Speed Ready Or Not? - Discuții

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

EmyLegend

Gunman
Pe 17 ianuarie (ora 12:00)
  • vă veți putea loga pe Maralinga
12:17 si inca nu apare interesant nu mai puneti ore daca nu le respectati mersi :annoyed:
 

adsum

Gunman
Va exista protecție când stai hotel?

Da, veți beneficia de protecție, însă veți fi atacabili 45 minute de la ultimul duel dat, chiar dacă ați dat comandă de somn.

unde o sa specificam , DACA LA UN EVENTUAL CASTIG , primim premile puse in joc??

În eventualitatea în care câștigați trebuie să depuneți un tichet în care să specificați lumea pe care doriți premiul.
 
Orașele le putem alege la alegerea proprie?
Cele 2 orașe sunt cele existente pe lume?
Sa fie banate conturile cu 150 pentru ca acestea sunt pioni ca să fie duelati ca să existe avantaj pentru cei care le au făcut.
 

adsum

Gunman
Din cauza faptului că misiunea pentru Sabia de aur strălucitoare necesită produse de craft de la 2 meserii distincte am luat decizia de a oferi respectivele produse oricui dorește să încheie misiunea. Cei interesați sunt rugați să-mi lase o telegramă pe lumea Ready Or Not. Specific că s-a luat această decizie pentru ca toți să aibe șanse egale, misiunea pentru Colțul de aur strălucitor neavând cerințe speciale.
 

Kamasutric

Greenhorn
Singura problema ar fi ca sabia de aur se face mult mai greu, din câte îmi amintesc și sper sa nu greșesc, trebuie sa ai și coltul strălucitor și pușca pentru a face sabia..și dacă zic bine e cam imposibil având in vedere ca pușca se face doar la forturi..dar mna, trebuia sa luam in calcul toate aspectele . Mai ok ar fi sa nu putem juca cu ele, dar sunt iteme de misiune, nu cred ca se pot interzice .
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus