Propunere personaj

  • Autor subiect starkiller21
  • Data de început

DeletedUser

Guest
NUME SUGESTIE:Propunere personaj

DESCRIERE SUGESTIE:Propun cand intram in inventar sau in caracter sa arate tot personajul din cap pana in picioare nu doar fata,iar daca ii adaugi sau ii scoti un item sa iti poata arata personajul mai realist :shoot:

AVANTAJE/DEZAVANTAJE:
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser21007

Guest
pro ar fi foarte realist dar urmeaza sa se puna o noua fata a jocului si cand se baga va fi mai greu de facut
 

DeletedUser

Guest
pro da am vazut a vor baga o versiune noua asa vazui pe beta.nu mai erau aceleasi haine cand dadeai sa te uiti la ele erau multe schimbari etc.ar fi misto sa se bage sa iti vezi personaju da sa speram
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Guest
O idee excelenta! Ar fi mult mai adevarat jocul si mult mai interesant. De ce interesant? I-ar da o fata mult mai reala caracterului.
Deci, PRO!
 

DeletedUser

Guest
Ce conteaza frate daca vezi o pereche de nadragi in plus ?

CONNTRA
 

DeletedUser

Guest
CONTRA mai poimaine se vor propune cum sa controlam caracteru apoi se va propune MMORPG deci tot cum am zis CONTRA :razz:
 

DeletedUser10625

Guest
Contra

Ar fi mai realist si mai frumos. Dar oare cati vor mai putea sa joace? nu toti au mereu o conexiune buna de net sau un comp puternic configurat. Si cu cat sunt mai multe artificii grafice cu atat cresc si cerintele har***re si scade calitatea conexiunii. Multi raman pe din afara si poate chiar si tu cand sa zicem te duci la bunica la tara sau calatoresti cu trenul.
 

DeletedUser

Guest
PRO-ar fi misto pentru ca ,de obicei doar la MMORPG apare inventar din asta.Nu ar mai arata ca un joc pe browser ....la inventar.... :whistle:
 

DeletedUser

Guest
Hmmmm,eu zic sa nu umplem jocul cu lucruri innecesare,creeaza lag.Nu vrei ca de craciun sa se puna tot felu de decoratii pe harta,la forturi si pe cladirile de la oras?

CONTRA
 

DeletedUser19554

Guest
Contra, e inutil, nu ajuta cu nimic si e si multa munca pentru un nimic.
 

DeletedUser18242

Guest
Pro,e mai bine cum zici tu se mai dezvolta un pic jocul
 

DeletedUser

Guest
După ce băieţi de la Innogames au lucrat pentru noile avatare, nu cred că le vor băga pe cele vechi înapoi, munca lor ar fi în zadar. Dar sunt PRO pentru a avea posibilitatea să ţi-l poţi schimba cu cel vechi, numai dacă vrei, dacă nu să rămâi cu cele personalizate de noi.
 
Sus