Misiuni de Paste

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Guest
Am su eu cateva intrebari :

1.1 La misiunea Paşte (Oul de Paşte) itemele necesare pentru a termina misiunea se pot procura doar de la magazinul Union Pacific ???
1.2 Sau se pot procura si altfel???

2.1 La misiunea Paşte (Sfârşitul căutării) 2 dintre oua se pot procura : unul din partea de est si unul din partea de vest. Dar aceste extremitati apar doar clasei aventurierilor. Acesta este o misine exclusiv aventurierilor ???
 

Tiziana

Greenhorn
2.1 Numai ca East Point si West Point nu apar pe harta !!!Am mers in orasul fantoma ,am luat primul ou si m-am blocat pentru ca West/East Point nu imi apar pe harta !
 

DeletedUser

Guest
La mine apar (sunt aventurier) doar ca nu imi apar misiunile. In plus, pe harta mica imi apar doua buline albe una langa alta dar pe harta mare doar un singur East Point :)
 

Tiziana

Greenhorn
Paşte (Oul de Paşte din oraşul fantomă)

Lângă oul de Paşte, găseşti un bileţel care marchează punctul estic de legătură ca punctul următor în goana după ou.

Pe harta mica imi apare punctul alb {East Point} dar cand dau click pe el si se deschide harta mare nu imi indica absolut nimic !!
 

DeletedUser

Guest
Daca am facut si anul trecut misiunea se mai poate face si anul acesta? Mi-au aparut doar primele misiuni la fiecare din salon. Am mers la Orasul fantoma insa nu imi apare nimic la Maria, iar la barman am facut doar misiunea cu 2 ore cioban.
Astept un raspuns de la cineva
 

DeletedUser19531

Guest
Se pare ca sunt unele probleme la misiunile de pasti, din fericire dezvoltatorii jocului cunosc problema(cel putin pe alte servare daca nu si la noi), iar pe cat se poate de repede se incearca remedierea problemei.

*Problemele sunt urmatoarele:
1.La cei care fac misiunea de pasti pentru prima data, din pacate, nu apare punctul vestic si estic pe harta pentru al doilea si al treilea ou.
2.Cei care fac misiunile repetabile de pasti s-au lovit de lipsa misiuni pentru primul ou de la orasul fantoma.
 

DeletedUser

Guest
Vrei sa spui ca anul acesta s-ar putea sa nu mai putem face/termina misiunile de paste ?Anul trecut cum a fost cu misiunile, la fel ? Sa sti ca asta ar trebui remediata pana la Paste...doar nu am vrea sa ramanem cu posibili bani pierduti!
Oricum acum vreo 2-3 ani erau 1-2-3 misiuni pentru Paste si le faceai de plictiseala...


Cu respect,
SirUndertake...
 

DeletedUser

Guest
eu am ajuns la orasul fantoma, am luat primul ou.
Acum sunt la punctul estic, din nefericire nu apare nici o misiune aici. m`am bagat la munca pe langa punctul estic pana se remediaza problema
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus