Probleme de functionare Lumea 11 (Colorado)

gabisen

Guest
Voua nu va da un joculet din ala mic numit "Back to the west" cu un avion care trebuie trebuie sa le impuste pe altele? :))


 

elenanana

Guest
am pierdut o misiune

am facut misiunile cu blana de castor si capcanele, impreuna si cand am incheiat una din ele (aia la indian) cealalta a disparut...
 

AndaG

Guest
Spada lui Hernandos

Cum poate sa dispara spada lui Hernandos? S-a intamplat pe lumea Colorado.
 

lord ion

West Sheriff
Membru personal
Cum poate sa dispara spada lui Hernandos? S-a intamplat pe lumea Colorado.
uita-te la misiunile efectuate la indian daca nu cumva ai acceptat si terminat misiunea Spada lui Hernandos (Blestemul)
daca ai facut-o, ai primit 500xp dar ai pierdut spada
 

DeletedUser18621

Guest
probleme de logare

S-a intamplat ceva cu pagina de The West, ca eu nu mai pot sa intru?
 

tynaro

Guest
Update la servere
(Astăzi la ora 12:41)
In acest moment tehnicienii efectueaza un update la servere si de aceea exista anumite latente. Ne cerem scuze pentru neplacerile create
 

norocel.id

Guest
salve. frumos jocul si speram sa termin si eu rapid cu restul de misiuni de Paste.

dar, dupa o pauza de la joc de vreo 2 ore ... acum, nu mi se vede deloc harta ... am intrat de pe mai multe browsere: firefox 3.16, Firefox 4.0, Iron ... sper ca se va remedia aceasta problema pentru ca am misiunile de paste de terminat ... si nu-mi arata muncile la care sa-mi pun avatarul ... daca aceasta problema este de durata, administratorii ar trebui sa ia in calcul prelungirea cu 1 zi a realizarii acestor misiuni cu ocazia Pastelui.

EDIT: abia acum, la vreo 5 ore de cand am observat eroarea ce nu-mi arata harta si nu era o eroare de la computerul meu. probabil vreo 6 ore nu am putut sa o vad - de 4h30 stiu sigur - dar daca nu reusesc sa termin misiunile anul acesta ... nu este nici o problema. Oricum ma bucur ca s-a rezolvat si felicitarile mele specialistilor care se ocupa de rezolvarea erorilor de pe servare. Hristos a Inviat!

EDIT2: acest update, facut azi, scade sansele de gasire a obiectelor la muncile mai "comune"(usor de accesat chiar si cu nivel mai mic de 30) ... nu este prima data cand observ ca dupa un update "calculele norocului" se schimba in baza de date a servarului. si sigur ca nimeni nu va recunoaste, pentru ca dovada algoritmului se gaseste pe servarele jocului, unde nu are acces oricine ... dar se vede deja in practica, adica veteranii jocului pot sa vada, ca unele obiecte se gasesc mai greu la un update decat la altul, rareori gasindu-se mai facil-doar unele dintre ele. Total nemultumit si de acest update.
 
Ultima editare de un moderator:

AnOoB1s

Greenhorn
la misiunea Oraşul fantomă (Duel III) lam bautut pe ala de 2 ori si tot nu imi da misiunea incheiata dc??
 

Danielc

Guest
nu merge Colorado de 2 zile , cand intrii in joc nu se incarca nimic .