DeletedUser2041
Guest
Ce eroare primesti?Am si eu o problema nu imi apare mesajele din chat si nu pot transfera bani la banca ma puteti ajuta ?
Ce eroare primesti?Am si eu o problema nu imi apare mesajele din chat si nu pot transfera bani la banca ma puteti ajuta ?
Nu esti singurul!nu functioneaza lumea...
imi da acest mesaj![]()
la fiecare refresh...
Din cauza ca este suprasolicitat servarul, si la mine apare mereu la ora 00:00(ora servarului). Numai pe hawaii am intampinat aceasta problema.nu functioneaza lumea...
imi da acest mesajla fiecare refresh...![]()
Incearca de pe alt browser sau vezi sa nu ai vreun firewall activ.Iniţiază conectarea la server...
Nu s-a putut stabili conexiunea cu serverul. Te rugăm să te asiguri că porturile de reţea 1582 şi 1028 nu au fost blocate de un firewall sau de router. Dacă eşti sigur că nu este cazul, te rugăm să te adresezi serviciului de suport și testați conexiunea.
Aveti vreo solutie la aceatra problema?
Ai terminat seria de misiuni "La drum intr-o noua aventura"?Nu imi apare misiunea pentru coltul de aur la barman, desi am indeplinit toate conditiile. S-au schimbat cumva conditiile sau care e problema?
nu ai level 70.Nu imi apare misiunea pentru coltul de aur la barman, desi am indeplinit toate conditiile. S-au schimbat cumva conditiile sau care e problema?
Din cate stiu, rezistenta nu influienteaza hp-ul. Pentru ati mari hp-ul trebuie sa pui indemanari pe <<Puncte de viata>>.Am o problemă mare...şi dacă am 7 pe rezistenţă..şi dacă am 19 tot acelaşi HP il am adică 610.Am dat şi refresh,m-am delogat dar nu creşte şi nici nu scade...
![]()
![]()
Hahaha,scuzaţi eroareaDin cate stiu, rezistenta nu influienteaza hp-ul. Pentru ati mari hp-ul trebuie sa pui indemanari pe <<Puncte de viata>>.
Probabil a trecut prea mult timp dupa ce a postat tipu' mesajul... stiu ca mi se intampla si mieam dat click pe jucatorul alex321 apoi pe raportare jignire, dar primeam o eroare ca jucatorul nu a scris inca nimic. De ce?.
![]()