Microfon lupta de fort

Propun adaugarea unei functii de tip voce / microfon in fereastra de chat a fortului.
Unul dintre generali ar urma sa dea acces la aceasta unei singure persoane ( in mod normal coordonatorului ) , pt evita spamul.

Avantaje: Creste eficienta. Comenzile / schimburile pot fi date mult mai usor.

Dezavantaje: Singurul la care ma pot gandi e faptul ca poate interfera cu alte activitati, de exemplu ascultatul muzicii.

Astept pareri.
 

ZenooRO

Cowboy
De acord, dar cand va conduce Kroot cine îl înțelege, parca il aud ,, ușide becul " sau ,, toate tancurile in cucuruz" :lol: :dastardly::dastardly:
 

Ilene

Viceprimar
Cred ca un sistem audio voiai sa spui.
Fiecare lume are propria lupta si propriul sonor. Daca esti pe Hawaii la lupta si mai ai lupte si pe alte lumi, ai deschis cel de pe hawaii si pe celelalte lumi ai inchis sonorul la bataliile pe care le ai. Ai parasit hawaii si te-ai dus pe indiana, inchizi sonorul si il deschizi pe cel de pe indiana.
Inutil, exista deja teamspeak3 / discord pentru asa ceva
Solutia cu cele doua site-uri este buna doar daca ai o singura lupta. Daca ai mai multe batalii in acelasi timp e o nebunie sa deschizi mai multe site-uri si sa incepi sa le cauti sa vezi care e pentru batalia unde esti. Si acolo tot trebuie sa inchizi la fiecare sonorul. E cam ca un scarpinat invers.
 

Ilene

Viceprimar
Orice ar revigora luptele de fort si le-ar face sa se desfasoare in conditii mai bune nu este inutil.
Contra.

Inutil pentru ce a mai ramas din luptele de fort si oricum exista discord pentru asta.
La discord este aceeasi problema pe care am mentionat-o mai sus. Mai multe ferestre care trebuie gestionate in cazul unor lupte care se desfasoara in acelasi timp.
 
@obai-the-king Greu de implementat nu e. Insa de la "a vrea" si pana la "a face" e cale lunga. Pe mine , in calitate de coordonator, m-ar ajuta o astfel de functie.
@Chef C. Scărlătescu Discord / ts3 nu sunt variante demne de luat in calcul. Nici macar in timpul IFBC n-am reusit sa-i convingem pe toti sa foloseasca discord.
@niton97 Numarul celor care joaca fort pe mai multe lumi (online) este relativ redus. N-am zis ca coordonarea s-ar face exclusiv pe voce, doar ca lucrurile ar merge mult mai repede.
 

Mr.Piscot

Trapper
Penibila propunere, descrierea cea mai frumoasa pentru aceasta postare, fara a folosi cuvinte care definesc situatia in totalitate, pentru a evita o pauza fortata a activitatii. Bine, nimic neasteptat.
 

Cp.Flint

Greenhorn
Nu prea cred ca e realizabila ideea, cel putin pentru forturi. Pentru aventuri ar fi ok.
Sunt de parere ca nu o sa faca coordonarea mai usoara, ci o va complica. Nu toti jucatorii vor folosii jocul cu sunet, drept urmare, singura modalitate de a primi comenzile este tot prin chat.

As zice sa ne rezumam doar la problema, "imbunatatirea (reducerea dificultatii) coordonarii luptelor de fort" si sa ii lasam pe cei de la Inno sa se ocupe de implementare.
 
Ultima editare de un moderator:

Cp.Flint

Greenhorn
Totusi am cateva idei: :D
- coordonatorul sa fie vizibil in chat, fara a fi nevoie de un script de culori, sa fie ales dupa cum a explicat ZgarcituWestului.
- un sistem de mentionare. Ex: @Cp.Flint urca pe turn.
 
Ultima editare de un moderator:
Sus