Propunere orase

Discuție în 'Propuneri si idei West' creată de Juger, 12. Mar 2018.

Distribuie această pagină

 1. Juger

  Juger Greenhorn

  Înscris:
  12. Mar 2018
  Mesaje:
  4
  Aprecieri:
  0
  Cred ca ar trebui schimbat numarul oraselor de pe harta, sa fie in numar mai mic astfel incat oamenii sa se lupte sa intre in ele, sunt orase ocupate de 2, 3 jucatori, ar trebui sa fie pline toate si sa fie activitate in ele, asa cei care sunt inactivi sa fie dati afara iar cei activi sa ramana, asa multi vor fi mai atenti la activitate ca sa nu-si piarda locul. Nu vad rostul la atatea orase.
   
 2. antoniodva

  antoniodva Greenhorn

  Înscris:
  30. Mai 2018
  Mesaje:
  7
  Aprecieri:
  0
  Un muncitor de nivel mai mic profita deja de pe urma constructiilor pe care le executa intr-un oras nedezvoltat. Consider ca astfel jucatorii de nivel mai mic vor putea obtine un anumit profit de pe urma constructiilor acestora si va folosi toate bonusurile de caracter decat sa plece in alt oras dezvoltat deja, unde exista muncitori deja de 150, cu mult mai multe puncte de constructie decat tine, astfel neavand vreo sansa sa construiesti ceva. Nu iti vei ultiliza toate bonusurile clasei.
  Astfel, vorbit in numele tuturor muncitorilor mai mici decat nivelul 150, CONTRA.
   
 3. Juger

  Juger Greenhorn

  Înscris:
  12. Mar 2018
  Mesaje:
  4
  Aprecieri:
  0
  Ce conteaza daca se foloseste de treaba asta, conteaza sa fie activ si pana la urma, nu o sa-si piarda locul unul cu nivel mai mare ca sa intre el, nu are sens ce spui si pana la urma cu ce te afecteaza pe tine ca o sa creasca el mai rapid, pana la urma cum e mai ok, 1 mil de orase cu 10- 12 membrii si din aia jumate activi sau mai putine orase si pline de jucatori activi care participa si la forturi si alte activitati. Dai contra pe baza a nimic. Normal, orice schimbare are si parti negative, nu poate fi totul perfect dar schimbarea asta ar avea un efect pozitiv mult mai mare decat nimicul pe care l-ai descris tu!
   
 4. Sarmale Cu Mamaliguta

  Sarmale Cu Mamaliguta Greenhorn

  Înscris:
  1. Iun 2018
  Mesaje:
  16
  Aprecieri:
  6
  O prostie care nu o sa fie niciodata acceptata. Fiecare are dreptu sa si faca oras si sa aiba cati membrii doreste, daca eu vreau sa mi fac oras sa stau singur nu e treaba ta, daca eu vreau sa mi fac oras sa stau doar cu x si y fara alrcineva e treaba mea, nu a ta. Pe lumile active sunt orase cu 40+ membrii, nu mai exista activitate ca toate orasele sa aiba 40+ membrii, decat orasele de top, du te acolo. Cat despre forturi, nu stiu de unde le scoti, Ti ai facut oras si ai decat 2-3 membrii si esti asa indignat ca nu vine lumea la tine :)) ? Sau ?... Poti sa mergi la forturi si cu 2 oameni in oras, si cu 5 si cu 10 etc, conteaza sa ai alianta sau sa fii acceptat la acele forturi, nu exista regula care sa spuna "daca nu ai 30+ membrii in oras nu ai voie la forturi, fa o postare de nivel mediocru pe forum sa faci 30+ membrii si apoi te primim in oras*, o gluma de "idee", bafta.
   
 5. King of Kings*

  King of Kings* Greenhorn

  Înscris:
  3. Iun 2018
  Mesaje:
  3
  Aprecieri:
  1
  Normal ca nu vrea sarmale :)) ar juca fara oras asa...
   
 6. Sarmale Cu Mamaliguta

  Sarmale Cu Mamaliguta Greenhorn

  Înscris:
  1. Iun 2018
  Mesaje:
  16
  Aprecieri:
  6
  Ce facii breee ai revenit :))) ?
   
 7. Juger

  Juger Greenhorn

  Înscris:
  12. Mar 2018
  Mesaje:
  4
  Aprecieri:
  0
  Ba tu chiar nu intelegi ce vreau sa spun :)))) nu e vorba ca sa vina la mine in oras, n-am treaba sa nu fiu primar dar sa fac parte dintr-un oras unde toti is on si se bat oamenii pe locuri si functia de primar si de consilier sa aiba valoare, nimic din ceea ce contine un oras nu are valoare in momentul de fata. Degeaba ai conducerea daca nu ai ce sa conduci. Si cine a zis ca nu poti sa faci tu orasul la inceput sa fii cu cine vrei, doar ca tu desteptule nu intelegi ca eu vorbeam strict de activitate, sa nu mai fie atata rosu. Sa fie mai real ceea ce s-a creat in jocul asta sa nu fie doar de panarama. Ca asta e in momentul de fata, " orase mai multe decat jucatori" Si daca tot ai zis de aliante, pai s-ar creea aliante mai tari intre orase puternice cu oameni activi, Am vazut oras cu oameni de 40 si au in alianta orase cu oameni de 10, 4, etc, tii se pare frumos jocul asa? Nu ai decat, eu doar am zis ce aveam de zis, parerea mea sustine multe criterii, tu ai venit doar cu treaba ca ce treaba am eu daca tu vrei sa fii in oras cu nus cine, hai ma ca poti mai mult. Inteligenta artificiala
   
 8. Sarmale Cu Mamaliguta

  Sarmale Cu Mamaliguta Greenhorn

  Înscris:
  1. Iun 2018
  Mesaje:
  16
  Aprecieri:
  6
  Pai si ce te opreste sa mergi intr un oras activ cum iti doresti :))) ? Esti frustrat ca nu te primeste nimeni si faci topicuri aiurea pe forum.. Sau ? Cum tu vrei oras activ cu 40 oameni, altul poate vrea oras sa stea singur.. Cum tu poti intra in orice moment intr un oras activ cu 40 oameni, altcineva poate sta in orice moment singur in oras cum isi doreste, nu vad rostul postarii. Abea mai sunt 2-300 oameni activi si tu vrei 100 orase cu 50 membrii de lvl 150 fiecare :)))
   
 9. Juger

  Juger Greenhorn

  Înscris:
  12. Mar 2018
  Mesaje:
  4
  Aprecieri:
  0
  Pai faci mai putine orase pe lume si atunci sa fie un pic de concurenta, esti greu de cap, tot insisti ca eu is frustrat sau stiu eu ce ::))), tu nici acuma nu ai inteles ce am zis si de ce am propus chestia asta. "Sarmale cu mamaliga" Cred ca tu esti ala care vrea sa stea singur intr-un oras, probabil nu ai prieteni nici in realitate. Du-te incearca sa-ti exersezi logica si dupa mai vorbim, apuca-te de sah si lasa-te de the-west
   
 10. Hades Ownage

  Hades Ownage Greenhorn

  Înscris:
  1. Iun 2018
  Mesaje:
  12
  Aprecieri:
  0
  Degeaba se schimba numarul de orase pe hartă/sector dacă mulți jucători preferă să nu intre in orase de teama duelurilor.
  Contra.
   
 11. alex4lord

  alex4lord Gold digger

  Înscris:
  17. Oct 2008
  Mesaje:
  89
  Aprecieri:
  1
  Nu vad argumentul tau pe tema propusa el a cerut sa numai fie atatea orase cu jucatori de 2-3 playeri, cine nu vrea duel nu intra si punct

  Pro si eu sunt satul de oameni care sunt 1-5 playeri in oras dintre care 3 sunt primari iar 1 consiler. Eu as avea o idee mai buna, daca nu ai in oras mai mult de 5 jucatori sa li se desfiinteze orasul in termen de 7 zile, asa ar fi obligati sa migreze spre orasele mari.