Migrare Louisiana!!

  • Autor subiect DeletedUser27261
  • Data de început

niton97

Gold digger
Vrem si noi migrare de pe NewYork :) piata goala, forturi 0, sub 40 de jucatori zilnic pe salon(acuma cand e event, dupa o sa fie doar 20-30)!
 

-NeK-

Greenhorn
Cred ca nu migrarea este o solutie ca avand in vedere ca doar hawai se misca ca si activate si poate si lumea 1. Daca InnoGames ar gasii o metoda sa faca lumi internationale cum s-au facut si pe alte jocuri browser si sa uneasca 2-3 servere de pe ro cu 2-3 servere de prin alta parte poate or sa fie servere mai active. Pe Romania nu ai ce migrare sa mai bagi, toti pleaca pe hawai, iar cer care mai au cont pe hawai or sa se duca pe alte lumi care alea la randul lor or sa devina inactive. Ceva international in care poti selecta limba in care sa ti se prezinte jocul ar putea sa fie o solutie salvatoare pentru InnoGames in rest banuiesc ca o sa urmarim cum jocul se va inchide treptat asa cum s-au inchis si alte jocuri browser de la concurenta.
 
Eu zic că s-ar putea face acest lucru dacă vor având în vedere faptul că nu există nici prezență la fort, nu exista iteme pe piață.

Și gândiți-vă la faptul că anul acesta mai apare încă o lume nouă. :)

Hai cu migrarea!
 
ca sa aduni 27 de bucati de acelasi item nici nu gasesti. Cu greu si iti trebuie multa perseverenta si rabdare cand altii pe alte lumi au arme +4, chiar +5.

Aici la piata bate vantu'.
 
Sus