nivel rapid

Lightblue

Guest
da, atata timp cat dura 2 ore pt o munca mi se pare ciudat, adica chit ca faci nivel dintr-o singura munca, tot ar fi minim 2 ore pe nivel.
Deja la nivel 8 am nevoie de 91 de puncte de xp pentru un nivel. Nu stiu cate munci iti dau minim 100 asa devreme sa treci de la un nivel la altul la o ora sa zicem. Deci de la nivel 10 la 18 minim 8 ore daca ar ramane necesarul acelasi, dar sunt sigur ca sunt mai mult de 12 ore.
Deci unde stam ?
 
Ultima editare de un moderator:

Oasiss

Guest
voi chiar stiti sa jucati west ma? sau nu va duce capu?:)
daca va referiti la chician va spun eu cum a facut dadea la sosete pana la lvl 7 cu bonus de energie si automatizare apoi a inceput sa cumpere si obiecte pt misiune(cu pepite) si a mai continuat la sosete pana la lvl 15 deoarece la fiecare nivel se incarca energia ... e chiar asa greu de dat seama ma? pf
 

Lightblue

Guest
Daca ai cunoaste un minim de matematica da, ar fi usor.
150 energie inseamna 6,25 x 24. Deci maxim 6 munci pe nivel fara reincarare. 6 munci x 8 xp de la sosete face fix 48 XP. Rotunjim sa zicem la 50 ca nu incepi fiecare nivel de la 0. Sa faci nivel 15 doar din sosete fara reincarcare de energie e absurd, in conditiile in care nivelul 10 cere 110 energie, adica minim 14 munci la sosete.
Asa ca scuteste-ma cu faze gen stii sa joci. Trecand peste, sa zicem ca ai ajuns la nivel 15. Cum faci asa dupa tine nivel 18, adica inca 3 nivele in mai putin de 4-5 ore ?
 

Oasiss

Guest
@lightblue daca ai citi tot si nu pe jumatate poate ai intelege ce am vrut sa spun:)
 
Sus