Lume noua

  • Autor subiect DeletedUser25697
  • Data de început

DeletedUser25697

Guest
Propun sa se faca o lume noua in care sa nu se poata cumpara indemanari si atribute dar misiunile repetabile sa existe, itemele sa nu se poata upgrada sau daca se upgradeaza sa le putem si dezupgrada bine inteles tot in schimbul unor pepite sau dolar ca si la upgradarea itemelui sau itemele upgradate sa fie licitabile.
 

Ciprian66

Gold digger
Nu se grabeste nimeni sa cumpere 100 atribute si 400 indemanari, costul lor creste exponential.
Downgrade-ul nu trebuie introdus, odata ce te decizi sa faci un set/item la 1/2...5 macar alege intelept ce ridici. Up-ul se face usor, deci nu e mare pierdere cand obiectul in cauza devine outdated.
Licitarea de obiecte upgradate e o idee proasta pentru ca iarasi e o metoda de a scapa de un item upgradat. Daca-l faci up, fa-l cu cap.
Anularea upgrade-ului iarasi nu. La eventuri ne pica 14 coliere, 2 haine si 1 pantalon. Ce faci cu 13 coliere ? La piata nici pretul de vanzare la mustacios n-o sa valoreze.
 

DeletedUser10117

Guest
Exista o lume in care nu se pot cumpara indemanari si aceasta este lumea 1, inca se pot face inscrieri. Plus de asta cum spune colegul crezi ca exista multi jucatori care au cumparat puncte de indemanare?...poate au cumparat cateva dar nu multe ca nu se merita.
Cu upgradul itemelor, sa spunem ca se fac licitabile....pusca precisa cu o singura teava care la nivel 5 costa undeva la 15kk....cat o sa valoreze ea pe piata? posibil mai putin sau cine stie....plus de asta daca itemele upgradate se fac licitabile lumea nu o sa mai bage bani in joc la evenimente, ca na facem bani pe parcursul jocului si le cumparam gata facute. Nu va mai exista echilibru....Asta este ai upgradat itemele X si acum le depozitezi degeaba in inventar,barem si-au facut treaba la timpul N.

Si inca o lume noua? De ce? S-a deschis de curand o lume noua si restul lumilor unde avem caractere bune, sunt lasate in paragina, orcum mereu cand se deschide o lume noua nu vin multi jucatori noi,din afara...tot jucatori vechi cu nume noi se inscriu acolo. Mai degraba s-ar face o fuziune intre lumi si sa ramana maxim 4 lumi de joc ( sa se testeze pe fiecare lume cate o clasa de caracter,ca na ne gandim si la jucatori), plus de asta concurenta din toate pct de vedere, duel,fort,bani bagati in evenimente etc va creste si va exista mult mai multa activitate.
 

DeletedUser8320

Guest
Mai degraba s-ar face o fuziune intre lumi si sa ramana maxim 4 lumi de joc


Eu as propune chiar 1 sau 2 lumi maxim si va fi nebunie cu pepitarii :)

Si referitor la upgrade-ul itemelor sunt de acord sa nu se faca licitabile dar macar sa se poata face pretul itemului la vanzare sa fie de exemplu asa : pretul produsului la vanzare ori cate iteme ai utilizat la upgrade

Exemplu : pusca precisa costa 31.600 $ si la vanzare 15.800 $ , sa o duci la lvl 5 te costa 13.335.200 $ ( 243 pusti + costurile de upgrade ) si daca nu iti mai este folositoare si vrei sa o vinzi primesti 15.800 $

Cu propunerea mea nr de iteme folosite la upgrade * pretul minim ai mai recupera din bani , aici ar veni 3.839.400 $ , putin in comparatie cu investitia dar tot ai recupera ceva mai multi bani decat primesti in momentul actual .
 

DeletedUser26203

Guest
Mai degraba s-ar face o fuziune intre lumi si sa ramana maxim 4 lumi de joc ( sa se testeze pe fiecare lume cate o clasa de caracter,ca na ne gandim si la jucatori), plus de asta concurenta din toate pct de vedere, duel,fort,bani bagati in evenimente etc va creste si va exista mult mai multa activitate.

Sunt de acord cu MARY08. Sa se faca o fuziune si sa ramana 4 lumi. Ar fi de ajuns.
 
Sus