Nu mă băgați în seamă prea mult :D O să postez din când în când pe aici. Corectare Pânză Albă:
Mrs. Pain Wiki Editor 27. Iun 2021 #1 Nu mă băgați în seamă prea mult O să postez din când în când pe aici. Corectare Pânză Albă:
Nebhotep Cowboy 4. Aug 2021 #3 Mrs. Pain a spus: Asta am făcut-o de plictiseală Click pentru a extinde... dragut, ar mai merge un inner glow alb-galben la textul cu "Gazeta" - subtil, nu prea mult. Textul original are ceva asemanator:
Mrs. Pain a spus: Asta am făcut-o de plictiseală Click pentru a extinde... dragut, ar mai merge un inner glow alb-galben la textul cu "Gazeta" - subtil, nu prea mult. Textul original are ceva asemanator:
Mrs. Pain Wiki Editor 4. Aug 2021 #4 Mulțumesc, am observat și eu când îl făceam dar mi-a fost lene să îl aplic ) Trebuia să fac un layer nou doar cu textura pe el și apoi să aplic.
Mulțumesc, am observat și eu când îl făceam dar mi-a fost lene să îl aplic ) Trebuia să fac un layer nou doar cu textura pe el și apoi să aplic.
Nebhotep Cowboy 4. Aug 2021 #5 Mrs. Pain a spus: Mulțumesc, am observat și eu când îl făceam dar mi-a fost lene să îl aplic ) Trebuia să fac un layer nou doar cu textura pe el și apoi să aplic. Click pentru a extinde... np, imi vin flashback-uri la cat timp am stat ca sa fac imaginile pentru changelogs ). daca-ti vin ceva idei iti pot trimite fundalul .
Mrs. Pain a spus: Mulțumesc, am observat și eu când îl făceam dar mi-a fost lene să îl aplic ) Trebuia să fac un layer nou doar cu textura pe el și apoi să aplic. Click pentru a extinde... np, imi vin flashback-uri la cat timp am stat ca sa fac imaginile pentru changelogs ). daca-ti vin ceva idei iti pot trimite fundalul .
Mrs. Pain Wiki Editor 4. Aug 2021 #6 Păi imaginea asta nu e deja făcută de cei de la Inno? Am văzut că și pe .net tot pe asta o folosesc.
Nebhotep Cowboy 4. Aug 2021 #7 Mrs. Pain a spus: Păi imaginea asta nu e deja făcută de cei de la Inno? Am văzut că și pe .net tot pe asta o folosesc. Click pentru a extinde... Yup . A mea e originalul ), dupa ce am plecat s-au chinuit sa o reproduca.
Mrs. Pain a spus: Păi imaginea asta nu e deja făcută de cei de la Inno? Am văzut că și pe .net tot pe asta o folosesc. Click pentru a extinde... Yup . A mea e originalul ), dupa ce am plecat s-au chinuit sa o reproduca.