Probleme de functionare Lumea 7

DeletedUser

Guest
Am si eu o intrebare:
Cand intru la fortu respectiv imi apare asta

Nu s-a putut stabili conexiunea cu serverul. Te rugăm să te asiguri că porturile de reţea 1582 şi 1028 nu au fost blocate de un firewall sau de router. Dacă eşti sigur că nu este cazul, te rugăm să te adresezi serviciului de suport.
si mi apare raport ca sunt apt sa lupt.
De ce nu pot lupta si ce ar trebui sa fac???:(
 

DeletedUser

Guest
probleme lumea a 7 nu pot culege tigari

probleme lumea a 7 nu pot culege tigari cine ma poate ajuta
 

DeletedUser

Guest
Azi este 25 decembrie si nu a aparut misiunea pentru palaria omului de zapada. Am facut toate misiunile precedente (Jack Frost, cautare de comori 10 ore, etc.)
 

DeletedUser

Guest
este un bug in legatura cu palaria omului de zapada,admini au raspuns ca se va rezolva..maxim pana in 7 ianuarie,ultima zi in care poti sa primesti palaria
 

DeletedUser12447

Guest
Salut!
Am o problema,am uitat parola si incerc sa trimit mail pt confirmare dar,nu primesc nimic,am incercat si in spam,inbox,pestet tot dar nu gasesc nimic,ma puteti ajuta va rog?
 

DeletedUser17201

Guest
nu pot sa intru pe Lumea 7
dau pe lumea 7 si ma duce la pagina principala
 

DeletedUser

Guest
m'am logat,am ales muncile si cand am vrut sa vad forumul orasului mi'a dat error,am dat log out,am reintrat si apoi mi'a dat bad gateway 502,acum nu mai pot intra deloc,cand aleg lumea dorita ma da direct la pagina principala
 

DeletedUser7664

Guest
m'am logat,am ales muncile si cand am vrut sa vad forumul orasului mi'a dat error,am dat log out,am reintrat si apoi mi'a dat bad gateway 502,acum nu mai pot intra deloc,cand aleg lumea dorita ma da direct la pagina principala


Si eu am aceasta problema:(
 

DeletedUser

Guest
ajutor

mi s-a sters contul si nu stiu de ce.
poate fi o eroare?????
ce pot face????
astept raspuns.
multumesc.
 

lord ion

West Marshal
mi s-a sters contul si nu stiu de ce.
poate fi o eroare?????
ce pot face????
astept raspuns.
multumesc.

de cit timp nu te-ai mai logat?
dupa 45 de zile de inactivitate, contul e sters automat...
din cind in cind primesti si mail-uri de avertizare de genul:

Vestului Sălbatic e dor de tine!


Howdy lord ion!
Vestul Salbatic iti simte lipsa! Nu te-ai mai logat pe 7 de 0 zile si raufacatorii au pus o recompensa pe capul tau. De ce nu mai treci pe la carciuma sau de ce nu iti provoci un amic la duel?

Apasa aici sa te loghezi direct in joc: http://www.the-west.ro/

Toate cele bune,
Echipa The West
 

DeletedUser

Guest
logo

Nu pot schimba logo-ul la oras...i'mi apare CHOOSE FILE....ma poate ajuta cineva?...ms anticipat...

Colega mea de oras la schimbat..dar eu nu'l pot vedea..vad tot vechiul logo...
 

EuMuncesc

Greenhorn
Am si eu o problema cu cele 2 misiuni pentru Sabia si Pistolul de Aur !

Buna seara !

Am si eu o problema referitor la terminarea celor 2 misiuni "Sabia de Aur" si "Pistolul de Aur" ... care surprinzator .... pe site-ul http://tw-db.info dupa ce import datele total...imi apar ca si facute...DESI eu acum am inceput sa le fac.

Sa va lamuresc unde sunt cu fiecare din ele in mod normal :

Sabia de Aur : am facut "Îndreaptă malurile râului" cu o "Cazma" echipat si mi-a cazut : "Bucată de metal murdară şi îndoită".
Apoi am mers la "Poiană" cu un "Ciocan" echipat si cu 100 de puncte la "Vigoare" am transformat "Bucată de metal murdară şi îndoită" in "O bucată de metal murdară".
Acum echipat cu "Setul de Şarlatan" si OBLIGATORIU cu "Acidul Coroziv" echipat la arma, am pus la produs "O bucată de metal murdară" sa o transform in "Lamă de aur curată" , muncind la "Şarlatan" ... ore si ore intregi !!!

Aici sunt acum si nu-mi mai pica deloc aceea "Lamă de aur curată" , desi am deja in inventar cele 6 bucati de "Cărbune" de care am nevoie mai tarziu la "Minerit de fier" cand trebuie sa-mi dea Sabia de Aur !

Pun mai jos un print screen cu informatiile de pe site-ul de mai sus, precum si cu inventarul meu, sa se observe clar ca am in inventar inca "O bucată de metal murdară" !


Pistolul de Aur : am facut deja "Transportă Muniţia" cu un "Târnăcop" echipat si mi-a cazut : "Un bulgăre neobişnuit".
Urmeaza sa fac "Pescar" cu "Un bulgăre neobişnuit" echipat la produs si SPER sa imi pice "Un obiect murdar" pe care sa-l transform in "Un revolver prăfuit" la
"Barmanul Henry Walker" cu 100 de puncte pe "Motrică".
Dupa care sper sa termin misiunea si sa am "Colt de Aur" , DAR se pare ca tot acolo pe site imi apare ca am misiunea facuta cam jumatate si ca as avea si Pistolul de Aur precum si Sabia de Aur din misiunea anterioara, numai ca la sabie imi apare am terminat deja aceea misiune !!!

Rog frumos un ADMIN sa imi verifice si mie starea contul, sa imi reseteze eventualele erori sau setari gresite, in asa fel incat sa pot termina si eu cele 2 misiuni prin care sa obtin cele mai bune arme din joc.

Precizez ca acum fac "Şarlatan" cam de 1 saptamana, am deja motivatia pentru aceasta munca 0% , deci sunt echipat cu "O bucată de metal murdară" la produs si cu "Acidul Coroziv" la arma si nu-mi mai pica nimic !!!

Puteti sa vedeti in poze ca nu am in inventar Sabia sau Pistolul de Aur ; am delimitat cand se termina randul de Arme Albe si incepe randul de Arme de Foc, precum si ultimul rand la arme, astfel se vede ca nu am nici una din armele de aur, iar carbunii sunt acolo si ei :) !!!

Am aici explicatia completa pentru cele 2 misiuni pe care vad ca nu le mai pot finaliza :

==========================================================

PISTOLUL DE AUR - ARMA DE DUEL (ARMA DE FOC)

Primul pas, Transporta Munitia echipat cu un Târnăcop, trebuie sa te ranesti in timpul muncii ===> "Un Bulgare Neobisnuit".

Pasul 2, muncesti la Pescar echipa cu Un Bulgare Neobisnuit pana se curata(Apare "Un obiect murdar" ~ Pistol).

Pasul 3, sa ai 100 puncte pe indemanare motrica (cu bonus) si un ciocan echipat si apare o misiune la Henry ... sa curati din noul pistolul(Apare "Un revolver prăfuit").

Pasul 4, muncesti la Titei cu un Sul de Panza echipat pana iti spune ca ai curatit complet pistolul dar nu are gloante(Apare "Un revolver de aur").

Pasul 5, cu pistolul echipat, sa ai 10 bucati de Aurul Nebunilor in inventar, apoi sa muncesti la Transporta Munitia pana primesti pistolul de aur(Apare "Colt de aur").



==========================================================

SABIA DE AUR - ARMA DE DUEL (ARMA ALBA)

Pasul 1, Sa munciti la Indreapta Malurile Raului echipati cu o Cazma pana gasiti "O bucată de metal murdară şi îndoită".

Pasul 2, Sa aveti 100 puncte pe vigoare si un ciocan, se merge la Poiana unde primiti o misiune(veti transforma "O bucată de metal murdară şi îndoită" in "O bucată de metal murdară").

Pasul 3, Sa munciti cu Fierul echipat (dupa ce l-ati batut la poiana cu ciocanul) si cu Acidul Coroziv echipate la Sarlatan, acolo auriti taisul (bucata de fier indoita, este de fapt un tais de sabie ~ Lama de Aur Curata).

Pasul 4, Cu Lama echipata (dupa ce s-a curatit la Sarlatan) munciti la Cariera de Granit pana gasiti Lama de Aur Ascutita.

Pasul 5, Sa muncicti la Minerit de Fier cu Lama de Aur Ascutita gasita anterior si 6 carbuni in inventar (de la mina de carbuni) si iti da Sabia !


Lama de fier indoita
[Raport de muncă: Îndreaptă malurile râului ]
Lama de aur curata
[Raport de muncă: Şarlatan ]
Lama de aur ascutita
[Raport de muncă: Carieră de granit ]
Sabia de aur
[Raport de muncă: Minerit de fier ]


==========================================================


Pozele despre care vorbeam :


http://img690.imageshack.us/img690/8458/misiuni.jpg

http://img338.imageshack.us/img338/1442/sabiadeaur.jpg

http://img689.imageshack.us/img689/6306/pistoluldeaur.jpg

http://img402.imageshack.us/img402/4828/inventar1.jpg

http://img204.imageshack.us/img204/7472/inventar2.jpg

http://img827.imageshack.us/img827/5070/inventar3.jpg

http://img163.imageshack.us/img163/807/inventar4.jpg

http://img403.imageshack.us/img403/7987/inventar5.jpg

http://img809.imageshack.us/img809/9971/inventar6.jpg




Sper ca am detaliat totul destul de bine si ca m-am facut inteles si va rog din suflet pe cei care administreaza acest server, sa imi spuneti ce am de facut sa termin cele 2 misiuni sau sa-mi eliminati erorile din contul meu din cauza carora nu imi pica itemele de care am nevoie mai departe, cat timp eu urmez strictete regulile si conditiile misiunilor.

Va multumesc anticipat si ROG pe cei care vor decat sa-si dea cu parerea, SA SE ABTINA, pentru ca joc acest joc de aproximativ 2 ani, deci experienta am suficienta !


Bafta la toti si la toate !
 

DeletedUser

Guest
va merge L7?....sau e de la mn?

si chiar in timpul luptei de fort....:whistle:

lasa ca e bn pt noi(aparatorii):whistle:
 

DeletedUser

Guest
Scz pt dublu post...(celalalt este vechi)

Am si eu o problema....

la o lupta de fort...am fost lovit cu 320 daune....si mi-a scazut 1500 hp....

dc?....si nu...nu m-au lovit si altii....
 

DeletedUser

Guest
misiuni

nu pot avea mai mult de 2 misiuni la nivelul 73?
de ce?
 
Sus