Pareri si opinii despre echipa de administrare

  • Autor subiect DeletedUser2041
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Guest
Subiectul saptamanii 19.10.2013-25.10.2013

Pentru prima saptamana am pregatit un subiect picant " Pareri si opinii despre echipa de administrare ".

Incercati sa respectati regulile sectiunii, dorim ca aceasta sectiune sa fie una de discutii deschise intre jucatori si echipa de administrare. Poate ideile de aici vor duce la imbunatatirea jocului in viitor.





Acest proiect doreste animarea forumului nu deschiderea unei noi sectiuni de spam. In functie de aceasta saptamana vom decide daca continuam sau nu mai departe cu alte subiecte.



Joc din 2009 The West si de-a lungul timpului am obeservat ca faceti o treaba excelenta:).
Elmer Fudd
Nahara
Sp1tfire
Dave
LA Mandragone ( nu stiu daca am scris bine)
Jucatori vechi si totodata Administratori foarte buni, La fel si iulianp, just4fun...
Enervante sunt recrutarile noilor administratori, pentru ca ei ajunsi odata la comenzi au gandirea ca ei sunt sefii si nu stiu ce, infine..
Parerea mea e ca ar trebuii sa recrutati oameni cizelati, experimentati si cu niste ani in spate, sa nu faceti un fel de Scoala cum sa administrezi un joc/forum.
 

DeletedUser

Guest
Textul din care am de gand sa citez este pe cealalta pagina, dar trebuie separate fragmentele pe care le-as vrea citate, si ghipsul de pe piciorul meu ma impiedica sa o fac.

Dispute apar oriunde, daca au aparut in topicul ala, trebuia inchis tot topicul? Gen, daca se intampla ceva nasol la un magazin, se inchide tot magazinul. Gen, daca iti moare prietena, iti tai cucul (asa ceva nu se face, viata din POVul baietilor e plictisitoare fara cuc).
Si as fi inteles daca ar fi fost inchis pe baza unor discutii recente, dar singura discutie mai "aprinsa" a fost contradictia dintre Nebothep si IulianP, unde s-a discutat fara topoare, fara injuraturi de mama sau lovituri sub centura. Nu neg ca discutia a fost putin cam neinspirata si cel mai bine ar fi fost purtata prin intermediul sistemului de mesagerie privata.
Sincer, mi-a displacut decizia de a inchide tot topicul, extrem de mult ca imi venea sa iau monitorul la pumni. Dar nu era asta, era doar vezica mea umflata peste admisii de urina din cauza unei betii anterioare. M-am dus, am urinat, si eram din nou chill si lipsit de pasare. Si m-am gandit sa va zic frumos ca ce ati facut nu a fost corect, dar nu are rost sa fac ceva pentru forumul asta.
Spamul a mai fost inchis, ati vazut ca e rau, si l-ati deschis. De moment ce nu s-a deschis pana acum, cel mai probabil nu se va deschide. Asta inevitabil va aduce forumului nostru o asemanare cu escortele de pe centura Bucuresti. Ieftin si populat doar de paduchi. As mai fi avut sa scriu cateva chestii si despre comentariile la profil, si de dependenta restrictiilor de acces permanente.
Daca tot e inchis spamul, sa fie treaba treaba si hai sa-l inchidem si pe asta
 

DeletedUser24699

Guest
Donez magnet de frigider celor interesati sa isi expuna la vedere parerile despre mine, o pot face relaxati in bucataria proprie, pentru ca eu pur si simplu nu sunt curios :whistle:. E un joc, glumiti mai mult, distrati-va mai mult si lasati topicurile inutile :roll:

Elmer Fudd- Tipul care scoate bani din piatra seaca.

Hm, ai ales un subiect cam piperat pentru prima saptamana, si acesta fiind de test, sa vedeti daca vreti sa prelungiti acest thread, a inceput neb, pardon xSteff cu spamul, deci e clar unde se va ajunge.

Cat despre admini, nu pot sa zic decat jos palaria, prin ticket mi se raspundea in maxim 2-3 ore, jignirile raportate chiar erau verificate, nu am ce reprosa la asta.

Moderatori pe forum cam putini.
Nu poti anima forumul prin acest topic, concursurile erau mai interesante, dar voi ati incercat, noi nu ne-am conformat si in loc de multumiri ati primit doar reprosuri.

ai ajuns si tu pupin? :))

Eu intru zilnic pe cate o lume, am sa anunt de acum inainte prezenta mea:d

Foloseste-ti puteriile magice sa intri pe fiecare saloon pe ro1 :

@ Multi-acc lui neb: asa orgolios ai ajuns? eu care credeam ca pav e orgolios.


Si o vrem pe Nahara moderator din nou !!!

Fereasca sfantu! de nahara nu trecea nimic ca admin, vrei sa ajungem toti banati? =)) daca revine ca moderator sigur o face si ca admin.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Guest
am o intrebare am observat ca admini nu isi prea dau interesu sa faca jocul egal
de ex pe hawaii la fiecare tombola vezii 100000 de conturii de lvl 5-6 in zona in care incepi dc nu verificati sa banati


si 2 ) turneul duelurilor de ce il faceti decat pe hawaii daca celelalte lumi nu au donatori care sa bage 1000 de euro in fiecare zi inseamna ca nu merita si ele turneul ??
 

DeletedUser

Guest
am o intrebare am observat ca admini nu isi prea dau interesu sa faca jocul egal
de ex pe hawaii la fiecare tombola vezii 100000 de conturii de lvl 5-6 in zona in care incepi dc nu verificati sa banati


si 2 ) turneul duelurilor de ce il faceti decat pe hawaii daca celelalte lumi nu au donatori care sa bage 1000 de euro in fiecare zi inseamna ca nu merita si ele turneul ??

turneul se fa vace pe toate lumile, dar pe rand.
 

just4fun

The Boss
am o intrebare am observat ca admini nu isi prea dau interesu sa faca jocul egal
de ex pe hawaii la fiecare tombola vezii 100000 de conturii de lvl 5-6 in zona in care incepi dc nu verificati sa banati


si 2 ) turneul duelurilor de ce il faceti decat pe hawaii daca celelalte lumi nu au donatori care sa bage 1000 de euro in fiecare zi inseamna ca nu merita si ele turneul ??

1. te pot asigura ca pe fiecare lume s-a facut o verificare amanuntita a acelor 10k conturi de care aduci tu aminte - totusi, daca crezi ca la un moment dat s-a omis ceva, te-as invita sa utilizezi suportul sa anunti - in felul acesta, iti vei aduce aportul la un jocul mai curat si fara multicont-uri.

2. s-a ales lumea cea mai activa si cea mai noua - ultima oara cand s-a facut pe alte lumi, a iesit un fiasco (putini participanti).
nu are nici cea mai mica legatura cu cati donatori sunt - nu a avut si nici nu va avea vreo legatura.
ai putea sa spui acel aspect doar atunci cand taxa de intrare ar fi fost obligatiunea/pepita si nu dolarul

@ xShteff
a aparut din neant - nu cred ca are importanta de unde a aparut, asa ca incearca sa fii pe "subiect" (asta poate ai uitat ca aici nu este o tema de spam)
 

DeletedUser2948

Guest
deci cand apare turneu de dueluri pe l1 ???

Nu vad nicio legatura intre acest topic si intrebarea ta...

Nu prea mi-as da cu parerea, pt. ca ar fi o opinie subiectiva din postura de admin Grepolis. Daaar...opinia mea proprie si personala[:))] e buna. Pana sa-i cunosc mai bine pe unii din ei si eu ii credeam tirani, dar dupa ce ajungi sa discuti si sa vorbesti orice alte tampenii iti dai seama ca nu e asa.

Oricum, cei care-i criticati ii criticati degeaba. Voi nu stiti ce e in spatele cortinei sa va puteti da macar cu parerea despre activitatea lor.
 

DeletedUser19531

Guest
Din punctul meu de vedere comunitatea noastra duce lipsa de o administrare eficienta si deschisa.
A fi eficient in desfasurarea unei comunitati nu inseamna doar sa raspunzi la intrebarile adresate prin canalele oficiale si atunci sa o faci printr-un mesaj standard, nu inseamna sa faci un concurs pe o perioada de doi ani(cum a fost cel cu duelurile) in care desfasurarea lui a ocupat nici jumatate de an pentru toate cele 16 lumi si cu premii asa de modeste incat sa te simti jignit cand te uiti si vezi diferenta dintre cerintele materiale pe care ti le pune compania InnoGames pentru a intra in posesia unor obiecte eficente si necesare pentru a desfasura cu sanse cat de cat apropiate de cei care isi permit sa arunce cu bani in intrecerea pentru pozitia de pe locul intai (de a fi cel mai bun), in esenta la acest lucru se bazeaza acest joc. Toate concursurile desfasurate la noi au fost de-a dreptul o bataie de joc in ceea ce priveste premiul oferit. Acuma se desfasora un concurs de dueluri care la fel ofera nimica toata, doar 500 de obligatiuni, cu 500 nici nu ai ce sa faci decat sa joci la noroc sau sa-i aduni pentru a putea sa cumperi ceva mai bun. La loto la fel a fost, premii mici in comparatie cu sansele pe care le are un jucator ca sa obtina castigul respectiv; la loto din viata reala participa foarte multa lume in comparatie cu numarul de jucatori participanti la concursul dumneavoastra si nu castiga nimica, prin urmare care i rostul acestui concurs sau a premiului in batjocura oferit pentru a atrage participanti? Si va mai intrebati de ce nu participa multa lume??? Vi s-au cerut sa faceti batalii de forturi speciale, dar nu ati dorit, ati spus ca nu se poate face asa ceva si totusi s-a facut pe beta, s-a facut la francezi si daca nu ma insel si la englezi. Si de fiecare data cand vi s-au cerut sa oferiti premii mai mari la fel ne-ati spus ca nu se poate, dar la alte comunitati cum s-au oferit??? De exemplu pe comunitatea engleza se desfasora un concurs de tip loto unde ti se cere o suma modica si ai sanse foarte mari sa castigi un premiu foarte scump(curea inno, pistol hodaw, declaratia de independenta etc.), se extrage un numar din numarul total de participanti si cel care detine respectivul numar castiga, iar acest lucru se face saptamanal.
O alta problema pe care o consider foarte importanta este faptul ca nu sunteti deloc deschisi catre comunitatea dumneavoastra pentru a oferi o legatura apropiata, voi ca administratori sunteti puntea de legatura dintre compania InnoGames si jucatori, dar din pacate aceasta punte lipseste cu desavarsire. Ideile pe care noi le prezentam pe forum rar sunt trimise mai departe, de cele mai multe ori sunt tratate cu o asa mare indiferenta ca iti vine sa nu mai postezi nimica, iar cele care sunt trimise mai departe sunt prezentate ca niste litere pe o foaie de hartie fara macar sa fie prezentate cu interes si perseverenta pentru a obtine macar un minim de atentie din partea companiei InnoGames pentru clientii lor de pe piata din Romania. Am observat ca noutatile importante aparute sau in curs de aparitie in joc (care pot schimba modul de joc) nu sunt prezentate detaliat si nici discutate pe masura si de multe ori sunt prezentate tarziu. Din pacate am mai observat din partea administratiei o atitudine aroganta oferita in raspunsurile voastre catre jucatori( se pot vedea raspunsurile pe forum).

Faptul ca dumneavoastra nu cereti si nu incercati sa obtineti cat mai multe beneficii din partea companiei InnoGames pentru comunitatea pe care o conduceti denota o lasitate sau poate o lipsa totala de interes fata de comunitate??? Sper doar sa vedeti acest mesaj ca o trezire la realitate si sa intelegeti ca nu totul merge bine in aceasta comunitate.
 

DeletedUser18666

Guest
Masochistilor :d

HUAAAA , vorba ta xShtef , pe forum , varza murata , pe joc in afara de iulian si la madagone (nush daca am scris corect) iti dau raspunsuri de mantuiala.Daca nu vreti sa raspudenti la intrebari pe sistemu suport facetiva preoti fratilor.

Donez magnet de frigider celor interesati sa isi expuna la vedere parerile despre mine, o pot face relaxati in bucataria proprie, pentru ca eu pur si simplu nu sunt curios :whistle:. E un joc, glumiti mai mult, distrati-va mai mult si lasati topicurile inutile :roll:

Daca nu va intereseaza de ce ati deschis topicul? Va asteptati sa va aplaudam si sa arumcam cu flori si cu bani ? HAi daca vreti arunc cu trandafiri ca aia au spini si cu monede de 50 de bani incalzite in foc , dar cu altceva nu.
 
Ultima editare de un moderator:

Elmer Fudd

Rabbit Killer
HUAAAA , vorba ta xShtef , pe forum , varza murata , pe joc in afara de iulian si la madagone (nush daca am scris corect) iti dau raspunsuri de mantuiala.Daca nu vreti sa raspudenti la intrebari pe sistemu suport facetiva preoti fratilor.



Daca nu va intereseaza de ce ati deschis topicul? Va asteptati sa va aplaudam si sa arumcam cu flori si cu bani ? HAi daca vreti arunc cu trandafiri ca aia au spini si cu monede de 50 de bani incalzite in foc , dar cu altceva nu.

1. Sa inteleg ca nu esti multumit de raspunsul meu in tichetul de azi ? N-ai un anunt oficial pe forum, inseamna ca lucrul despre care intrebi nu exista (sau in anumite cazuri e secret), iar ce auzi pe la colturi e pura speculatie. Asta e raspunsul corect, ca nu-ti place tie e cu totul alta poveste ;)

2. L-am deschis eu ? Mi-am expus punctul de vedere in ceea ce ma priveste, aka "nu sunt curios" :roll:

Ps: Altadata cand ma mai citezi si in general cand citezi pe cineva, stai pe subiect strict in legatura cu ce ai citat... nu de alta dar citatele nu isi au rostul cat timp tu expui cu totul alte idei/pareri.
 

DeletedUser2948

Guest
[20 de randuri de ineptii despre concursuri]

Tare! Esti tare! :)) Poate daca nu scriai doar tampenii citeam mai mult de 1 rand, dar asa...sry, bullshit-urile nu le citesc.

Dar am prins ideea. Te revolta faptul ca la concursurile in-game premiile sunt nasoale. Pai, stand asa sa ne gandim, oricum cei care au bagat pepite le castiga, ca, normal, ei au seturile bune. Deci nu vad cu ce te deranjeaza pe tine chestia asta, ca tu oricum nu castigi un concurs pe joc.

Iar apoi, topicul este despre echipa de administrare, nu despre concursurile ce le organizeaza ei.

PS. Esti tu cumva oficial InnoGames si noi nu stim? Nu de alta, dar vad ca sti exact ce idei sunt trimise si ce idei nu sunt trimise mai departe.
 

DeletedUser

Guest
PS. Esti tu cumva oficial InnoGames si noi nu stim? Nu de alta, dar vad ca sti exact ce idei sunt trimise si ce idei nu sunt trimise mai departe.

El e QA Engineer si CM Junior pentru InnoGames + purtatorul de cuvant al lui Joony, nu stiai? :ras:
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus