Speed Războiul Civil - Discuții

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
b) 6 premii x 300 pepite

Top 3 daune date, în clasamentul "Bătălii de fort"

  • locul 1 - 300 pepite
  • locul 2 - 300 pepite
  • locul 3 - 300 pepite
Top 3 ferite, în clasamentul "Bătălii de fort"
  • locul 1 - 300 pepite
  • locul 2 - 300 pepite
  • locul 3 - 300 pepite
Sperăm că asta să fie ultima modificare adusă.
B este al doilea subiect de premi sau este înlocuit setul gringo cu pepite
 

just4fun

The Boss
B este al doilea subiect de premi sau este înlocuit setul gringo cu pepite
S-a facut rocada intre cele doua tipuri de premii.

3. Premii

a) 2 seturi El Gringo oferite random ( câte 1 în fiecare oraș )

  • primul extras - arme
  • al doilea extras - haine
  • al treilea extras - călărie
b) 6 premii x 300 pepite

Top 3 daune date, în clasamentul "Bătălii de fort"

  • locul 1 - 300 pepite
  • locul 2 - 300 pepite
  • locul 3 - 300 pepite
Top 3 ferite, în clasamentul "Bătălii de fort"
  • locul 1 - 300 pepite
  • locul 2 - 300 pepite
  • locul 3 - 300 pepite
c) 4 premii x 300 pepite, pentru coordonatori - câte 2 în fiecare oraș

d) Premiu oraș câștigător: 40 oup / membru
 

adsum

Gunman
6.2. Daca postul dumneavoastra a fost sters/editat, atunci inseamna ca stergerea/editarea a avut la baza un motiv intemeiat. Va rugam sa nu il rescrieti.

Ți-ai exprimat o dată punctul de vedere, nu e nevoie să repeți la infinit. Devii agasant.
 

just4fun

The Boss
urat bre, mie mi-a sters just post-ul despre Tkola

Edit: Bre, da' nu puteti sa ne bagati avatare vechi macar pe speed-ul asta de fort clasic? :D
Acest lucru nu se va intampla dar poate ne vom gandi la cateva "concursuri" rapide, la care sa oferim avatar temporar.
 

xMarmo

Greenhorn
Cum poti ma sa zici timp de N zile ca se joaca la clasament, lumea isi face planul, cauta cele mai bune variante (si asta fara sa stim ce gunoaie de shopuri faceti si ca v-ati trezit brusc ca gata piata - deci se schimba si profesia si farmul in mini-echipe) si dupa sa bagi Gringo la random. Double random (o data sa intri in oras, o data sa iei Gringo).

Eu ma intreb de ce nu mai bine dati El Gringo la tombola vietii din faimoasa inutila Gazeta, ca tot ne ne streseaza Adsum pe unde ne prinde. Hai sa fie la misto daca tot ne batem joc orice insemana minim de competitie. Efectiv ati facut eventul: "trimiti la fort, offline, cu iteme random si te rogi". In rest veselie ca pentru 300 de pepite cine naiba se streseaza?

P.S.
Cine stie cunoaste. Toate conturile pe care le stiu vi le bag in jegu si bataia asta de joc numit "Speed" sau Event sau cum ii ziceti. Sa fie random cum ziceti voi. Chem si intariri, toate facute inainte de data vietii nu e stres, astept banurile random si alea.


Acest comentariu a fost moderat de un administrator.
 
Ultima editare de un moderator:

vlad89c

Gold digger
Cel mai normal ar fi sa se ia castigatorii din top 50, chiar daca random( clasamentul la lupte de fort din joc nu westforts)... Adica cam pe toate lumile jucatorii ce vin la lupte si sunt cat de cat activi sunt in top 50. Mi greu sa cred ca cineva o sa duca nu stiu cate clone in top 50, avand in vedere ca sunt deja vreo 200 inscrisi. Trebuie sa fii activ, sa ai un minim de echipament ca sa intri in top-ul ala. Si clasamentul ala tine cont si de clasa de caracter, adica aventurierul face mai multe puncte din ferite si daune decat alte clase, nu stiu exact formula. Asta cam ar fi solutia sa se impace si capra si varza.
 
Cica e lume speed....

Nu tu seturi, nu nimic..... nici macar bonus de bani si viteza MAI MARI undeva la +800% era acceptabil.

Cum sa ne luam noi iteme daca eu la 15s iau 50-60$ maxim.

Pai ce inseamna LUME SPEED????

Intreb si eu pentru un prieten.......

Deci daca sunteti binevoitori si stiti termenul de SPEED, va rog sa mariti BONUSUL LA BANI si LA VITEZA. Multam!
 

DeletedUser27887

Guest
Eu am facut aseara 600k in 2 ore … mai e pana duminica. Cum adica nu poti face bani?
 

DeletedUser27887

Guest
Faci bani dar nu cu puncte pe Instinct pentru animale. Iar xMarmo e frustrat ca a facut rate la banca sa ia pepite si nu a reusit nimic pe joc :)) Decat sa se ia Gringo la “cei mai buni” (avantajati de coordonatori) mai bine la random sau deloc. Eu personal joc 4fun ca altfel nu cheltuiam 3k pepite sa iau 300 inapoi. Daca iau Gringo il donez. Bafta tuturor!
 

xMarmo

Greenhorn
Iar te gasesti sa vorbesti de mine baietas? Eu stiu ca-mi esti mare fan, dar ciocu mic si joc de glezne, ca nu ai miscat pana acum la niciun speed, defapt nu misti deloc de fel. Cat despre plansul tau cu "avantajati de conducatori", cine naiba ii asculta? Si-ti zice asta cineva care sigur era detestat de cine iesea conducator. Oricum daca ai intelege cum merge jocul, ai gasi solutii la toate tampeniile din setu ala de "reguli"... dar deh... tu joci 4fun, ca gurita ta e deja lipita de Just.

Revenind la ideea topicului, daca e sa fie circ, circ sa fie. 8-9 conturi in joc deja. De abia astept pe baza randomului vostru cum intra clonele in orase si aia de trag si au lvl nu. Sau acolo este alt fel de "random". Bafta la peste !

P.S. Glorie lui Adsum si Just !
Ati realizat fix eventul cu setarile ideale pentru a genera pepite si v-ati dat temelie dupa cu randomul asta la Gringo. Felicitari ! Meme admins, meme server !
 

adsum

Gunman
@xMarmo
Ia-o mai ușor ca să nu-ți puște vreo venă și încearcă să-ți controlezi limbajul, că nu suntem pe mahala. Eventual fă-ți o injecție cu puțin bun-simț.
Îl știi pe omul ăla veșnic nemulțumit, care comentează la orice dar care niciodată nu face nimic? Tu ești. Și cred că pot găsi și câteva meme-uri pe tema asta, că tot ești îndrăgostit de ele. Se vede la o poștă "utilitatea" comentariilor tale. Dă-mi voie să nu te iau în serios când ne vorbești de "competiție". Pe precedenta lume speed îți doreai cât mai mulți membri în oraș pentru ca ceilalți să nu aibă șanse, ba chiar pe final ați invitat mai multe orașe în alianță pt a vă asigura primul loc. Dacă unii aleg să nu joace într-un mod competitiv nu înseamnă că-ți sunt inferiori ție. Nu competiția ar trebui să primeze pe serverul actual, cel puțin nu în privința premiilor. Vă puteți război la lupte. Faptul că pui premiile înaintea luptelor îmi demonstrează faptul că nu înțelegi absolut nimic din ele, de asta și încerci să le transformi dintr-un sport de echipă în ceva cât mai individual. Ce te deranjează de fapt? Faptul că nu pot trage 10 pt unul singur ? Veți avea ocazia să jucați în mini-echipe la un eveniment viitor. Singurii care își bat joc ( sau cel puțin încearcă ) , sunteți voi. Vă bateți joc de cei care își doresc cu adevărat lupte, nu premii. Regulamentul a fost modificat ca urmare a feedback-ului primit.Imaginați-vă că nu se dă gringo și ați rezolvat problema. Ce atât stres? Dacă tot nu-ți convine nimic, dacă noi suntem așa cum suntem, pentru ce mai joci? Ești masochist?
De câteva zile tot ce faceți este să vorbiți despre cum puteți fenta regulamentul. Dacă n-aveți vreo altă bucurie în viață, puteți încerca. Vă garantez eu că nu vor fi luate seturile pe nicio clona, oricât v-ați agita ( mai ales pe discord, știi ce zic? ). Evenimentele acestea nu sunt create special pt consumul de pepite, în ciuda a ceea ce credeți voi. Un eveniment de genul, cu lupte de fort, a fost cerut de mai mult timp. Contează doar să vă distrați.
Cât despre gazetă, poți alege s-o ignori, dacă cititul îți face rău.

@CaptainSparrow

Până acum se cerea clasic. Acum când e clasic, nu e bine, vreți seturi.
Serverul "9 zile de vară" a avut bonusuri speciale, nu-și are rost comparația.
Evenimentul curent este cât se poate de simplu, voi îl complicați. Puteți aduna suficienți bani pentru iteme după ce vor fi alocate poțiunile de xp.
Voi întreba totuși dacă poate fi aplicat un spor de viteză.


Lăsați spamul și comentariile legate de clone.
Discuțiile amicale le puteți avea în privat sau în altă temă.
 
Ultima editare:

xMarmo

Greenhorn
Hai sa te iau punctual, ca iti e greu.

@xMarmo
Îl știi pe omul ăla veșnic nemulțumit, care comentează la orice dar care niciodată nu face nimic? Tu ești.
Da eu prost, ca am stat sa citesc regulile pe care le schimbi de 3 ori pe zi si sa fac planuri in functie de ele. Asa e nu fac nimic, doar nu scriu la gazeta.

Dă-mi voie să nu te iau în serios când ne vorbești de "competiție". Pe precedenta lume speed îți doreai cât mai mulți membri în oraș pentru ca ceilalți să nu aibă șanse, ba chiar pe final ați invitat mai multe orașe în alianță pt a vă asigura primul loc.
O sa-ti raspund strict la treaba cu regula de membrii in orase, pentru ca restul ce s-a castigat a fost datorita tie ca nu a existat competitie cu premiile alea inutile si gargara de avatar vechi la lv 130 (toti erau pe clicker sau manual pentru cateva ore si pa la gara!), iar noi prosti ca ne-am pierdut timpul.

Am cerut sa scoti regula speed-ul trecut ca sa nu-si ia lumea backstabb sau sa fie descalificati dintr-o simpla eroare/greseala, pentru ca nu sunteti capabili sa limitati locurile in oras (poate nu puteti tehnic si cum ti-am zis si atunci, nu pui reguli ce nu pot fi implementate tehnic). Datorita acelei reguli chiar si noi era sa fim descalificati pentru ca cineva ametit a invitat al 11-lea jucator, din pura naivitate. Bineinteles ca daca se intampla asta, aveam ban de sus pana jos in 5 minute, noroc ca eram atenti si am rezolvat rapid.

Si la cat de "simpatici si apreciati" suntem cei cu care am jucat pe lumea speed, daca aveam limita la 50 noi nu aveam sanse decat la individuale si acolo erau mai mici. Dar deh, aberezi si tu fara sa stii cum merge treaba.

Dacă unii aleg să nu joace într-un mod competitiv nu înseamnă că-ți sunt inferiori ție.
De unde ai scos-o pe asta? Nu am zis nimic de niciun jucator, ci doar de echipa de "organizare". Asa ca frana.

Nu competiția ar trebui să primeze pe serverul actual, cel puțin nu în privința premiilor. Vă puteți război la lupte. Faptul că pui premiile înaintea luptelor îmi demonstrează faptul că nu înțelegi absolut nimic din ele, de asta și încerci să le transformi dintr-un sport de echipă în ceva cât mai individual. Ce te deranjează de fapt? (...) Vă bateți joc de cei care își doresc cu adevărat lupte, nu premii. Regulamentul a fost modificat ca urmare a feedback-ului primit.
Stai asa ca aici m-ai uimit. Deci tu anunti o COMPETITIE cu premii pentru locurile 1-3 la ferite/daune si tot eu imi bat joc ca vreau sa joc la clasament si sa castig? Tu pui REGULI ABERANTE la o COMPETITIE, dar eu sunt ala toxic? Adica tu-mi zici ca daca sunt prost si nu am mai jucat forturi ma penalizezi, dar in acelasi timp pot sa fiu offline. Asta inseamna ca incepatorii ar trebui sa fie penalizati si cei smecherasi care abuzeaza de offline pentru cheesy strats sunt ok? Faptul ca TU NU GANDESTI REGULILE nu este vina mea, eu joc conform lor, le respect si-mi vad de treaba.

Si daca tot intrebi ce ma deranjeaza, pai cam asta e, ca-ti bati joc de unii jucatori fiind bias la altii. Ai anuntat mare competitie individuala (vezi mai sus) si tot tu te sucesti ca fata mare dupa ce se deschid serverele (bine ca nu ai anuntat la lupta de fort 21 ca se schimba regulile). Daca te ducea capul anuntai o lume de forturi bla bla bla cu "tombola" la final. Ezi cum zic mai marii.

Faptul că nu pot trage 10 pt unul singur ? Veți avea ocazia să jucați în mini-echipe la un eveniment viitor.
Alta aberatie a ta. TU AI CREAT CEL MAI INDIVIDUALIST SERVER DIN ISTORIE (dedicat forturilor cica) si imi zici mie de echipe de 10? De la random la crearea oraselor, pana la lipsa pietei si a west chilli pe OUP (ne facem fierari, pepitam energie si tutun), dar da asta era problema ca joc eu in echipa. =)) Oricum se tragea pe altii.

Imaginați-vă că nu se dă gringo și ați rezolvat problema. Ce atât stres? Dacă tot nu-ți convine nimic, dacă noi suntem așa cum suntem, pentru ce mai joci? Ești masochist? (...) De câteva zile tot ce faceți este să vorbiți despre cum puteți fenta regulamentul. Dacă n-aveți vreo altă bucurie în viață, puteți încerca. Vă garantez eu că nu vor fi luate seturile pe nicio clona, oricât v-ați agita ( mai ales pe discord, știi ce zic? ).
In primul rand eu nu am zis nimic pana azi si ti-am ascultat ineptiile, asa ca lasa gargara cand vorbesti cu mine sa ma pui la plural.In al doilea rand Bobita e acolo scris, defapt chiar tu ai scris negru pe alb (sau bej), Gringo se da la extragere la sorti si nu eu ti-am cerut sa-mi dai Gringo, deci nu-l ignoram. Regulile sunt reguli si le respectam.

Vă garantez eu că nu vor fi luate seturile pe nicio clona, oricât v-ați agita ( mai ales pe discord, știi ce zic? ).
Pai ia zi bobita cum garantezi tu? Cum decizi tu cine e clona si cine nu? Sunt de acord, sa se stearga multiconturile, sa fie banati cu totii, dar pe dovezi nu ca ti se scoala tie. Iar aceasta fraza magnifica imi miroase a MASLUIRE!

Ca sa fie inlaturat orice dubiu, va propun sa faceti toate extragerile pe STREAM LIVE (nu vreo inregistrare, asa frumos demonstrat ca e live) si la orase si la premii, nu sa puneti un Gif ca dovada (ca de roata aia poate orice sa invarta de 1.000 de ori pana iese cine trebuie). Totodata ai spus ca orice cont (creat inainte de 08.10.2021) care se inregistreaza poate prinde orasele, ca nu trebuie sa facem nimic special pana cand se afiseaza acestea, iar pentru Gringo trebuie doar sa venim la fort, cu echipament (nu conteaza care, doar sa avem echipament), la 18 din 22 de forturi. Te rog sa-ti respecti propriile reguli si sa iei toate conturile care respecta regulile in considerare, fie ca tu le faci sau nu clone !

Cu drag si speranta ca esti cinstit astept streamul de duminica de la ora 12:00.

P.S. Conturi exista, prieteni exista, calculator si net avem cu totii. Tu ai facut regulile, eu le respect !
 

rares us

Trapper
Sustin pe adsum, am vrut random si ne-a ascultat parerea. Esti prea anonim in acest joc marmot ca sa iti dai cu parerea pe aici, serios acum, esti un nimeni.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus