Probleme de functionare Lumea 9 (Arizona)

the.west.boy2

Gallows bird
Ultima editare:

the.west.boy2

Gallows bird
atunci ...lasa-i pe ei sa scrie ...
iar acel link .... mai putin ma intereseaza!
problema este doar pe lumea acesta ...deci aici trebuie scris!

Am intampinat o problema la misiunea "Ziua recunoştinţei (Ziua lui Henry)" de la Maria. Problema este anuntata asa ca va fi remediata in cel mai scurt timp posibil. Majoritatea jucatorilor de pe Arizona si Colorado au aceasta problema.
El e admin
 

PWG

Guest
nu pricepi nimic!
esti avocatul lui?????
E mai bine daca pun eu citat din mine:)?

Am intampinat o problema la misiunea "Ziua recunoştinţei (Ziua lui Henry)" de la Maria. Problema este cunoscuta si incercam sa o remediem in cel mai scurt timp posibil. Majoritatea jucatorilor de pe Arizona si Colorado au aceasta problema.
Am anuntat, este o problema si chiar in momentul de fata se lucreaza la rezolvarea ei.
 

the.west.boy2

Gallows bird
E mai bine daca pun eu citat din mine:)?



Am anuntat, este o problema si chiar in momentul de fata se lucreaza la rezolvarea ei.
Prostia lui alex ucide
De 10 ori i-am zis si nu intelege



Am intampinat o problema la misiunea "Ziua recunoştinţei (Ziua lui Henry)" de la Maria. Problema este anuntata asa ca va fi remediata in cel mai scurt timp posibil. Majoritatea jucatorilor de pe Arizona si Colorado au aceasta problema.
 

magalex

Greenhorn
E mai bine daca pun eu citat din mine:)?



Am anuntat, este o problema si chiar in momentul de fata se lucreaza la rezolvarea ei.
este normal sa anuntati in acolo unde trebuie ...

PWG: Am anuntat intr-un topic unde cineva raporta aceasta problema, un topic special dedicat acestei probleme. Am ales sa postez in acel topic deoarece vorbeam direct despre problema care era intampinata pe 2 servere si nu numai pe arizona.
 
Ultima editare de un moderator:

Răzvan03Andrei

Guest
Cand dau pe hotelul orasului meu imi apare asta:
javascript:AjaxWindow.show('building_hotel',{town_id:4780},'4780');
Hotelul nu imi apare...:(

EDIT:Acuma merge!
 
Ultima editare de un moderator:

elvar

Guest
Nu pot intra la Forum oras

Sunt inscris in orasul Jedi Temple si pot intra la Oras, dar la Forum oras apare doar o fereastra gri in care scrie "Forumul nu a fost creat". Primarul imi spune ca forumul exista.
Daca deschid forumul in fereastra noua, URL este http://ro9.the-west.ro/forum.php dar imi apare acelasi text.
Cum pot avea acces si eu la forumul orasului?

Continuare in 14.12.2010 : daca dureaza 2 zile pana primesc un raspuns, e cam mult.
Am parasit acel oras, o sa caut altul. Sper sa nu am aceeasi problema.

Continuare: tot in 14.12.2010: am plecat din Jedi Temple, am gasit alt oras (Phoenix City). Cand dau click pe Forum oras primesc acelasi mesaj: Forumul nu a fost creat. Pe alte lumi, cu acelasi browser, nu am aceasta problema. Se pare ca e o problema de lumea 9 - Arizona. Va rog ajutor!
Folosesc Opera. In Mozilla Firefox e la fel.
 
Ultima editare de un moderator:

Răzvan03Andrei

Guest
Eroare(sau gluma de la admini?!?)

Nu stiu daca a fost din tot deauna asa,dar eu nu stim!

Zona orasului meu se numeste Kabom?!?:D:)
 

elvar

Guest
Nu stiu daca a fost din tot deauna asa,dar eu nu stim!
Zona orasului meu se numeste Kabom?!?:D:)
E un mister! :D
Se pare ca fiecare zona de pe harta minuscula are un nume, dar nu stiu de unde vine numele. Poate de la primul oras creat acolo, sau poate de la o alianta care domina zona, sau poate de la inspiratia adminului... Ce conteaza?
 

elvar

Guest
Sunt inscris in orasul Jedi Temple si pot intra la Oras, dar la Forum oras apare doar o fereastra gri in care scrie "Forumul nu a fost creat". Primarul imi spune ca forumul exista.
Daca deschid forumul in fereastra noua, URL este http://ro9.the-west.ro/forum.php dar imi apare acelasi text.
Cum pot avea acces si eu la forumul orasului?

Continuare in 14.12.2010 : daca dureaza 2 zile pana primesc un raspuns, e cam mult.
Am parasit acel oras, o sa caut altul. Sper sa nu am aceeasi problema.
am plecat din Jedi Temple, am gasit alt oras (Phoenix City). Cand dau click pe Forum oras primesc acelasi mesaj: Forumul nu a fost creat. Pe alte lumi (8, 10, 11) cu acelasi browser nu am aceasta problema. Se pare ca e o problema de lumea 9 - Arizona. Va rog ajutor!
Folosesc Opera. In Mozilla Firefox e la fel.
 

lord ion

West Sheriff
Membru personal
am plecat din Jedi Temple, am gasit alt oras (Phoenix City). Cand dau click pe Forum oras primesc acelasi mesaj: Forumul nu a fost creat. Pe alte lumi (8, 10, 11) cu acelasi browser nu am aceasta problema. Se pare ca e o problema de lumea 9 - Arizona. Va rog ajutor!
Folosesc Opera. In Mozilla Firefox e la fel.
primarul/consilierii NU au creat forumul !
 

elvar

Guest
primarul/consilierii NU au creat forumul !
Asa am crezut si eu, dar ei ma asigura ca forumul merge. Daca ei gresesc undeva, poate ar fi util sa ii atentioneze adminii, sa faca ce trebuie pentru a crea forumul. In FAQ nu am gasit nimic despre problema asta.Iar unii jucatori care conduc orase sunt copii sau incepatori si poate nu se prind de tot ce au de facut... ar trebui atentionati mai bine - de ex. un tutorial pentru creatorii de orase, sa invete sa le administreze bine (daca nu exista deja).

17.12.2010 - in orasul PHOENIX CITY din lumea Arizona, primarul (razvanel04 - un copil probabil) a avut suficienta incredere sa imi dea mie functia de primar. Asa am descoperit ca forumul era gol, nu era deschisa nici o tema. Am creat o tema, apoi m-am degradat la rangul de Consilier si brusc am putut intra la Forum Oras! Deci ii rog pe domnii admini sa faca ceva ca sa ii instruiasca mai bine pe creatorii de orase cu privire la ce au ei de facut pentru ca membrii oraselor sa nu mai fie pusi in situatia mea!
 
Ultima editare de un moderator: