Migrare Newyork

El mehor

Greenhorn
Subsemnatul, El mehor, jucător pe lumea New York în jocul The West, doresc să îmi exprim nemulțumirea față de modul în care a fost gestionată migrarea conturilor din această lume.

Consider că:

• Lipsa unor informații clare și actualizate privind procesul de migrare afectează negativ experiența jucătorilor.
  • Activitatea scăzută și numărul redus de jucători activi au fost ignorate prea mult timp, afectând comunitatea.
  • Condițiile impuse pentru migrare sunt restrictive și nu permit o tranziție facilă către lumi mai active.
  • Comunicare insuficientă din partea echipei de suport în privința rutei și termenelor de migrare.
Solicit o transparență mai mare și o gestionare promptă a migrațiilor pentru a ne putea bucura în continuare de joc într-un mediu activ și competitiv.

Aștept un răspuns oficial și soluții concrete pentru această situație.

Syntex

Cowboy
Ex-Team Member
Salut,

Migrarea este decisă de InnoGames, conform acestor informații. Toate detaliile publice legate de procesul de migrare sunt disponibile în articolele de ajutor din sistemul de Support.

Migrarea de pe Georgia a fost deja deschisă anul trecut. Recent, am primit mai multe sesizări potrivit cărora mulți jucători aveau deja conturi pe cele două rute disponibile. Din acest motiv, am transmis feedbackul, iar InnoGames a decis deschiderea migrației către încă două lumi mai active: Arizona și New York. Informațiile noastre arată că deja mulți jucători au folosit aceste noi rute.

Momentan nu este posibilă deschiderea altor rute sau modificarea celor existente. Când InnoGames va decide noi rute, vă vom anunța în cel mai scurt timp posibil.

Criminus

Federal Marshal
Ex-Team Member
Păi 25 e mai mic decât 26 deci și dacă e vorba de 1 jucător, statistic vorbind sunt mai active :)))

Succuboy

Cowboy
Eu sunt realist de cativa ani, mi-am temperat asteptarile, dar e clar ca sunt lumi mult mai active, cum ar fi Sioux Falls.
Un argument a fost ca exista o diferenta mare de nivel intre lumile mai vechi si Sioux, din moment ce Sioux Falls este mai noua decat Georgia.

Parerea mea ar fi fost ca in loc de New York si Arizona, rutele de migrare sa fie spre Hawaii, Indiana & Sioux Falls, din moment ce Sioux au un playerbase stabil si destul de activ, probabil singura lume "noua" care si-a mentinut activitatea. Desigur, si sa se deschida migrare si de pe toate celelalte lumi mai vechi de Sioux Falls, but... Inno Policy.

toxic

Trapper
Well, aparent s-a luat in considerare SF ca ruta de migrare. Ce-i drept, nu ni s-a spus cand se va folosi. Probabil cand se va migra de pe Utah.

Syntex

Cowboy
Ex-Team Member
Sioux Falls este o lume mult mai nouă comparativ cu Georgia, de aceea nu ar fi corect să permitem migrarea, având în vedere că jucătorii din Georgia au avut cu aproximativ 10 ani mai mult pentru a acumula XP.

X-viper

Gunman
Ex-Team Member
Logica de balta. Daca cineva considera ca ar fi in dezavantajul lui sa migreze pe o astfel de lume, atunci nu o face, migreaza pe alta, de ce sa nu le dati optiunea asta jucatorilor? Decizia ar trebui sa fie a lor, nu a voastra.

toxic

Trapper
Cred ca Syntex se refera la faptul ca nu e fair pentru cei de pe SF nu pentru cei de pe Georgia.
Totusi, de ce nu facem un poll sa intrebam jucatorii activi de pe Sioux ce vor intr-adevar?

X-viper

Gunman
Ex-Team Member
Da, un poll ar fi cel mai corect, eu am vorbit cu multi jucatori activi de pe SF si niciunul dintre ei nu a avut nimic de obiectat, prefera sa fie activitate mai mare, chiar daca vor exista niste jucatori cu nivel mai mare decat ei.

Succuboy

Cowboy
Sa faci poll pe Sioux sa intrebi oamenii daca sunt de acord sa se migreze spre lumea lor indiferent daca noii veniti au top level e ca si cum l-ai intreba pe Viper daca doreste inca o palarie Gringo langa celelalte iteme Gringo pe care le are. Normal ca ei vor fi de acord, fiindca va fi vorba de migrare catre lumea lor.

Parerea mea este ca, intr-un market unde mai suntem o mana de jucatori activi, diferenta de nivel chiar nu isi are importanta. Trebuie sa tragem cat mai mult de activitate si s-o motivam, iar tinand jucatorii vechi uitati pe lumile mai vechi doar fiindca este o diferenta de nivel nu face altceva decat sa-i motiveze sa-si piarda interesul total, sau sa-si cedeze conturile.

Iar politica INNO e prea invechita pentru a se mai lua cont de ea. In schimb, ar trebui ca fiecare market sa-si ia propriile decizii, atat prin opinia jucatorilor, cat si prin imputernicirea GM-ului...

Criminus

Federal Marshal
Ex-Team Member
Era frumos să poți cumpăra un item premium cu care să poți migra pe anumite lumi oricând. Cu fiecare changelog când se resetează serverele să se fi făcut și transferul.

În felul ăsta se vedea clar ce lumi sunt active și unde vor jucătorii să joace. Urmând mai apoi în funcție de caz migrare gratuită pentru restul și eventual închiderea lumii.

Sus