Reglementarea atacurilor

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Succuboy

Trapper
Am inceput jocul asta din vremea cand exista lumea Buffalo, de pe 1.0, cand Onu, Toby si Clarawest erau in floare, cu ARMATA ULTRA. Cand dramele nu erau atat de importante si lumea juca de placere. Prin anul 2017 m-am lasat de The-West din cauza barfelor, agresiunilor, amenintarilor care aveau legatura cu viata reala, certurilor, chiar si fake-urilor, toate bagate intr-un pachet. Acum 2 luni am decis sa ma re-apuc de jucat din pricina celor din AllAgainstAuthority, doar sa constat ca jocul nu s-a schimbat cu absolut nimic, fake-urile sunt la ordinea zilei, impreuna cu nesimtirilea, caposenia si egoismul pur romanesc.

Am realizat si m-am impacat cu ideea ca astia suntem, astia am mai ramas. Vrem sa fim in top chit ca ne mai jucam o mana de oameni jocul asta, si de care ne batem joc intr-un cerc infinit. Daca ala a facut, eu de ce sa nu fac; ala mi-a gresit, ii arat eu lui; aia au decis sa se joace fara mine, sa vezi ce ii innebunesc. Asta nu e neaparat din vina unui jucator, asta exista in sangele nostru de roman, si am constatat-o in mai multe jocuri, nu doar aici, dar aici zici ca este punctul culminant de fierbinte.

Parerea mea este ca trebuiesc luate masuri si mai drastice, sanctiuni mai dure pentru a apara experienta jucatorilor (nu ma refer la vechime prin experienta, ci placerea/momentele jocului). Cred ca am ajuns toti la un punct (adminii/jucatorii) incat deja ne cunoastem intre noi, stim calitatile/defectele fiecarui jucator. Regulamentul spune ce spune despre numarul maxim de fake-uri, dar asta nu face decat sa le dea o scuza celor care vor sa distruga dinatins. Deranjeaza sa vezi ca sunt atacate 5-6-7 forturi pe zi, subliniez pe zi. O zi poate hai ca-ti rasufli nervii, dar asta deja se intampla de mai bine de-o saptamana. Chit ca asa zice regulamentul, haideti sa-i sanctionam pe cei ce-o fac dinatins, macar sa-i aparam pe jucatorii noi sau pe cei vechi care mai vor sa joace.

Se observa nivelul de frustrare a unora, ba ca X a fost admin, ba ca "Y a facut asa atunci, asa nu va place?", ba ca "astea 10 forturi sunt ale mele de cand Z a facut fake-uri, le vreau inapoi" (asa, de-odata, coincidenta, nu?). Exista o vorba, ceea ce nu-ti place, altuia nu-i face. V-au deranjat fake-urile si plecarile, dar voi ati facut la fel.
Sado, direct sau indirect te intreb, esti cumva ofticat ca a existat "Adsum" si n-ai existat tu, de-aia nu-l suporti pe Aleg? Am incercat mai multi sa stam de vorba cu tine. sa o rezolvam inainte sa ne impartim, chiar si eu, si raspunsul tau pe saloon a fost ca te pupam undeva pe Whatsapp cand doream sa fie normal, sa ne jucam calumea. Ai decis sa-ti muti jucatorii sau clonele (sa nu discutam de clone, ca behaie jocul de ele, dar in acelasi timp le multumim administratorilor, fiecare stie de ce zic asta) ba pe aparare, ba pe atac, special sa dezechilibrezi. Vorbesti in nepasare, in batjocura. Acum cateva zile, radeai si ziceai ca de ce AAA este pe primul loc, ca iti iei forturile ca nu are ce cauta acolo. Atat de mult conteaza pentru tine clasamentul intr-un joc cu 100-200 jucatori activi? Incat sa distrugi ce a mai ramas? Sau ce doresti tu mai exact, sa fii numit seful peste tot si toate, iar ceilalti sa te urmeze? Ca acum doua zile te-a deranjat ca ne-am impartit si nu te-a mai intrebat nimeni nimic, fiindca ne-am dat seama ca nu avem cu cine.

Eu inca doresc sa ma mai joc jocul asta cu persoanele pe care le cunosteam si pe inca le cunosc, FARA amenintari ca venim in fata casei sau ca ne prindem la o intalnire a orasului, fiindca avem oameni infiltrati pe grupurile de chat.
Cu respect, am rugamintea de la jucatori sa va maturizati si sa nu mai fiti plini de sine, sa ne jucam calumea si chit ca X nu suporta pe Y, haideti sa o jucam cat mai avem ocazia. Daca nu va convine, lasati-va de joc definitiv si lasati-i pe restul care vor sa se joace. Terminati din a distruge singura farama de viata pe care o mai are jocul asta. Chiar nu aveti limita? Poate va amintiti ca in spatele conturilor, sunt si oameni reali, cu probleme reale, cu familii, copii, munca, obligatii.
Si la fel cu foarte mult respect si stima, am rugamintea de la administratori sa apere ultima farama de vlaga pe care o mai are jocul asta, cel putin pe .RO, sa sanctioneze jucatorii fara pic de obraz si care fac ce fac din batjocura, din propriul ego, dinatins. Cei pe care daca-i arati cu degetul, iti raspund cu un mod ironic, "Da' ce-am facut eu?" sau fac rau la limita regulilor, fiindca stiu perfect ca n-o sa le faca nimeni nimic.

Cu greu, inca mai tin la jocul asta, si am scris un mesaj destul de lung din cauza ca au fost stranse cam multe sentimente. Sper ca cine va trebui sa inteleaga va intelege, cine nu, va ramane la fel.
>>> S-a dat telegrama globala pe Hawaii in legatura cu acest topic, ca un mic info, just, uita-te cine da like la raspunsurile lui X sau Y, ca sa iti dai seama cum sta treaba, si felul de raspuns al fiecaruia. (probabil fiindca am zis asta acum, se vor trezi alte conturi pe care nu a mai jucat detinatorul universal de 5 ani sa dea like)

A, si un mic off-topic, ca tot ma batea gandul, doua propuneri:
1. Propun adaugarea unui interval de timp pentru primarii din oras prin care sunt limitati sa scada gradul altui primar din oras. Ca de exemplu, am 10 primari in oras, si retrogradez un Primar sa fie Consilier, ca sa retrogradez un al doilea Primar, ar trebui sa astept o ora pentru a putea face. Asa am scadea SEMNIFICATIV sansa de furat al unui oras mai mare (si care e mare). Si ar fi o idee sa se bage in aplicare si pentru promovare, sa nu riscam sansa de a veni un jucator cu mai multe clone.
2. La munca "Lucreaza ca arheolog", ar fi fost o idee frumoasa sa pice mai multe produse cu tematica arheologica in afara de oase, fiindca arheologia se ocupa cu studierea trecutului ("Manuscris","Pergament","Cutit", "Sulita", "Vaza", "Ciocan", "Sageata", produse care nu au valoare <fiindca exista bucati de haine si acum fara valoare> si se pot vinde la Negustor, dar ar da putina magie jocului).
 

Onu007

Greenhorn
Vorbiti dgb, sunteti varza nu mai spam stiti sa fcti, fakeuri nu stiti sa dati :))
nu am eu timp c muncesc mlt ca va-ratam eu.
 
Revin....
Oare cei care atacă 5-7 forturi pe zi, câte caștigă ?
Parcă sunt 42 toate, în 7zile + cu o medie de 1 fort păstrat de apărători persoanele respective ar deține toate forturile, apoi ce ? gata lumea ?
Personal aș propune minim 2 forturi/zi un atac și o apărare de fiecare.
Drame și frustrări se regăsesc pe orice joc...
Succuboy nu este specific doar românilor acest comportament, crede-mă...îl regăsești cam peste tot...
Legat de penalizări, chiar dacă sunt puși pe bară, tot ar găsi o soluție să strice cheful altora.
Vreți o soluție ? Atunci să nu uităm că este un joc, să lăsăm de la noi când este necesar, să nu ne stresăm aiurea pentru ce face x sau y.
Îl știu pe sadonix, îl știu și pe onu, pe toby, pe alegsz....am jucat cu fiecare în anumite momente și nici unul dintre ei nu m-au deranjat, sincer...
Am auzit de pe la alții că Toby când se satură de o lume nouă, face o alianță și își adună toate forturile....este un lucru urât, dar dacă pe lumea respectivă sunt și oameni care o vor activă, de ce nu luptă pentru ea, în loc să-l critice.

Personal cred că depinde de noi cum jucăm și cum privim acest joc.
 

Succuboy

Trapper
dar dacă pe lumea respectivă sunt și oameni care o vor activă, de ce nu luptă pentru ea, în loc să-l critice.
Fiindca lumea s-a saturat de aceiasi oameni sa strice, de atata timp sa fie aceiasi crai de la rasarit carora li se arde o siguranta din senin si strica tot cheful de joc a celorlalti, asta e parerea mea personala si presupun ca si a altora. Cand vezi ca X care face aceeasi chestie timp de 5-10 ani cand ori se plictiseste, ori nu ii convine ceva SI NICI NU VREA SA DISCUTE, te cam saturi, iti vine un amar in gat si ceri ajutor de mai sus cand vezi ca nu ai cu cine sa te intelegi.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus