Propunere pentru AVENTURI

Anadolu140

Greenhorn
NUME SUGESTIE: PREMIUL DE LA AVENTURI
DESCRIERE SUGESTIE: Exista o problema foarte mare care a dus la picarea aventurilor grav,mai intra lumea ca tot are iteme sau 10 minute libere,dar foarte rar.AVENTURILE AU PICAT DIN CAUZA CA PREMIUL,SINGURUL PREMIU CLAR,NU MAI ARE VALOARE DE JUMATATE DE AN ABSOLUT DELOC.
Cufarul cu prada era cumparat pentru :
arme proscris duel/fort + cal - INLOCUITE ABSOLUT TOTAL . CAL- SIRINGO /CORTINA ARME SUPERIOARE : lassou,siringo,gringo,bucatar,sef de echipaj..

Aveti nevoie de un nou premiu la aventuri,care sa readuca jocul in echilibru,e pacat sa aveti totul facut,sa stea in dreapta jos si sa nu poata juca lumea ca nu exista premiu,am vazut ca ati adaugat seturi pt aventuri,dar ...lumea intra se joaca DAR e un pas inapoi ca acum sa ne jucam fara premiu.
Daca ati gasii un nou cufar,care sa contina ceva atat pt forturi,xp,duel,aventuri sa fie O MIZA...ar fi superb si ati readuce aventurile inapoi.

Este doar propunerea mea,m-am gandit ca e imposibil sa durere 1 an echilibrarea aventurilor cu forturile duelurile si restul...probabil nu stiti problema pentru care nu mai joaca lumea,adica MIZA .
 

Emeer

Cowboy
Singurul premiu decent si care ar aduce un interes pentru jucatori cred ca este un cufar in care sa gaseti iteme sau cufere cu seturi vechi... Sau la un anumit numar de aventuri castigate sa primesti un item rar. Aventurile oricum au o activitate intensa in cadrul unei lumi noi sau in cadrul evenimentelor ( atunci cand premiul pe o aventura castigata este la jumatate dintr-o h de munca ).
Din cate am obserat majoritatea jucatorilor isi doresc ori lvl nou ( pentru misiuni, munci si iteme noi ), ori modificari in ceea ce tine de forturi. Cam astea mai sustin activitatea pe TW.
La aventuri personal as baga cufere din seturi free de eventuri sau din cele obtinute in cadrul lor la preturi cum sunt cook sau dalton macar, asa oarecum avem si noi ceva de castigat si Inno.
 

adsum

Gunman
Propunere pentru ADMINI
Cu riscul de a mă repeta mă văd nevoit să explic din nou că moderatorii/adminii/CM-ul nu au putere de decizie în privința modificărilor asupra jocului. Există un lanț ierarhic, ca peste tot de altfel. Cum rata implementării propunerilor tinde spre zero, mă aventurez să afirm că acestea sunt inutile.
Știu că nu e tocmai ce vreți să auziți, dar asta-i realitatea.
probabil nu stiti problema pentru care nu mai joaca lumea,adica MIZA .
Ba bine că știm, doar că avem mâinile legate.
PRO pentru idee, însă felul în care pui problema este greșit.
 
Sus