Propunere mod nou de joc aventuri

obai-the-king

Gold digger
Propun sa se adauge un mod nou de joc la aventuri adica exista doar dominatie din 2014 de acum 6 ani
Unul dintre modul de joc aventuri ar fi : Game Modes numit si skirmish care ar avea un timp limitat pe saptamana undeva la 3 zile ai acces la acest mod iar restul 4 zile se vor lua o pauza temporara. (sa primesti / sa alegi un set , doar la modul acesta , free , ca doar de asta se numeste game modes)
Cel de al doilea mod de joc aventuri este: free for all sa fie , fiecare pentru el , exista 3 cladiri de luat in acest mod sa nu ai o echipa sa fi tu contra altui jucator
iar maximul de jucatori sa fie 3 , 1 vs 1 vs 1 (numarul maxim este doar la acest mod) , toti 3 sa fie repartizati random pe cladiri , cel de 1 sa aiba saloon cel de al 2 moara si cel de al 3 banca si acestia sa se bata intre ei sau prin tactici , sa aiba cele mai multe puncte.
Cel de al treilea ar fi:Se va numi beacon. sa nu trebuiasca sa ai cate mai multe cladiri , ci doar pe faptul ca omori jucatori , sa nu iei puncte pe faptul ca stai pe o cladire.
Si sa ramana si modul dominatie domination cum vreti sa ii spuneti , sa puteti alege un mod de joc dintre cele de mai sus .
Sa fie adaugate seturi noi la punctele veteran si obiecte mai multe.
Stiu ca mare lucru dintre aceste moduri de joc aventuri nu o sa fie acceptate doar pentru faptul ca aventurile sunt lasate pe dinafar in orice subiect de discutie.

Si ca mare lucru dintre acestea nu depind de The West Romania .
Orice propuneri de mod sunt binevenite , astept opinia tuturor oamenilor care joaca aventuri din timpul cand s-a lansat acest mod de joc , astfel incat sa fie pe placul tuturor.
Desigur ca daca bagati abilitati noi acestea sunt bine venite.
 
Ultima editare:

obai-the-king

Gold digger
stiu foarte bine acest lucru ..
nu ma astept sa am aprobarea tw-stului in aceasta propunere , de ce ar investi timpul lor pretios intr-un joc mai ales in aventuri ?
am facut aceasta propunere sa le reamintesc ca stam cu un mod de acm cativa ani buni si tocmai acum au gasit ei un asa zis bug.
se vede clar ca au fost interesati sa vada un bug dupa atatia ani .
oricum nu ca le ar pasa adminilor ca nici inainte nu ascultau de comunitate
..grasuna de craciun trebuie sa se ingrase..
 
Ultima editare: