Reglementarea atacurilor multiple

Exact ce ziceam, aceleași discuții lipsite de sens, acuzațiile și impresiile unora, cum că au dreptul să strice distracția tuturor.
M-am gandit daca merita sa raspund la bazaconiile de aici dar avand in vedere ca multi jucatori de aici nu cunosc situatia hai sa iti desfiintez punctele de vedere pe rand , paragraf cu paragraf
Nu știu ce anume speri tu să desființezi, dar apreciez faptul că ți-ai făcut timp să ne scrii. Poate îți faci timp și de altele mai importante, gen coordonat și trimis tactica. Mulți jucători nu cunosc situația sau mai degrabă realitatea voastră imaginară de care vă cramponați cu atâta insistență? Mie mi se pare că nu mai ține vrajeala și în ciuda campaniilor voastre de dezinformare, lumea a realizat cât de "bine intenționați" sunteți.

Nu-s convins că ai capacitatea intelectuală de a înțelege ce spun, însă o să mai fac o încercare: faptul că multiple orașe refuză să joace cu voi, în special cele mari, demontează cam tot ce spui. Spre deosebire de voi care întotdeauna ați ales să dați vina pe alții, eu le-am cerut întotdeauna părerea și le-am expus în mod obiectiv situația, n-am stat să creez scenarii. Iar discuții în contradictoriu au tot fost, e perfect normal așa, fiecare cu propria viziune asupra jocului. Că voi îi subestimați și aveți impresia că joacă așa cum cânt eu, de drag ce le e de mine, e strict problema voastră. Eu conflicte am tot avut cu diverși jucători din diferite orașe, însă asta nu m-a împiedicat să pun alianța și luptele pe primul plan. Când liderii orașelor îmi transmit că nu vor să joace alături de justus/mercenarii, din diverse motive, eu sunt obligat să acționez în consecință. Pentru voi e mult mai simplu să afirmați că eu nu vreau echilibrări (deși cam mereu am fost cel care le-a inițiat, chiar dacă nu era în avantajul meu), în loc să vă analizați propriile acțiuni și să identificați cauzele pentru care lumea nu vă halește.

Când formezi o alianță (deși nu ești capabil să conduci un oraș) și-ți iei angajamentul că te ocupi, de preferat ar fi să-ți ții cuvântul, nu să aștepți ca alții să-ți facă treaba. Ori nu sunteți voi cei care în decembrie ați atras orașe la voi, promițându-le lupte echilibrate, în caz contrar amenințându-i cu continuarea fake-urilor? Atunci nu s-a mai agitat nimeni, considerându-se că fiecare e liber să joace acolo unde dorește. Nu știu ce orașe mari vezi tu, că justus și mercenarii colcăie de clone, conturi cedate temporar sau definitiv. Voi sunteți "mari" doar pe hârtie și vă mobilizați numai când e vorba de fake-uri și scandal (dovadă lupta de ieri în care ați activat câteva dintre clone, că mna, vă și place să vă sabotați singuri). Prezența la fort din perioadele de "pace" nu vă recomandă drept orașe "mari". Scăzutul intenționat al prezenței pentru a pretinde orașe e lecție de manual la voi. Am înțeles o dată, ne-am făcut că nu vedem a doua oară, am lăsat de la noi a treia oară .. dar gata, ajunge. Dacă nu vreți să jucați, stați pe bară.

În ciuda convingerilor voastre, obligativitatea de a juca alături de voi NU exista. Faptul că s-au făcut compromisuri repetate din partea noastră de dragul luptelor v-au făcut pe voi să vă credeți speciali. A trebuit să aflați că nu sunteți, pe calea cea grea. Dacă noi dorim de mâine să jucăm pe forturi mici full vs full, ce ne oprește? Oh da, doar fake-urile voastre. Voi aveți orice, numai coloană vertebrală nu, fapt dovedit în repetate rânduri. După zile de fake-uri și după ce stricați luptele a nu știu câta oară, din frustrări cumplite, să pretindeți grad .. ori e culmea tupeului, ori prostie în formă pură.

Fix din cauza "manevrelor" lui adsum n-ați mai susținut voi, că ați realizat nu știu ce. Lăsați-o mai moale cu ciupercile halucinogene, bag de seama că nu vă fac bine. Firește, tot vina mea e că s-a decis excluderea voastră din sexy, nicidecum acțiunile voastre. Singuri vă excludeți de peste tot și după căutați țapi ispășitori, pentru că n-ați fost niciodată suficient de bărbați pentru a vă asuma faptele. Voi aveți dreptul să profitați de grade și să călăriți, să-i jigniți gratuit pe cei care nu vă împărtășesc opiniile, să dați trădător prin alianță invocând tot felul de tâmpenii .. iar restul ar trebui să accepte cu zâmbetul pe buze. Dacă toți ar fi dat fake-uri de fiecare dată când nu le convenea ceva, unde s-ar fi ajuns? Atâta importanță vă dați de pretindeți să fiți consultați când se iau decizii. Dacă aș fi făcut ce afirmați voi, anume să iau decizii de unul singur, fară să mă consult cu restul orașelor, nu m-ar fi susținut nimeni. Oare ce e mai greu de digerat pentru voi: faptul că eu sunt mereu cel care ia atitudine sau faptul că am demonstrat că se pot face lupte și fără voi? Cu ceva timp în urmă, după ce un jucător acuza faptul că a rămas pe afară, te-ai găsit tu, mare filozof, să-i replici: "păi dacă avem 2 jucători pe un loc, ce să facem?". Simplu, sacrificați o clonă. Timpul v-a demonstrat că nu puteți juca singuri în alianță. Dacă aveați orașe mai mici sau cu prezență scăzută gen Fir Întins sau Renegații mai înțelegeam, dar cât timp aveți (ați avut) în componență orașe cu istoric la forturi, acuzele voastre nu sunt întemeiate. Nu-i problema noastră că voi nu sunteți capabili să atrageți jucătorii la lupte.

Făcând complet abstracție de mine sau Hawaii, cum explicați că același gen de "probleme" le-ați întâmpinat și pe ohio, penns, rhode, net? Chiar așa, nimeni să nu vă suporte? Cu faptul că pe lumile noi de multe ori se joacă pe mici și rămân zeci de jucători pe afară nu ai o problemă? Ori dacă prindeți voi grade, de restul nu vă pasă? Ori Hawaii e mai specială din punctul ăsta de vedere?

Faptul că n-ați reușit să ajungeți la un numitor comun nici cu niro, doru sau succu, după eu am renunțat să port discuții lipsite de sens cu oameni care își doresc forturi doar în teorie, ce denotă? Noi n-avem grețurile voastre, nu suferim de șefie, discutăm între noi, luăm decizii la comum. Cu cine să se poarte noi discuții? Cu voi ăștia care nu mișcați un deget în alianță? Numai importanți pe acolo, unul nu face nimic dar toți au păreri. Te credem că se ocupa viper, probabil și coordona .. la manevre. La un moment dat justus a adus la fort doar 3 oameni, iar din alianță au venit vreo 10. După ce ne-am împărțit între noi, prezența orașului a sărit la 53 iar cea a alianței la 82. Mai și întrebi care clone, când nu demult pișați ochii prin tichete și-i explicați lui Iulică că voi intrați pe 30 conturi pentru binele luptelor.

Adevărul e că voi nu vă doriți lupte, ci doar atenția de care nu puteți avea parte în real.

Sunt tare curios la ce evenimente ai participat tu și n-ai putut excela din cauza mea . Eu îmi amintesc doar de cel de duel, unde ai fost săgeată, pus să-l duelezi pe viper pt a-i creste șansele.

Printre sutele de insulte, se afla si un (pseudo)argument: noi nu suntem constanti la fort ca numar de jucatori.
Ați și avut voi de suferit din cauza prezenței noastre. Ați prins runda 50 și nu erați obișnuiți. Că doar trebuie să fim la turație maximă zilnic când avem niște adversari de toată jena.
Lucrurile sunt foarte simple. Cum am spus deja, un regulament ca cel propus in acel scurt interimat nu este aplicabil si nu e posibil. Lasand la o parte faptul ca nu s-a testat nimic in prealabil sa se vada daca e fezabil sau nu si s-a aplicat doar dupa ureche cand parea ca e lumea suparata, mutand 2-3 batalii de colo colo... ala nu e regulament si aplicare, daca azi mut sau anulez forturi, iar maine nu, ori aplici ori nu aplici... cand esti interimar si stii ca esti interimar si tu pleci, nu te apuci sa faci regulamente pe o lume pe care nu o cunosti, cum e cea RO. Pe langa acest lucru tehnic inaplicabil, jucatorii nu au inteles nici ei textul si aplicabilitatea, primind multiple tichete cum apareau 2 batalii la secunda... lucru ce era permis pana si de acel regulament, o salata totala. Prin urmare, am fost nevoit sa anulez acel regulament. Pentru a aplica un astfel de regulament in orice forma, practic ai nevoie de administratori dedicati sa mute batalii de fort sau sa anuleze de cate ori decide cate un jucator sa atace multiplu, iar motive si metode de a ataca multiplu sunt zeci... Credeti ca e mai corect si mai moral sa anulezi batalii date de jucatori care nu sunt inclusi de exemplu ? Ei cum sa castige ? Lasand la o parte pierderea de timp inutila sa muti aceste batalii sau sa le anulezi, ca in final sa obtii ce ? Jocul nu are logistica pentru asa ceva, jocul are cresteri de costuri, iar acelea sunt la maximum. Am cerut sa se implementeze ceva fizic, ca limite mai mari sau de timp... nu se doreste, aia e. Jocul permite acest lucru, iar noi nu putem aplica reguli de acest gen pentru ca nu s-ar aplica corect si pentru ca ar trebui sa recrutez maimute ca admini, sa mute forturi non stop cand jucatorii au prea multi bani, diverse motive sau mai stiu eu ce si decid sa atace. Aici pe RO una doua nu va intelegeti la aliante si incepeti cu fake-urile, nu e vina nimanui, toti aveti dreptate in felul vostru, dar si noi avem dreptate ca nu putem interveni fizic intre voi si nu e nici moral sa o facem, mai ales ca in final nu aduce nimic bun nimanui. Puteti sa va intelegeti frumos sa sustineti o batalie si aia e, mergeti acolo cei care doriti. La fel, ca oriunde in lume, si pe acest joc, cand decideti sa excludeti pe cineva sau cand sunteti prea buni si castigati tot, trebuie sa va asteptati la diverse repercusiuni in gameplay, e cat se poate de normal... cand voi nu puteti echilibra intervine echilibrul natural sau se duce totul de rapa, dupa caz. Cum am spus si cand am anulat acel regulament total neaplicabil pe RO, sunt deschis la propuneri fezabile ce tin cont de lucrurile pe care le-am spus aici. "Faceti ceva" nu reprezinta tocmai o propunere fezabila :)
Îți dai seama ce tupeu pe Syntex, să inițieze un proiect de care precedentul cm nu s-a atins mai bine de 10 ani. Dar cum și-a permis ? Curios cum e implementabil pe alte servere, dar nu și pe RO. E mai simplu să ne prefacem că nu sunt probleme și să adoptăm principiul "lasă că merge și așa", ca niște românași autentici. Dacă nu se găsesc administratorii ăia pasionați care să se ocupe de speța curentă, poate ar fi cazul să fie înlocuiți cu unii mai capabili, care își doresc să schimbe ceva în bine, nu doar să-și încaseze bonusul lunar. Care să aibă timp și răbdare să răspundă la tichete și să explice situația ori de câte ori e nevoie. Problema cu atacurile multiple nu e de ieri, de azi, ci datează de câțiva ani, fapt ce a dus la pierderea a zeci de jucători. Soluțiile trebuie să vină în primul rând din direcția staff-ului, că de asta sunt acolo. Totuși, soluții s-au oferit și din direcția jucătorilor , dar au fost ignorate. N-o să apară peste noapte vreun buton magic, ci doar trebuie regândit regulamentul.
Curios lucru, că până să devii cm erai de acord cu faptul că atacurile multiple se încadrează la anti-joc și trebuiesc sancționate.În loc să le condamni, oferi tot felul de circumstanțe atenuante celor care le lansează, indiferent de context. Cum ar fi trebuit procedat atunci când la luptele Awesomia organizate de către staff nu s-au pus condiționări, oamenii s-au înghesuit pe apărare și au rămas pe afară? Trebuia vreo săptămână de fake-uri, în formă de protest?
 

clapudiu

Struggler
Membru personal
Daca scrii mult si cu bold nu inseamna ca scrii si bine. Deja e penibila povestea cu clonele, pe ambele parti. Da-ne si noua o lista cu clonele activate ieri.
Te plangi de fake-uri dar cand te intreb ce cauti in atac fake injuri de iti iei ban 3 zile...
 
Daca 3 oameni iti spun ca esti beat,te duci si te culci.
Daca sute de oameni de pe Hawaii iti spun ca e gresit ce faci si tu o ti pe a ta atunci ai o problema la tartacuta.

Incheiere: Esista o singura solutie la problema noastra. Nu se va reveni la normalitate niciodata altfel.
Rog primarii sa vorbeasca intre ei si sa decreteze block general pentru susnumitul individ. Lasati-l sa vorbeasca singur ca radioul,nu va putea interactiona pe chat fort, pe salon,nu poate vinde la mica intelegere,nu poate cumpara decat din piata.
Simplu.
Mort.

Toate acestea pentru normalitate la forturi.
 
Băi eu nu am înțeles ceva :njub:...Ce soluție să existe pentru fake ? Bunul simț al unora.
Ideea este că cei care acționează prin fake-uri au două motive: frustrare și răzbunare.
Primul motiv se aplică acelora care se cred superiori și stâlpi ai TW-ului.
Al doilea motiv le revine de cele mai multe ori acelora care se luptă cu frustrații. O soluție în joc nu există, o variantă ar fi - limitarea luptelor de fort la 1/zi - singura variantă care ar putea să oprească acele fake-uri...
- Dacă se aplică o regulă pentru banii - frustrații își găsesc ei sursa de bani
- Dacă se aplică o regulă pentru un oraș sau player - frustrații fac conturi doar pentru astfel de lupte
- Dacă se aplică o penalizare asupra jucătorului sau a jucătorilor - acesta o să atace de pe conturi ce nu-l interesează
Astfel că nu există o soluție bună pentru a le opri, unde nu există bun simț, nu ai ce să faci.
Când vorbesc de frustrați, nu vorbesc de sadonix, x-viper sau care mai este acuzat că se folosește de fake-uri, pentru că adevărul nu se acceptă doar dintr-o parte. Ce se întâmplă pe alte servere este treaba lor, că pe alte servere și oamenii sunt diferiți, au și unele iteme ce la noi nu se găsesc, poate și misiuni...treaba lor.
Nu vreau să țin partea nimănui, dar am auzit că și Alegsz ai recurs câteodată la fake-uri, nu spun că este neapărat adevărată afirmația, dar dacă este...
Așa cum am spus și mai sus, dacă Elmer a oferit un răspuns, consider că este gata și această temă.
 
Jucătorii nu sunt o problemă. Pe internațional chiar funcționează regulamentul ăla dar acolo avem echipă. Pe lânga asta, managerii ne și răspund la întrebări și ne susțin. Nu sunt absenți. Nu îi vezi pe chat sau forum luând la mișto jucătorii. Ați primit premiile de la concursul de 15 ani? Nu? Păcat.
 

iulianp

West Sheriff
Membru personal
Jucătorii nu sunt o problemă. Pe internațional chiar funcționează regulamentul ăla dar acolo avem echipă. Pe lânga asta, managerii ne și răspund la întrebări și ne susțin. Nu sunt absenți. Nu îi vezi pe chat sau forum luând la mișto jucătorii. Ați primit premiile de la concursul de 15 ani? Nu? Păcat.
Răbdare că vin și premiile.
 

el-chupacabra

Greenhorn
Lucrurile sunt foarte simple. Cum am spus deja, un regulament ca cel propus in acel scurt interimat nu este aplicabil si nu e posibil. Lasand la o parte faptul ca nu s-a testat nimic in prealabil sa se vada daca e fezabil sau nu si s-a aplicat doar dupa ureche cand parea ca e lumea suparata, mutand 2-3 batalii de colo colo... ala nu e regulament si aplicare, daca azi mut sau anulez forturi, iar maine nu, ori aplici ori nu aplici... cand esti interimar si stii ca esti interimar si tu pleci, nu te apuci sa faci regulamente pe o lume pe care nu o cunosti, cum e cea RO. Pe langa acest lucru tehnic inaplicabil, jucatorii nu au inteles nici ei textul si aplicabilitatea, primind multiple tichete cum apareau 2 batalii la secunda... lucru ce era permis pana si de acel regulament, o salata totala. Prin urmare, am fost nevoit sa anulez acel regulament. Pentru a aplica un astfel de regulament in orice forma, practic ai nevoie de administratori dedicati sa mute batalii de fort sau sa anuleze de cate ori decide cate un jucator sa atace multiplu, iar motive si metode de a ataca multiplu sunt zeci... Credeti ca e mai corect si mai moral sa anulezi batalii date de jucatori care nu sunt inclusi de exemplu ? Ei cum sa castige ? Lasand la o parte pierderea de timp inutila sa muti aceste batalii sau sa le anulezi, ca in final sa obtii ce ? Jocul nu are logistica pentru asa ceva, jocul are cresteri de costuri, iar acelea sunt la maximum. Am cerut sa se implementeze ceva fizic, ca limite mai mari sau de timp... nu se doreste, aia e. Jocul permite acest lucru, iar noi nu putem aplica reguli de acest gen pentru ca nu s-ar aplica corect si pentru ca ar trebui sa recrutez maimute ca admini, sa mute forturi non stop cand jucatorii au prea multi bani, diverse motive sau mai stiu eu ce si decid sa atace. Aici pe RO una doua nu va intelegeti la aliante si incepeti cu fake-urile, nu e vina nimanui, toti aveti dreptate in felul vostru, dar si noi avem dreptate ca nu putem interveni fizic intre voi si nu e nici moral sa o facem, mai ales ca in final nu aduce nimic bun nimanui. Puteti sa va intelegeti frumos sa sustineti o batalie si aia e, mergeti acolo cei care doriti. La fel, ca oriunde in lume, si pe acest joc, cand decideti sa excludeti pe cineva sau cand sunteti prea buni si castigati tot, trebuie sa va asteptati la diverse repercusiuni in gameplay, e cat se poate de normal... cand voi nu puteti echilibra intervine echilibrul natural sau se duce totul de rapa, dupa caz. Cum am spus si cand am anulat acel regulament total neaplicabil pe RO, sunt deschis la propuneri fezabile ce tin cont de lucrurile pe care le-am spus aici. "Faceti ceva" nu reprezinta tocmai o propunere fezabila :)
Tipic romanesc...te speli pe maini si arunci pisica pe interimar...macar el a incercat ceva sa rezolve problemele jucatorilor....te scuzi ca nu e bun regulamentul facut pentru ca implica un volum prea mare de munca...
 

Benyamyn10

West Sheriff
Membru personal
Exact ce ziceam, aceleași discuții lipsite de sens, acuzațiile și impresiile unora, cum că au dreptul să strice distracția tuturor.

Nu știu ce anume speri tu să desființezi, dar apreciez faptul că ți-ai făcut timp să ne scrii. Poate îți faci timp și de altele mai importante, gen coordonat și trimis tactica. Mulți jucători nu cunosc situația sau mai degrabă realitatea voastră imaginară de care vă cramponați cu atâta insistență? Mie mi se pare că nu mai ține vrajeala și în ciuda campaniilor voastre de dezinformare, lumea a realizat cât de "bine intenționați" sunteți.

Nu-s convins că ai capacitatea intelectuală de a înțelege ce spun, însă o să mai fac o încercare: faptul că multiple orașe refuză să joace cu voi, în special cele mari, demontează cam tot ce spui. Spre deosebire de voi care întotdeauna ați ales să dați vina pe alții, eu le-am cerut întotdeauna părerea și le-am expus în mod obiectiv situația, n-am stat să creez scenarii. Iar discuții în contradictoriu au tot fost, e perfect normal așa, fiecare cu propria viziune asupra jocului. Că voi îi subestimați și aveți impresia că joacă așa cum cânt eu, de drag ce le e de mine, e strict problema voastră. Eu conflicte am tot avut cu diverși jucători din diferite orașe, însă asta nu m-a împiedicat să pun alianța și luptele pe primul plan. Când liderii orașelor îmi transmit că nu vor să joace alături de justus/mercenarii, din diverse motive, eu sunt obligat să acționez în consecință. Pentru voi e mult mai simplu să afirmați că eu nu vreau echilibrări (deși cam mereu am fost cel care le-a inițiat, chiar dacă nu era în avantajul meu), în loc să vă analizați propriile acțiuni și să identificați cauzele pentru care lumea nu vă halește.

Când formezi o alianță (deși nu ești capabil să conduci un oraș) și-ți iei angajamentul că te ocupi, de preferat ar fi să-ți ții cuvântul, nu să aștepți ca alții să-ți facă treaba. Ori nu sunteți voi cei care în decembrie ați atras orașe la voi, promițându-le lupte echilibrate, în caz contrar amenințându-i cu continuarea fake-urilor? Atunci nu s-a mai agitat nimeni, considerându-se că fiecare e liber să joace acolo unde dorește. Nu știu ce orașe mari vezi tu, că justus și mercenarii colcăie de clone, conturi cedate temporar sau definitiv. Voi sunteți "mari" doar pe hârtie și vă mobilizați numai când e vorba de fake-uri și scandal (dovadă lupta de ieri în care ați activat câteva dintre clone, că mna, vă și place să vă sabotați singuri). Prezența la fort din perioadele de "pace" nu vă recomandă drept orașe "mari". Scăzutul intenționat al prezenței pentru a pretinde orașe e lecție de manual la voi. Am înțeles o dată, ne-am făcut că nu vedem a doua oară, am lăsat de la noi a treia oară .. dar gata, ajunge. Dacă nu vreți să jucați, stați pe bară.

În ciuda convingerilor voastre, obligativitatea de a juca alături de voi NU exista. Faptul că s-au făcut compromisuri repetate din partea noastră de dragul luptelor v-au făcut pe voi să vă credeți speciali. A trebuit să aflați că nu sunteți, pe calea cea grea. Dacă noi dorim de mâine să jucăm pe forturi mici full vs full, ce ne oprește? Oh da, doar fake-urile voastre. Voi aveți orice, numai coloană vertebrală nu, fapt dovedit în repetate rânduri. După zile de fake-uri și după ce stricați luptele a nu știu câta oară, din frustrări cumplite, să pretindeți grad .. ori e culmea tupeului, ori prostie în formă pură.

Fix din cauza "manevrelor" lui adsum n-ați mai susținut voi, că ați realizat nu știu ce. Lăsați-o mai moale cu ciupercile halucinogene, bag de seama că nu vă fac bine. Firește, tot vina mea e că s-a decis excluderea voastră din sexy, nicidecum acțiunile voastre. Singuri vă excludeți de peste tot și după căutați țapi ispășitori, pentru că n-ați fost niciodată suficient de bărbați pentru a vă asuma faptele. Voi aveți dreptul să profitați de grade și să călăriți, să-i jigniți gratuit pe cei care nu vă împărtășesc opiniile, să dați trădător prin alianță invocând tot felul de tâmpenii .. iar restul ar trebui să accepte cu zâmbetul pe buze. Dacă toți ar fi dat fake-uri de fiecare dată când nu le convenea ceva, unde s-ar fi ajuns? Atâta importanță vă dați de pretindeți să fiți consultați când se iau decizii. Dacă aș fi făcut ce afirmați voi, anume să iau decizii de unul singur, fară să mă consult cu restul orașelor, nu m-ar fi susținut nimeni. Oare ce e mai greu de digerat pentru voi: faptul că eu sunt mereu cel care ia atitudine sau faptul că am demonstrat că se pot face lupte și fără voi? Cu ceva timp în urmă, după ce un jucător acuza faptul că a rămas pe afară, te-ai găsit tu, mare filozof, să-i replici: "păi dacă avem 2 jucători pe un loc, ce să facem?". Simplu, sacrificați o clonă. Timpul v-a demonstrat că nu puteți juca singuri în alianță. Dacă aveați orașe mai mici sau cu prezență scăzută gen Fir Întins sau Renegații mai înțelegeam, dar cât timp aveți (ați avut) în componență orașe cu istoric la forturi, acuzele voastre nu sunt întemeiate. Nu-i problema noastră că voi nu sunteți capabili să atrageți jucătorii la lupte.

Făcând complet abstracție de mine sau Hawaii, cum explicați că același gen de "probleme" le-ați întâmpinat și pe ohio, penns, rhode, net? Chiar așa, nimeni să nu vă suporte? Cu faptul că pe lumile noi de multe ori se joacă pe mici și rămân zeci de jucători pe afară nu ai o problemă? Ori dacă prindeți voi grade, de restul nu vă pasă? Ori Hawaii e mai specială din punctul ăsta de vedere?

Faptul că n-ați reușit să ajungeți la un numitor comun nici cu niro, doru sau succu, după eu am renunțat să port discuții lipsite de sens cu oameni care își doresc forturi doar în teorie, ce denotă? Noi n-avem grețurile voastre, nu suferim de șefie, discutăm între noi, luăm decizii la comum. Cu cine să se poarte noi discuții? Cu voi ăștia care nu mișcați un deget în alianță? Numai importanți pe acolo, unul nu face nimic dar toți au păreri. Te credem că se ocupa viper, probabil și coordona .. la manevre. La un moment dat justus a adus la fort doar 3 oameni, iar din alianță au venit vreo 10. După ce ne-am împărțit între noi, prezența orașului a sărit la 53 iar cea a alianței la 82. Mai și întrebi care clone, când nu demult pișați ochii prin tichete și-i explicați lui Iulică că voi intrați pe 30 conturi pentru binele luptelor.

Adevărul e că voi nu vă doriți lupte, ci doar atenția de care nu puteți avea parte în real.

Sunt tare curios la ce evenimente ai participat tu și n-ai putut excela din cauza mea . Eu îmi amintesc doar de cel de duel, unde ai fost săgeată, pus să-l duelezi pe viper pt a-i creste șansele.


Ați și avut voi de suferit din cauza prezenței noastre. Ați prins runda 50 și nu erați obișnuiți. Că doar trebuie să fim la turație maximă zilnic când avem niște adversari de toată jena.

Îți dai seama ce tupeu pe Syntex, să inițieze un proiect de care precedentul cm nu s-a atins mai bine de 10 ani. Dar cum și-a permis ? Curios cum e implementabil pe alte servere, dar nu și pe RO. E mai simplu să ne prefacem că nu sunt probleme și să adoptăm principiul "lasă că merge și așa", ca niște românași autentici. Dacă nu se găsesc administratorii ăia pasionați care să se ocupe de speța curentă, poate ar fi cazul să fie înlocuiți cu unii mai capabili, care își doresc să schimbe ceva în bine, nu doar să-și încaseze bonusul lunar. Care să aibă timp și răbdare să răspundă la tichete și să explice situația ori de câte ori e nevoie. Problema cu atacurile multiple nu e de ieri, de azi, ci datează de câțiva ani, fapt ce a dus la pierderea a zeci de jucători. Soluțiile trebuie să vină în primul rând din direcția staff-ului, că de asta sunt acolo. Totuși, soluții s-au oferit și din direcția jucătorilor , dar au fost ignorate. N-o să apară peste noapte vreun buton magic, ci doar trebuie regândit regulamentul.
Curios lucru, că până să devii cm erai de acord cu faptul că atacurile multiple se încadrează la anti-joc și trebuiesc sancționate.În loc să le condamni, oferi tot felul de circumstanțe atenuante celor care le lansează, indiferent de context. Cum ar fi trebuit procedat atunci când la luptele Awesomia organizate de către staff nu s-au pus condiționări, oamenii s-au înghesuit pe apărare și au rămas pe afară? Trebuia vreo săptămână de fake-uri, în formă de protest?
Tot insisti cu faptul ca multiple orase refuza sa joace cu noi si totusi cel putin pe aceasta postare singurii care si-au exprimat nemultumiriile la adresa noastra au fost fie jucatori din aaa sau angels fie jucatori care nu activeaza pe hawaii . Iar dupa discutii cu unele persoane aseara pe saloon eu am tras o concluzie diferita . Dar ma rog, campania de dezinformare o facem noi , nu?
Sageata la evenimentul de duel? In primele zile cand mi-a permis timpul nu am scazut sub top 10-15 maxim . Dupa bineinteles ca din lipsa de timp automat nu am tinut pasul cu cei care duelau non stop fara sa le pase de infrangeri/victorii .
De unde stii tu ce vorbeam noi prin tichete? ai acces la ele cumva si inca n-am aflat? . Faci multa drama aiurea
Făcând complet abstracție de mine sau Hawaii, cum explicați că același gen de "probleme" le-ați întâmpinat și pe ohio, penns, rhode, net? Chiar așa, nimeni să nu vă suporte? Cu faptul că pe lumile noi de multe ori se joacă pe mici și rămân zeci de jucători pe afară nu ai o problemă? Ori dacă prindeți voi grade, de restul nu vă pasă? Ori Hawaii e mai specială din punctul ăsta de vedere?
1. Pe ohio JustUs a jucat impotriva orasului Mercenarii deci se subintelege de la sine ca bati campii
2. Penssy si .net nu am jucat deci nici macar nu o sa ma chinui sa aflu pe ce se bazeaza acuzele tale
3. Pe rhode in relativ putinul timp pe care l-am jucat au fost lupte echilibrate tot timpul si nu se plange nimeni de fake-uri
 

klyu

Greenhorn
Tot insisti cu faptul ca multiple orase refuza sa joace cu noi si totusi cel putin pe aceasta postare singurii care si-au exprimat nemultumiriile la adresa noastra au fost fie jucatori din aaa sau angels fie jucatori care nu activeaza pe hawaii . Iar dupa discutii cu unele persoane aseara pe saloon eu am tras o concluzie diferita . Dar ma rog, campania de dezinformare o facem noi , nu?
Sageata la evenimentul de duel? In primele zile cand mi-a permis timpul nu am scazut sub top 10-15 maxim . Dupa bineinteles ca din lipsa de timp automat nu am tinut pasul cu cei care duelau non stop fara sa le pase de infrangeri/victorii .
De unde stii tu ce vorbeam noi prin tichete? ai acces la ele cumva si inca n-am aflat? . Faci multa drama aiurea

1. Pe ohio JustUs a jucat impotriva orasului Mercenarii deci se subintelege de la sine ca bati campii
2. Penssy si .net nu am jucat deci nici macar nu o sa ma chinui sa aflu pe ce se bazeaza acuzele tale
3. Pe rhode in relativ putinul timp pe care l-am jucat au fost lupte echilibrate tot timpul si nu se plange nimeni de fake-uri
pe Rhode sunt cateva probleme ... si au fost aceleasi discutii! nu sunt sigur dar aceeasi oameni au facut exact la fel, excluzand orase... si facand 2 aliante intre ei .... cu toate ca nu ne bateau la fort nici asa:D
 

Aisha2015

Greenhorn
Eu zic că trebuie să lăsați ambițiile ,orgoliile care duc spre un făgaș al distrugerii forturilor de pe Hawai și să lăsați atacurile fake (repetative) ,măcar de dragul jocului și să dați răgaz inițiativei de a creea un ambient plăcut cu o regrupare în forță a celor două alianțe bine formate Sexy People & Old Scholl, cu playeri strict adunați din toate colțurile lumii Hawai pro forturi.
PE SCURT NU NE LUAȚI ȘI BUCURIA DE A MAI JUCA CU DRAG PE HAWAI RĂMÂNÂND PRINTRE CELE MAI JUCATE LUMI.
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Atâta timp cat refuzați orice dialog si vă mențineți ideea absurda de excludere de la fort a unor orașe, amenințând în mod pueril cu "block" si înjurând ca niște descreierați, nu veti avea niciodata forturi frumoase, chiar și fără fake-uri. Iar campania asta de dezinformare e cât se poate de penibilă. Cand rămâneți fara argumente, începeți cu atacurile la persoană, sunteți extraordinari. Singurii care nu vor să joace cu noi sunt aleg, niro și câțiva acoliți de-ai lor, eventual și câteva persoane dezinformate de către ei cu povești de adormit copii. Cam atât.
 
Jucătorii nu sunt o problemă. Pe internațional chiar funcționează regulamentul ăla dar acolo avem echipă. Pe lânga asta, managerii ne și răspund la întrebări și ne susțin. Nu sunt absenți. Nu îi vezi pe chat sau forum luând la mișto jucătorii. Ați primit premiile de la concursul de 15 ani? Nu? Păcat.
Mai este timp :njub: :njub: :njub:
 
La ce ora ? Daca atac eu la 12 ziua il muta la 9 seara ? Ne batem sa atacam primii ca sa dam noi grade ?
Atunci să se facă și mai exact, asemenea awesomia - se stabilește o oră și doar atunci se atacă și se specifică ce alianță, dar această soluție ar continua oricum omorârea chefului de forturi pentru mulți. Amuzant este că mai cunosc câțiva oameni care se plâng că orașul lui nu are drepturi, dar cândi i se propune o soluție, refuză vehement.:boone:
P.S. Soluția pentru fake-uri rămâne bunul simț, ah și ce atâta stres cu fake-urile ? Pierzi fortul, și ? Ai ocazia mai apoi să mergi pe atac, așa că oricum ar fi lupte de fort există.
 
Jucătorii nu sunt o problemă. Pe internațional chiar funcționează regulamentul ăla dar acolo avem echipă. Pe lânga asta, managerii ne și răspund la întrebări și ne susțin. Nu sunt absenți. Nu îi vezi pe chat sau forum luând la mișto jucătorii. Ați primit premiile de la concursul de 15 ani? Nu? Păcat.
Tot respectul pentru tine, dar nu sunt ironic sau ceva, doar întreb...de ce și tu și Alegsz după ce ați părăsit echipa sau cum s-a întâmplat ( este irelevant motivul ieșirii din echipă ); de ce dintr-o dată aveți o atitudine atât de negativistă și răzbunătoare față de CM ? Este o pură curiozitate, adică doar la voi am întâlnit această atitudine și eram curios de ce ?
 
Că e inutil și absent de asta. Sau pentru câteva glumițe crezi că ar trebui apreciat? A anulat fix ce am propus eu și la ce am lucrat cu toții când era Syntex interimar. Cum ce am cu el? A zis că dacă rămân și nu plec nu anulează politica. Asta ce îmi dă de înțeles? Că se poate dar nu se vrea. Ce ai vrea să mai zic? Că oricum nu mai contează. Aaa… că profită de oameni? Sunt singurul care a văzut cum s-a luat de Lord Ion pe forumul public? Că a debanat un prieten și a șters urmele? Că nu e în stare să facă o traducere? Că vorbește stafful pe la spate dar ei totuși sunt destul de fraieri să îi facă munca pentru care el legal e plătit? Hmm … că are timp de stat la miștouri pe chat dar nu de atribuțiile lui? Nu mai visa și nu te mai păcăli singur.
 
Sus