DeletedUser15496
Guest
nu are bonus de viteza .... tu esti chior ?Care e treaba cu noii cai de-mi scad din viteza???
![]()
nu are bonus de viteza .... tu esti chior ?Care e treaba cu noii cai de-mi scad din viteza???
![]()
Stiu asta si in mod normal trebuia sa ramana viteza cum e cand nu ai nici un animal de calarie, corect???nu are bonus de viteza .... tu esti chior ?
Nu vad sa scrie 0% la caii cei noi. E chiar atât de greu sa îți dai seama?2. Si pisica, pestele, norul au 0% si totusi iti arata la viteza ca si cand nu ai avea nimica echipat.?
Vezi ca m-ai inteles gresit.Stiu asta si in mod normal trebuia sa ramana viteza cum e cand nu ai nici un animal de calarie, corect???
*Viteza cand nu am nimica echipat:
![]()
**Viteza cand am calul echipat:
![]()
![]()
Sa speram sa rezolve treaba cu xp necesar pt 121Posibil sa apara modificari la experienta in urmatoarele zile.
Se va reduce la 43kSa speram sa rezolve treaba cu xp necesar pt 121![]()
Bun asaSe va reduce la 43k
A fost postat pe wiki.net tabelul nou cu experiențăBun asa
Fac si eu 130 macar.
:shoot::sombrero:![]()
Esti folositor in ultima vreme, bravoA fost postat pe wiki.net tabelul nou cu experiență
http://wiki.the-west.net/wiki/Experiencecare ai noul tabel sa inteleg ?
Mai baga un kdupa tabelul ala inteleg ca eu deja am facut lvl 150 daca am 2.5kk experienta... cam trist asa![]()
acolo scrie 22,6kk, la 2,5kk ai 127 128..dupa tabelul ala inteleg ca eu deja am facut lvl 150 daca am 2.5kk experienta... cam trist asa![]()