O lume clasică The WEST!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

just4fun

Administrator
Membru personalAnul acesta, The West a împlinit 10 ani! Pentru a sărbători această aniversare uimitoare, există un eveniment special: În perioada 30 aprilie - 05 iunie jocurile noastre legendare online vor oferi o lume clasică internațională pe care jucătorii vor avea posibilitatea de a re-explora prima versiune a The West - inclusiv grafica originală, caracteristicile și regulile din acel moment. Sentimentul nostalgic este garantat!
Luați-vă desaga și intrați în preria vastă, neatinsă, împreună cu coloniști din întreaga lume. Călătoriți înapoi în anul 2008, până la începutul The West - și experimentați în propriul vostru corp dificultățile pe care pionierii trebuiau să le confrunte la acel moment. Fiecare dolar contează, dar banca următoare este departe, iar bandiți se ascund în spatele fiecărui colț. Fiecare loc de muncă trebuie să fie deblocat cu abilități, niciun comerciant mobil nu vă oferă itemele necesare și nimeni nu vă ajută pe piața orașului. Croiți-vă drumul prin mai multe misiuni clasice, fondați și construiți un oraș, provocați alți jucători în dueluri și profitați de avantajele gratuite pentru toată lumea. Alăturați-vă și alegeți-vă drumul în lumea clasică internațională!

Și nu uitați: Un măgar simbolizează bogăția.
Primele 3 locuri din top (topul experienței) vor primi următoarele premii pe lumea de joc aleasă:

 • 3000 pepite pentru primul loc
 • 2000 pepite pentru locul doi
 • 1000 pepite pentru locul trei

Câteva informaţii cu privire la Lumea Clasică:
 • Ce versiune va avea această lume?
  Jocul va avea versiunea din data de 21 Septembrie 2008, data lansării The West în engleză.
 • Ce nu va fi posibil pe această lume?
  Nu vor exista forturi, alianţe, bătălii la fort, dueluri contra bandiţilor, meserii, poker, clase de caracter, chat, magazin Union, aventuri, generatoare de avatare, ... etc..
 • Ce va fi posibil pe această lume?
  Pe lângă fondarea şi construirea oraşelor, veţi mai putea lucra şi duela alţi jucători. În salon veţi găsi foarte multe misiuni clasice. Veţi mai putea folosi şi
  avatare vechi.
 • Câte lumi clasice vor fi disponibile?
  Una singură, lumea clasică internaţională.
 • În ce limbă se desfăşoară această lume?
 • Întregul joc va fi afişat numai în engleză.
 • Pot fi achiziţionate pepite pe această lume?
  Nu, achiziţia de pepite nu va fi posibilă. Cele patru beneficii vor putea fi activate cu 0 pepite.
 • Unde mă pot loga pe această lume?
  AICI: https://classic.the-west.net/
  Vă rog să luaţi în considerare faptul că în prezent înregistrarea pe această lume nu este posibilă - veţi putea efectua acest lucru începând cu 30 Aprilie.
Rețineți că această lume specială are un suport limitat și nu este conectat la sistemul de asistență clienți sau la sistemele de plată InnoGames. Achizițiile de premium nu sunt posibile. Se pot produce bug-uri și alte probleme tehnice. Jucați pe propriul dvs. risc!
 

just4fun

Administrator
Membru personal
Lumea Clasică s-a închis!
Vă mulțumim pentru participare și vă așteptăm pe viitor la eventurile noastre.

Echipa THE WEST
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.