Probleme de functionare Lumea 13 (El dorado)

Claudiu-92

Guest
Buna seara,sper ca am postat unde trebuie,ieri seara mi-am cumparat 2 perechi de ghete de lux,una pentru mine si una pentru un amic...totul verde si frumos,le-am ridicat de la piata si seara inainte sa ma culc stiu sigur ca aveam 2 perechi de ghete de lux.A doua zi dimineata cand sa-i dau amicului meu perechea lui de ghete...supriza,nu mai erau..am verificat sa vad..poate am fost beat si le-am vandut,poate nu le-am ridicat,dar nu s-a intamplat aceasta deoarece aveam aceiasi suma de bani si am verificat si la veniturile si totul era ok..am trimis tichet,acum eu sper sa se rezolve pentru ca mi se parea cel mai aberant lucru sa se intample una ca asta
 

Burdul3a

Greenhorn
Chat Forturi !

Am si eu o problema
Cand ma duc la forturi Atac/Aparare mie nu imi apare chatul ca sa pot vorbi cu cei din echipa :( si multa lume sa suparat pe mine ca in loc sa ma duc unde zic ei ca sa pot respecta tactica respectivului fort eu ma duc de capu meu :).
Am si eu o rugaminte ..... FACETI CEVA CA ACUSI MA INJURA LUMEA
O zi faina !!!


JOC PE EL DORADO
 

--Alexander--

Guest
ba ce se intampla azi dmimineata dau sa ma loghez si ce zice dau pe el dorado si zice ca lumea nu este disponibila greseala !!!!
 

santagremlin

Guest
(Astăzi la ora 16:37)
Delaware nu este disponibil pentru aproximativ 5 minute !

dupa ce ceas e 5 minute?
e 17:20 acum si abia acum s-a dat drumul.
sa imi dea si mie 2000 de pepite imprumut. le platesc in 5 zile de ale lor.
 

dragosbobby

Guest
Se pare ca la inceput au trecut vreo 30 de minute ca sa inceapa.Iar apoi la runda 5 inca asteptam de 10 minute si tot conexiune intrerupta
 

iradu

Greenhorn
Va mai bateti joc mult de noi cu resetarile astea de server,la prima runda,la forturi?La ultima batalie s-a resetat de 4 sau 5 ori prima runda,da-o incolo de treaba.Sa nu mai vorbesc ca anumiti jucatori sunt mutati dupa fiecare reset.
Edit: deja am sarit de 14 reseturi la prima runda.
 
Ultima editare:

Nimic Grav

Guest
Ne pare rau dar nu e vina noastra ca serverul nu functioneaza.Problema este in curs de rezolvare,germanii se ocupa de aceasta.In cel mai scurt timp posibil el dorado isi va revenii.
 

lex66

Guest
Salut am si eu o problema am activat modu de vacanta pe dorado si acum nu mai pot intra.Am incercat si pe arizona acolo nu am avut probleme.
 

lex66

Guest
Aloo... Ma poate ajuta cineva sa imi scoata un admin modu de vacanta sau sa faca ceva ca nu ma pot loga si nici nu pot dezactiva modu de vacanta . cand vreau sa intru pe dorado ma duce inapoi la pagina de start.
 

lex66

Guest
Citeste cineva forumu asta macar? Am nevoie de ajutor nu ma mai pot loga pe cont pe el dorado ,un admin sa imi scoata modu de vacanta va rog ca mie nu imi apare pagina de dezactivare ,am incercat cu alt cont la ala mia aparut,dar de la lex66 nu imi apare,
,,Am deschis subiectu asta acuma 1 sapt si nu mia raspuns nimeni ,Jalnic,
 

Burdul3a

Greenhorn
Problema tehnica HELP

[report=97346585d08d0991e]Duel NPC: Burdul3a contra El Capitano [/report]
Uitati aici raportul cum lam invins pe El Capitano si nu am primit nimic pentru asta ... este misiunea de la orasul fantoma.
O zi buna !!
 

Th3Man

Guest
05.10.2011

Nici la mine nu merge si cred ca la nimeni. Putem sa stim si noi ce se intampla cu the-west.ro?