Probleme de functionare Lumea 9 (Arizona)

DeletedUser12402

Guest
Mie imi merge chatul,imi merg si bataliile...Problema rezolvata!
 

DeletedUser12446

Guest
Eroare in piata

Am vandut o bila , am primit raport sa-mi ridic banii si la piata imi apare sa-mi ridic bila. In acelasi timp, cumparatorul se plange ca i s-a anulat tranzactia desi a facut plata. Multumesc. Toate cele bune..
 

DeletedUser15513

Guest
mai oameni buni am si eu o problema pe Arizona de 3 zile tot muncesc la paznic la inchisoare sa imi dea catusele si nu am primit nici macar o pereche, mentionez am aventurier, am premium activat si am lucrat non-stop(fara sa-mi bag caracterul la somn) si am consumat toate lemnele dulci pentru a mentine motivatia mare insa nu am gasit nici o pereche dupa cum am spus mai sus iar asta mie mi se pare o problema chiar daca voua nu o sa vi se para...
Multumesc
 

DeletedUser13300

Guest
am si eu o mica intrebare : odata cu noul update nu mai apare misiunea de la indian in care iti cere 5 mure pt 4 zile de energie mai multa ? intrebam asta deoarece dupa uptade am facut cont nou , am facut toate misiunile insa aceasta nu mi-a aparut ... celelalte doua misiuni cu premium imi apar , dar acesta nu ... stie cineva ceva ? trebuie un anumit lvl ?
 

DeletedUser13223

Guest
cand dau sa trimit o telegrama scrie pe fond rosu
"undefined"


se pare ca s-a remediat problema...
 
Ultima editare de un moderator:

Andrew the Gunsmith

Guest
Salut tuturor.Ma confrunt cu o serie de probleme atunci cand joc pe lumea Arizona si anume:

-in mod regulat o data pe zi primesc anuntul de eroare "Bad gateway" si se da log-out automat;timp de 1-2 minute introduc parola de mai multe ori si mi-o respinge de fiecare data pana cand,intr-un tarziu,mi-o accepta si pot din nou intra in joc;
-in mod regulat o data pe zi primesc anuntul "Eroare fatala.Lumea nu este disponibila" si din nou se da log-out;reusesc sa ma reloghez la fel de greu ca si in situatia descrisa mai sus;
-in mod extrem de frecvent primesc anuntul "Server error or no server response" si trebuie sa dau refresh de mai multe ori,deoarece altfel nici o comanda nu-mi este executata.

Cred ca toate aceste probleme sunt cauzate de catre server-ul supra-incarcat,nu?Presupunand totusi ca si computerul meu are o parte din vina,ce pot face ca sa remediez situatia?Mentionez ca folosesc Opera si ca nu am nici un script instalat.
 
Ultima editare de un moderator:

tilica18sep1999

Guest
Am si eu o problema..
Nu mai pot intra pe the-west.
Imi apare "Java Script nu este activat".CE inseamna asta???
 

tavykid

Guest
Am si eu o problema..
Nu mai pot intra pe the-west.
Imi apare "Java Script nu este activat".CE inseamna asta???
Cand nu lasi pagina sa se incarce si apesi direct pe login asa apare, ca java script nu ete activat. Asteapta sa se incarce toata pagina si pe urma logheaza-te;)
 

phantomRO

Guest
nu mai pot juca pe nici un server,intra in joc,insa nu se mai incarca nimik,ramane un ecran negru si atat,nici o functie nu mai mrge,nici un buton din joc.Ce poate sa fie?!
 

dani the knight

Guest
in afara de probleme ca , cateodata se blocheaza imi merge perfect
admini incerca tot ce pot lasati e update si acum se verifica daca functioneaza correct<3W
 
Ultima editare de un moderator:

gfxgfsxsh

Guest
contul meu a fost furat va dau numele contului meu pentru a rezolva si problema mea gfxgfsxsh<3W multa bafta la toti
 

gfxgfsxsh

Guest
contul meu a fost furat va dau numele pentru a rezolva problema gfxgfsxsh<3W
multa bafta la toti
 

***HuNtEr***

Guest
buna

am o problema nu ma pot loga pe lumea arizona tot imi apare lumea nu este disponibila si nu scrie nimic ca timp de 5 min nu o sa fie disponibila