Si o vrem pe Nahara moderator din nou !!!
Masochistilor :d
Nu se va intamplaSi o vrem pe Nahara moderator din nou !!!
Subiectul saptamanii 19.10.2013-25.10.2013
Pentru prima saptamana am pregatit un subiect picant " Pareri si opinii despre echipa de administrare ".
Incercati sa respectati regulile sectiunii, dorim ca aceasta sectiune sa fie una de discutii deschise intre jucatori si echipa de administrare. Poate ideile de aici vor duce la imbunatatirea jocului in viitor.
Acest proiect doreste animarea forumului nu deschiderea unei noi sectiuni de spam. In functie de aceasta saptamana vom decide daca continuam sau nu mai departe cu alte subiecte.
Donez magnet de frigider celor interesati sa isi expuna la vedere parerile despre mine, o pot face relaxati in bucataria proprie, pentru ca eu pur si simplu nu sunt curios. E un joc, glumiti mai mult, distrati-va mai mult si lasati topicurile inutile
![]()
Hm, ai ales un subiect cam piperat pentru prima saptamana, si acesta fiind de test, sa vedeti daca vreti sa prelungiti acest thread, a inceput neb, pardon xSteff cu spamul, deci e clar unde se va ajunge.
Cat despre admini, nu pot sa zic decat jos palaria, prin ticket mi se raspundea in maxim 2-3 ore, jignirile raportate chiar erau verificate, nu am ce reprosa la asta.
Moderatori pe forum cam putini.
Nu poti anima forumul prin acest topic, concursurile erau mai interesante, dar voi ati incercat, noi nu ne-am conformat si in loc de multumiri ati primit doar reprosuri.
Eu intru zilnic pe cate o lume, am sa anunt de acum inainte prezenta mea:d
ai ajuns si tu pupin?):
Cred ca ai uitat ce nume aveam când m-ai cunoscut, handy.@ Multi-acc lui neb:
Ai dat in sfârșit de oglinda?
Cred ca ai uitat ce nume aveam când m-ai cunoscut, handy.
am o intrebare am observat ca admini nu isi prea dau interesu sa faca jocul egal
de ex pe hawaii la fiecare tombola vezii 100000 de conturii de lvl 5-6 in zona in care incepi dc nu verificati sa banati
si 2 ) turneul duelurilor de ce il faceti decat pe hawaii daca celelalte lumi nu au donatori care sa bage 1000 de euro in fiecare zi inseamna ca nu merita si ele turneul ??
Vorbesti prea mult pentru un nimeni.
am o intrebare am observat ca admini nu isi prea dau interesu sa faca jocul egal
de ex pe hawaii la fiecare tombola vezii 100000 de conturii de lvl 5-6 in zona in care incepi dc nu verificati sa banati
si 2 ) turneul duelurilor de ce il faceti decat pe hawaii daca celelalte lumi nu au donatori care sa bage 1000 de euro in fiecare zi inseamna ca nu merita si ele turneul ??
deci cand apare turneu de dueluri pe l1 ???
Donez magnet de frigider celor interesati sa isi expuna la vedere parerile despre mine, o pot face relaxati in bucataria proprie, pentru ca eu pur si simplu nu sunt curios. E un joc, glumiti mai mult, distrati-va mai mult si lasati topicurile inutile
![]()
HUAAAA , vorba ta xShtef , pe forum , varza murata , pe joc in afara de iulian si la madagone (nush daca am scris corect) iti dau raspunsuri de mantuiala.Daca nu vreti sa raspudenti la intrebari pe sistemu suport facetiva preoti fratilor.
Daca nu va intereseaza de ce ati deschis topicul? Va asteptati sa va aplaudam si sa arumcam cu flori si cu bani ? HAi daca vreti arunc cu trandafiri ca aia au spini si cu monede de 50 de bani incalzite in foc , dar cu altceva nu.
[20 de randuri de ineptii despre concursuri]
PS. Esti tu cumva oficial InnoGames si noi nu stim? Nu de alta, dar vad ca sti exact ce idei sunt trimise si ce idei nu sunt trimise mai departe.
El e QA Engineer si CM Junior pentru InnoGames + purtatorul de cuvant al lui Joony, nu stiai? :ras:
↑el macar nu e arogant ca altii ↑ . ar merita mai mult decat altii postul in cadrul inno.↑