spune-mi si mie unde sa vad misiunile cele noi..ca eu nu observ decat cateva munci noi si atat.sutn super misiunile,si cele vechi au fost ingreunate(...
aveam 27 pct la comert,acum am 2)...
la lemn nici nu mai pot)...ioi...
)...
Acest lucru a fost anuntat mai demult,sa mai discutat depsre asta de la updateu trecut cititi aiciNu este o idee buna asta cu modificatu punctelor pentru vechile munciCum vine asta?Misiunile sunt la fel numai k se mai adauga niste puncte asa pentru cativa dolari sau exp in plus.
Pe L2 sunt lvl 10 si munceam la vaneaza curcani pentru misiune,acum cand intru vad k din 3 puncte care le aveam in plus fata de cerintele muncii acum mai am nevoie de 12.
Cum vine asta?
Si nu s-a spus nimic despre asta cand au anuntat update![]()
am citit si topicul respectiv...sa motivam cu ce ne deranjeaza?Acest lucru a fost anuntat mai demult,sa mai discutat depsre asta de la updateu trecut cititi aici
http://forum.the-west.ro/showthread.php?t=2604
sunt de parere ca nu esti singurul care o sa se sale.nici mie nu-mi plac absolut deloc schimbarile.E o porcarie nu imi place noul update!Au mutat toate muncile si tot!Si cu dificultatea asta in loc sa o scada ei o ridica!Daca nu deschid in maxim o luna lumea 3 eu ma las!
iti lipsesc prea multe puncte la indemanare daca nu ii apar....in caz ca nu ai observat,s'a schimbat si nr punctelor de indemanare cerute ptr fiecare muncade exemplu misiunea "exploatare de aur" sau "cowboy" nu mai apar pe harta si imi trebuie sa termin cateva misiuni....cum fac unde le gasesc????
![]()
nu a picat,merge fff binehopa,iar a picat serveru...
mie mainainte nu mia mers!nu a picat,merge fff bine![]()