Pagina cu recorduri

Elmer Fudd

Rabbit Killer
Elmer, ai bagat baston de ala de 75% drop de m-ai luat? Sau ai arme de event arnold / albastre rosii?

Si una si alta. Bastonas si Legendare Negre.

Cel mai mare xp primit dintr-un duel cu un NPC: Elmer Fudd - Arizona - 1736
Lumea1

Vezi ca sunt expirate rau recordurile din lista. Cele mai actuale sunt in topicul asta, al meu nu mai era de ceva timp.

Oricum, nu le mai actualizeaza nimeni si poate ca e mai bine asa pentru ca nu mai sunt relevante, multe dintre recorduri se fac doar la eventuri, fiind limitate deja pe chestia asta. Cu cat mai mare bonusul, cu atat mai mare recordul, samd. Asa ca mai postam de fun.

On topic :

Cea mai mare viteză cu îmbunătățire - 394911 mph - (Arizona)

Valetul din slip :whistle:

Nu pica prea curand asta, desi, cine stie, pentru ca se poate si mai bine in constelatia corespunzatoare si daca esti si duelist (si eu puteam face nitel mai mult, desi nu cred ca depaseam 400k). Oricum, fun fact, se vede dintr-o privire ca si fara bonusul de eveniment, (1/2), viteza depaseste consistent recordul anterior. Avent > Duelist :D

Screenshot_16.png

Cel mai scump obiect găsit la o muncă - 26000 - (Arizona)

Screenshot_17.png

Cel mai mare noroc la o muncă - 26154 - (Arizona)

Screenshot_18.png

Cel mai mare salariu primit la o muncă
- 2226$ - (Arizona)

Screenshot_19.png

Chiar sunt curios daca a rotunjit cineva obiect mai scump de 26000$ (Texas Jack de eg) pentru ca era posibil la nivel foarte mare cu echipament si skill corespunzator, chiar si la norocul meu de 26154 era posibil un max de acel gen. Eu n-am avut nici argint, m-am descurcat cu munca chioara, am luat drop foarte mult oricum, o gramada de Gall, Carson, etc, obiecte peste 25k. N-am avut noroc de aparatori Bill, erau imediat sub 26k.

Una peste alta, a fost un mini event dragutel. Multumim, have fun!

Don DaNger Boy

Greenhorn
Cel mai mare xp primit in duel cu NPC, L1, gaboncu1 2987
[report=15507202608355ba869]Duel contra bandiților: gaboncu1 vs. Rebecca Smith [/report]
[report=1593968907638da52da]Duel contra bandiților: Don DaNger Boy vs. Sam Gladden [/report]

Sam Gladden leșină. Don DaNger Boy câștigă duelul, primește 3118 puncte de experiență, 0 experientă de duel și 130 $.​

Cel mai mare xp primit in duel cu NPC, Don Danger Boy 3118

Cele mai multe lupte de fort câștigate
3KVTZ2u.png

Cele mai multe lupte de fort jucate
2rH6kIr.png

Sus