Cea mai sigura cale catre esec este incercarea de a multumi pe toata lumea, daca asta incerci, renunta cat inca mai ai nervi.
initiativa e de laudat, asteptam de mult o astfel de lume speed, insa, pentru a avea succes aceasta initiativa, trebuie sa si intelegi aceste lupte de fort, tu nu cred ca le intelegi asa de bine, daca mi-ai dat exemplul cu fotbalul. Si serios???? aduci in discutie premiile individuale (El Gringo) in acelasi timp cu cele pt echipa (40 OUP)????

pai daca e asa, nu mai merita sa discutam caci logica ta e absurda.
Este perfect logică asocierea. Dacă nu ai șanse la premii, înseamnă că nu trebuie să joci?
Dacă trăiești cu impresia că la luptele de fort este vorba numai despre premii tu ești cel care nu le înțelege, și atunci nu e de mirare că au ajuns în stadiul ăsta.
Sa nu uitati ca initiativa a venit din recomandarea celor care au jucat pe lumea trecuta

Fortza Marmo
Nu vă mai asumați merite. Proiectul a luat naștere pe 9 iulie, înainte de "9 zile de vară". Atunci am vrut să-l organizăm, dar ni s-a părut mai interesantă ideea cu bonusurile acelea imense pt o durată scurtă de timp, așa că l-am amânat. Plus că fiind vară, interesul ar fi fost scăzut.
eu unu stiu castigatorii de pe acum, dar nu va spun, cine joaca lupte de fort ii cunoaste
Dan Diaconescu, tu ești? Știi și numerele câștigătoare de la loto?
Cea mai buna solutie ar fi ca adminii sa supravegheze chat ul fortului si in caz ca vre unul din conducatori trimite aiurea jucatorii sa fie scos de pe lume
Desigur, vom superviza luptele iar dacă vom detecta nereguli se vor lua măsuri.
Neascultarea comenzilor coordonatorilor poate atrage sancțiuni. Regula INUTILA! Participam sa castigam set el gringo nu sa ascultam comenzi ca niste catelusi, ok?
Fara coordonatori frate! FIECARE PT EL! Coordonatorii sa ramana pe hawaii si la IBFC, pe lumea asta ,,speed'' concuram pt set el gringo, nu ne inscriem asa de plictiseala, jucam cum vrem pt a avea sanse egale la acest set, coordonatorii nu au rost, pun doar bete in roate!
Te înșeli. Evenimentul n-a fost creat pt El Gringo, așa că regula respectivă este cât se poate de utilă.
Toate luptele de fort se coordonează, fie că-ți place sau nu. De asemenea puteți propune coordonatori, în funcție de preferințele fiecăruia. Nu uitați că oferim 300 pepite pentru deranj.
Recitiți primele rânduri din anunț:"Evenimentul a fost creat cu scopul de a aduna toți fanii luptelor de fort și de a le oferi posibilitatea de a lupta împreună. "
Faptul că se vorbește doar despre premii și nu despre șansa de a juca împreună spune multe, anume că ne batem capul degeaba.
Nu văd ce vă oprește să jucați în echipă, iar la final să câștige cei mai buni. Înclin să cred că oferirea unor premii El Gringo a fost o greșeală.
Regulamentul
NU este facultativ. Cine nu e de acord cu el e liber să nu participe.
PS: Poate face cineva streaming în timpul luptelor?