Propuneri reîmprospătare forum

zxvlad

Greenhorn
Salutare!

Din ce am vizitat forumul, mi se pare foarte rusty, în sensul că nu este nimic interesant ce să te facă să petreci timpul aici, doar să vezi un update, eventual un concurs și atât. Din experiența mea, forumul este cartea de vizită a jocului ce îl găzduiește și mi s-ar părea interesant dacă ar fi reîmprospătat, cum ar fi:
1. Să existe o secțiune de design pentru pasionați, unde să se facă cereri de imagini pentru avatare, semnături, etc, iar acolo să răspundă toți pasionații de Photoshop;
2. O secțiune de „Other games” pentru gameri cu toate jocurile mai frecventate (The West nu este singurul joc pe care îl jucăm, deci să fim serioși puțin) cu CS:GO, LOL, Fortnite, PUBG, GTAV and so on:
3. Un sistem de chat cum există inclusiv și în joc - fiind un număr mic de utilizatori, un spam foarte mare nu ar exista, dar există moderatori, reguli, etc;
4. Secțiunile fiecărei lumi să fie mai variată sau să fie mai activă: vânzări, cumpărări, schimburi, organizări de mini-eventuri, gen turnee de duel între jucători, aventuri sau chiar bătălii între forturi.

Alte idei nu mi-au mai venit la crearea acestui topic, dar puteți propune și voi, cei care mai activați pe aici. Pe forumul .net pare mai activ, după părerea mea, de ce să nu fim mai activi decât ei? Există foarte mulți jucători de The West în România.
 

Mr.Piscot

Trapper
mie mi se pare perfect forrumul si ca nu are nevoie de nimic altceva, sunt total CONTRA tot ce ai scris si am citit tot
 
zxvlad, nu mai frecventeaza nimeni forumul, deci ideea ta nu sta in picioare. Plus ca exista deja sectiunile mentionate de tine. Foloseste functia "Cauta" cu incredere.
 
1. Există deja : https://forum.the-west.ro/index.php?forums/sectiune-de-grafica.75/
2. Nu e comunitate „dă gaiming” pentru a avea secțiuni pentru asemenea jocuri. Forumul este creat special pentru „The-West”, eventual pentru jocurile create de InnoGames.
3. Total inutil. Sunt cel mult 5 utilizatori online pe zi, nu-i văd rostu. Pe lănga asta daca doresc să vorbesc cu un jucător folosesc chatul din joc, eventual mesajul privat in-game/forum.
4. Total inutil să le dezvolți, atît timp cât cele existente sunt pustii. Mai degrabă să se restrângă cele existente/vechi.
 
Sus