Parasire Aventură

Discuție în 'Propuneri si idei West' creată de GoguMilogu94, 16. Noi 2018.

Distribuie această pagină

 1. GoguMilogu94

  GoguMilogu94 Greenhorn

  Înscris:
  16. Noi 2018
  Mesaje:
  1
  Aprecieri:
  0
  NUME SUGESTIE: -
  DESCRIERE SUGESTIE: Dacă nu apeși butonul " Sunt pregătit " la aventură, sau dacă părăsești aventura în momentul alegerii " skill-urilor " pentru că nu îți convine echipa, propun să fii primești o interdicție de o oră(sau mai mult) în a mai participa la alte aventuri.
  AVANTAJE / DEZAVANTAJE: Se întâmplă să aștept și 15 minute să se găsească 6 oameni pentru o aventură, ca mai apoi cineva să se trezească că nu îi convine că a nimerit într-o echipă slabă și părăsește jocul. Practic, seara după ce vin de la lucru, într-o oră joc 2-3 aventuri.
  Astfel sunt convins că oamenii se vor gândi de 2 ori înainte . Și dacă pierzi ai șansă la cufăr de pradă, deci de ce ții neapărat să fii în echipa câștigătoare? Fii demn și dă ce ai mai bun indiferent de coechipieri și adversari.
   
 2. Apot3quil13

  Apot3quil13 Trapper

  Înscris:
  20. Iul 2013
  Mesaje:
  125
  Aprecieri:
  16
  CONTRA

  Nu am mai jucat aventuri de ceva timp, dar stiu ca existau ceva penalizari in aceste cazuri, inutil.
   
 3. Ciprian66

  Ciprian66 Gold digger

  Înscris:
  6. Apr 2013
  Mesaje:
  50
  Aprecieri:
  8
  Contra. Cand esti pamant de flori si astepti sa-ti joace altcineva meciul si tu sa culegi roadele, n-ai decat sa joci tot ce-ti pica. Si asa sistemul de alegere a jucatorilor e sub nivelu' marii ca performanta, te trezesti 1vs3 si nici 6 puncte nu apuci sa faci.
  Ba chiar n-ar trebui sa existe penalizare cand iesi, in fond daca ai intrat aveai chef de joc nu de stricat ziua altora.
   
 4. jobsoldat

  jobsoldat Greenhorn

  Înscris:
  18. Noi 2016
  Mesaje:
  2
  Aprecieri:
  3
  aventuri, cel mai idiot joc. nu s-ar putea sa nu ne mai infectati pe cei care nu vor sa joace aventuri, sa nu-i obligati s-o fac in diferite misiuni ?. va rog sa scoateti obligatia de a juca aventuri, lasati pe cei masochisti si le place s-o faca!
   
  CoyoteStarrk și solitaryMan apreciază mesajul tău.
 5. MARYO8

  MARYO8 Cowboy

  Înscris:
  7. Ian 2010
  Mesaje:
  411
  Aprecieri:
  34
  Asa ar trebui sa scoata si misiunile in care se cere sa lupti la fort,ca pe unele lumi nici lupte la fort nu mai exista sau cele in care trebuie sa lesini X jucatori etc ca na esti comerciant sau constructor si nu iti place sa te duelezi
   
  CoyoteStarrk și solitaryMan apreciază mesajul tău.
 6. Mss Dasy

  Mss Dasy Greenhorn

  Înscris:
  25. Feb 2019
  Mesaje:
  1
  Aprecieri:
  1
  Am crezut ca doar eu am aceasta problema. De doua sau trei ori am incercat sa intru in aceste aventuri care, pe langa faptul ca nu ma atrag, ii mai deranjez si pe jucatorii care folosesc optiunea in mod constant. De fiecare data am fost denumita...nu stiu...diferite nume, banuiesc ca toate inseamna troll sau ceva. Incerc sa le explic celorlalti jucatori ca eu doar vreau sa-mi finalizez misiunile care, pentru un aventurier, sunt esentiale. Mi se pare absurda abordarea lor in misiuni asa ca propunerea ar trebui sa vina in favoarea celor cunoscatori si sa ne scuteasca pe noi, cei care nu vrem sa invatam reguli ale unor optiuni ce nu ne atrag in niciun fel.
   
  solitaryMan apreciază mesajul tău.
 7. jobsoldat

  jobsoldat Greenhorn

  Înscris:
  18. Noi 2016
  Mesaje:
  2
  Aprecieri:
  3
  chiar, nu se gaseste nimic in alternativa cu infectul si abjectul joc de aventuri ?. va rugam faceti ceva si nu ne mai obligati sa jucam ca-i la limita suportarii.!!!!!!!!!
   
  solitaryMan apreciază mesajul tău.
 8. Ciprian66

  Ciprian66 Gold digger

  Înscris:
  6. Apr 2013
  Mesaje:
  50
  Aprecieri:
  8
  Da' cine te pune sa faci toate misiunile? Crezi ca iti face cineva statuie pe harta ?
   
 9. Laurentiu D.

  Laurentiu D. Greenhorn

  Înscris:
  9. Noi 2015
  Mesaje:
  13
  Aprecieri:
  0
  Nu e facut sistemu de alegere corect, nu prea se tine cont de nivelul jucatoriilor. Nu am mai jucat de ceva timp, mai ales din cauza celor care te acuza ca esti "clona" sau nu stiu ce, mai ales daca nu cunosti aventurile.