Probleme de functionare Lumea 1

Skynet08

Greenhorn
Nu au iesit toti pentru ca nu au introdus statusul mentenanta , daca v-ar fi aparut cand vreti sa va conectati mentenanta cu siguranta ar fi fost iesiti toti , dar asa ei lucreaza cu playerii pe server probabil nu ii incurca , parerea mea este ca problema are legatura cu logarile sau ceva de genul de asta nu va puteti conecta sau ce stiu eu ...
 

DeletedUser22154

Guest
irealistic domnule

nu au cum sa stie ca in x se termina.. si nici sigur care e buba

e ca in avion..nu o sa-ti spuna nimeni real care sunt problemele cu avionul de intarzie o decolare..ti se va raspunde civilizat ca sunt probleme tehnice si se va rezolva in cel mai scurt timp..

daca cineva iti spuneȘ ambele motoare au murit fara exlicatie..le-am pornit si le testam...si pot cadea oricand... nu te vei mai urca in avion... ti se va spune ca au fost probleme cu curatenia..sau blabla
Imi puteti spune de ce este irealist stimate domn?

Cu privire la comparatia dumneavoastra cu domeniul aviatic mi se pare dusa la extrem. Totusi noi jucam un joc care nu implica riscuri care sa ne afecteze fizic.

Cu privire la problema : Este de natura tehnica sau sowfter?

De obicei exista intotdeauna exista cel putin un servar de rezerva. Au picat amandoua?
 

DeletedUser21042

Guest
probleme logare

de 3h ma chinuiesc sa intru pe joc si nu reusesc,ce se intampla?:nesigur::whistle::mad::nesigur::confused:
 

DeletedUser25424

Guest
Vreau sa va zic ca a-ti facut o treaba buna nu ma lasa sa accept o misiune imi da refresh la pagina cand dau accepta misiunea!


Good Job!
 

DeletedUser21042

Guest
logare de ce nu funcioneaza?

logarea de ce nu funcioneaza? nici o lume unde sa ma pot loga,mentionez am intrat normal ,nu am multi cont, nimic anormal sa incalc regulile jocului:confused::whistle::mad: am 3 h de ncewrcare , multumesc anticipat
 

Skynet08

Greenhorn
Cand accept o misiune isi da refresh , cand deschid clasamentul nu mai pot accesa profilul anumitului jucator , problemele astea le-am sesizat pana acum.
 

DeletedUser22154

Guest
Deci problema este de natura sowfter daca nu sunt servarele de vina ( problema tehnica )
 

adrianh

Guest
probleme sunt multe!cand dau pe mesaje,isi ia refresh,de misiuni nu mai zic,ca dau sa deschida o pagina cu misiune si ia refresh nici nu apuc sa dau accept la misiunea respectiva!deplasare la fel,refresh!asteptam solutionarea!
 

DeletedUser16010

Guest
Aceeasi problema o au toti, mai asteptam,

Rabdarea e o virtute.
 

zorba.jr

Guest
eroare

nu ma pot conecta pe nici o lume,nu sa remediat inca problema?