Misiunea Chemarea Zumei - Lasa in pace incepatorii

euconu

Gold digger
Am rugamintea sa-mi sugerati ce munca sa aleg sa pot obtine pana la urma, in 2 ore cele 5 obiecte gasite necesare indeplinirii misiunii care sa fie diferite de cele ce se pot obtine curent la fiecare munca, astfel incat sa pot termina misiunea dupa ce am facut nenumarate incercari, toate depasind cele 2 ore si cu nr. de obiecte gasite de maxim 3, in loc de 5. Am pus si trifoi cu 2 si 5% noroc si tot n-am obtinut cele 5 obiecte gasite in 2 ore + suplimentul de noroc dat de evenimentul zilei de Sfantul Nicolae. Ideal ar fi o munca care dea iteme ocazionale (arme, obiecte de imbracaminte, retete etc,) si nu aleatorii (ca la negustorul ambulant) la fiecare 10 minute sau la fiecare 15 s, deci in 2 ore sa obtii 5 obiecte care sa fie diferite de cele ce se pot obtine curent la fiecare munca. Am incercat: macina cafea, pescuieste cu sulita, jaf la drumul mare, muncile cu jefuiri (morminte, banca etc). Un moderator mi-a recomandat o mubca ce va veni la primavara, la editia aniversara a jocului, ce ofera lumanari la fiecare 15 s. Oare exista si o alta munca care sa indeplineasca aceste conditii foarte stricte si care poate fi facuta acum? In textul misiunii apare si termenul de 3 ore dar jocul nu te lasa sa faci misiunea decat in 2 ore inclusiv drumul de la tabara incepatorilor din padure la locul muncii si inapoi la tabara. daca alegi 2 munci de 2 ore nu te incadrezi. Trebuie un numar de munci de 10 minute sau de 15 s din care sa obtii 5 obiecte care sa fie diferite de cele ce se pot obtine curent la fiecare munca ( cafea macinata, peste cu sulita, masea, inel etc)
vazi si link http://tw-db.info/?strana=quest&serie=qs_126&lang=ro
 

WhiteLord

Greenhorn
Nu merge frate cu comertul, am obtinut sulurile de material dar nu vrea. Am incercat la pune pinteni, prinde castori... neeeeeaaa. Mi-au cazut niste pantofi si o curea pe care le-a contorizat. Si chestia cu lumanarile de la jocul aniversar nu tine... Nu ne da nimeni o solutie, habar n-am....
 

Pl0x

Guest
Eu am facut misiunea respectiva dand munci de cate 15 secunde la "Condu un oficiu de comert".Adevarul e ca eu am si avut full set Allan echipat si calul si saua lui Cartwright(50% noroc +50% noroc).

Ce va recomand, chiar daca nu aveti nimic din cele 2 seturi este sa incercati tot la "Condu un oficiu de comert" dar sa fiti pregatiti cu cat mai multe obiecte de energie si motivatie si sa le folositi cat mai eficient, de asemenea sa aveti si un trifoi activat cu cat mai mare spor de noroc, alta solutie chiar nu stiu care ar fi...Dati constant la 15 secunde, daca nu merge incercati in alta zi aceeasi chestie dar dand constant la 10 minute de aceasta data.

Bafta!
 
Salut . Recent am facut si eu misiunea asta . Nu stiu daca te va ajuta sau nu , dar eu asa am procedat : aveam vreo 70 energie si trebuia sa avansez si am zis sa o termin . Mi-am pus 4 iteme din setul de sarbatoare pe care le aveam . apoi am cautat munci cu aur/argint . Setul de viteza pana la munca si apoi cu itemele din setul de sarbatoare am dat la 15 secunde . Am prins munca "Pescuieste" de aur si am dat acolo . Apoi cand a mai scazut motivatia si a disparut aurul , m-am dus la alte munci din preajma care aveau argint (nu mai stiu exact , dar imi amintesc de contrabanda si paznic la porci) . Si am gasit 5 obiecte in 2 ore . Sfatul meu : sa gasesti 2/3 munci cu argint relativ apropiate (sa nu pierzi timpul cu deplasarea de la una la alta) , iteme care dau spor de noroc (desmond , allan , setul de sarbatoare) , 15s , multa energie si rabdare . In 40/50 minute cred ca am gasit obiectele .
Mult succes !! :up:
 

*DarkLord*

Gunman
da-i la 15 secunde la o munca cu noroc ridicat (oricare...sa aiba noroc acolo peste 4k de exemplu) ...
ai nevoie de utilizabile de energie si e de preferabil sa incepi cu 150 energie(sau 100 daca nu ai cp activ)
bafta !
 

Elmer Fudd

West Sheriff
Misiunea se poate termina in fix 2 minute, gasindu-se 5 chestiute cu 5-10 energie, in functie de bulan.

Se iau 5 diamante neslefuite. Se merge la Lucreaza ca negustor ambulant, se echipeaza un diamant, se dau 15s, daca nu pica un rubin/smarald se mai dau 15, daca pica, diamantul dispare. Acesta se inlocuieste cu altul si procedura se repeta. Desi sunt produse, rubinul si smaraldul sunt speciale si se contorizeaza ca obiecte la aceasta misiune.

Eh ? P-asta n-o stiati, distractie placuta. :p