuie sa iti dai deplasare la un alt oraș.
 

virga110

Gold digger
Ne-am strans 5 vecini sa intelegem ce a zis Gold si tot nu am reusit. Pe scurt trebuie facuta migrarea si in alti ani am vazut ca erati mai vigilenti in privinta asta , speram cu venirea lui Elmer care joaca pe Arizona de cand eu inca mai aveam 3-4 dinti de lapte sa porneasca si migrarile. Mai ales pe lumi precum Arizona sau Georgia unde se cere cu insistenta si sunt lumi foarte vechi care au inca o mica baza de jucatori activi si seriosi.
 

Gold Membres

Gold digger
Arma de aventuri , pusca de bătălie 30 50 daune abilități de viteza și mai slaba decât pusca tatanka o sa fie una dintre pusti ce seturi sunt astea de 10 șanse drop 10 noroc chiar își bat joc de oameni cu seturile astea de event de paste?
Bre viper ce sfaturi le dai pe beta , dacă tu le ai propus asta folosește le tu.
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
N-am propus asa ceva. Doar setul de comert l-am propus anul trecut. Dar trebuie sa tii cont ca mereu vor fi seturi fillere. Daca ar fi toate 4 bune, ar trebui sa schimbi seturile principale in fiecare an :))
Iar setul ala de aventuri e bunicel, unii cred ca il vor prefera pe acesta in locul lui perry, deoarece asta are mai mult atac. Pierzi si mai multa aparare, dar e dupa gusturi. Armele sunt slabute, intr-adevar, dar hainele nu. Armele vor fi intotdeauna slabe, deoarece vor sa incurajeze cheltuitul pepitelor pe cutitele bucatar.
 

bogdanell7

West Sheriff
Membru personal
am atacat (am asteptat sa se termine peste tot luptele), dar se pare ca rugamintea pe care am avut-o de a nu se ataca forturi cu 3 ore inainte si dupa Awesomia (care se stia ca e la 21:00) nu a prea fost respectata ... :|
 
Sus